Over ons

Wij doen elke dag waar we gelukkig van worden door onze creativiteit om te zetten in producten. Ons doel is om mensen te verrassen en ze te raken door momenten nét iets mooier maken dan dat ze al zijn.

FlavouritesFeest 2017 Liefslabel Stand

Trotse oprichter van LiefsLabel.nl

Het begon aan de keukentafel met een slinger gemaakt van bloemen. Daarna maakte ze de webshop om de slinger te verkopen, schrijft pakkende teksten (nou ja, hoopt ze!) en heeft als hobby gratis in de media te komen om haar label wereldberoemd te maken. Misschien kun je het zien als je hier rond kijkt, maar ze is van oorsprong grafisch ontwerper. 

Ze twijfelt regelmatig of ze gestoord of geniaal is, maar ze hoopt het laatste. Hoewel ze met slaaptekort of na een paar uitdagingen achter elkaar zich ook wel eens behoorlijk gestoord voelt. Zo’n aanval is echter meestal na een slaapmarathon weer over. Dan knalt ze weer door en bedenkt ze dat ze toch de beste baan van de wereld heeft

Ze is sinds 2011 ondernemer. Vier dagen per week is ze in het LiefsLab te vinden en elke dag doet ze haar best de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken! Privé is ze 7 dagen per week mama van de leukste tweeling ter wereld: Bobbie 👦🏻 en Anouk 👧🏼 (sinds 2016) en deze belangrijke taak deelt ze met manlief Robert.

Verder is ze eigenwijs, creatief, doorzetter, slecht in het huishouden, goed in spontane acties en altijd in voor een borrel en bbq. Zakelijk houdt ze van unieke marketingacties verzinnen, mooie producten maken én verkopen.

Contact

Volg ons via social media, meld je aan voor onze Lief(de)sBrief en we houden je van alles op de hoogte! Lijkt het je leuk met ons samen te werken? Stuur een mailtje, we zijn heel benieuwd!

– DIT IS ER ALLEMAAL AL GEBEURD –

Bruiloft
OPENING WEBSHOP

2015

Zussen Bren en Ann verzinnen producten aan de keukentafel en beginnen een webshop met hun eerste product: de Leve de Lente Slinger.

Liefs Pop-Up
POP-UP STORE

2017

De dames krijgen de kans om hun LiefsFabriek concept te testen en genoeg geld in te zamelen op een locatie waar ze verliefd op zijn geworden! Het levert ze heel veel media aandacht op en ruim 16.000 euro om hun droom te laten uitkomen.

LiefsFabriek
LIEFSFABRIEK

2018

Van keukentafel naar droompand. De zussen vinden een pand van 850 (!) m2. Hier creëren ze met hun enthousiasme een nieuwe lievelingsplek: de LiefsFabriek. Een te gekke winkel, werkplek voor creatieve makers, workshops, evenementen én locatie voor kinderfeestjes, vergaderingen en teamuitjes!

LiefsFabriek
EEN NIEUW BEGIN

2019

De huur van het pand kan na 2 jaar niet worden verlengd. Een flinke klap na een intensieve tijd van opbouw. Helaas volgt een scheiding tussen Bren & Ann. Maak je geen zorgen! Alleen als zakenzussen, gelukkig niet als zussen.

LiefsLab
TOEKOMST

2020

We hebben een toffe nieuwe plek gevonden op de Werf in Alphen aan den Rijn. Bren runt nu samen met haar Team LiefsLabel de webshop, maakt exclusieve kado’s voor jou en namens bedrijven. Ze wil haar passie en kennis blijven delen met creatieve ondernemers en hoopt zo veel mogelijk mensen blij te maken met haar producten.

snoep hartje Liefslabel

– STEL JE VRAAG –