Wij zijn zussen. En LiefsLabel. Wij doen elke dag waar we gelukkig van worden door onze creativiteit om te zetten in producten, creatieve feestjes en toffe stylingprojecten. Ons doel is om mensen te verrassen, die persoonlijke touch te geven en ze te raken. Door momenten nét iets mooier maken dan dat ze al zijn.

Bren-&-Ann

Bren & Ann

Bren(da)
sinds 1985

Ontwerpt en kan soms niet slapen van alle ideeën.

Het begon in 2015 met het uitwerken van onze talloze Pinterest projecten bewonderen van leuke creatieve bedrijven op Flavourites. Zoiets wilden wij ook! Wij zijn creatief, zussen, gek op elkaar en aangezien we elkaar gemiddeld toch drie keer per week zien, konden we in die tijd ook iets nuttigs doen. Dingen maken die we leuk vinden, maar waar we nooit echt tijd voor maakten. Al snel groeide onze ideeënlijst. En ons doel: momenten mooi maken! We besloten één dag per week te werken aan LiefsLabel en begonnen met het uitwerken van ons eerste idee: de LiefsSlinger. Bren schudde in één week een huisstijl uit haar mouw en begin mei kwam de eerste bestelling via de webshop binnen. Je snapt, de vlag ging uit! Niet veel later hoorden we dat Flavourites ons leuk vond en werden toegevoegd aan het rijtje bedrijven waar we pas geleden nog bij weg zwijmelden.

Het concept

Wij houden er van om iets unieks te hebben of te krijgen. Daarom geen massaproductie voor ons, maar miniproductie. We hebben bijvoorbeeld tien te gekke wisselende slingerthema’s waar je uit kunt kiezen en aan kunt passen naar jouw wensen. Het zijn er tien en blijven er tien, maar ze wisselen wel. Maar je telt er twaalf? Klopt! Leve de Lente en Kook van Jou! zijn onze vaste collecties die elk seizoen aangevuld worden met bloemen, fruit en groente. Ze blijven vers én vernieuwend. Helemaal verliefd op een thema? Wacht niet te lang, want regelmatig wordt er één vervangen. Maar misschien is die nog leuker. Dat kan natuurlijk ook!

Momenten mooi maken

Op dit moment zijn we bezig met de LiefsFabriek, verkooppunten en het uitwerken van een nieuw idee! Volg ons op Instagram, Facebook en/of meld je aan voor onze Lief(de)sBrief. En we houden je van alles op de hoogte. Lijkt het je leuk met ons samen te werken? Stuur ons een mailtje, we zijn heel benieuwd!

Dit filmpje is met liefde gemaakt door Marjolein
Meer video’s? Bewonder onze vlogs

Ann(e)
sinds 1988

Regelt alles van a tot z en pakt écht elk pakje met liefde in.

De meetlat is gisteren gearriveerd. Hij ziet er werkelijk SUPER uit!
Dankjewel voor de vlotte service, de kaartjes en de mooie woorden.
Onze zoon krijgt een-meetlat-voor-het leven en zijn METER is er ook heel blij mee…
Liefs uit België!

Liefs, Kathleen

Wat een lief shopje is dit zeg… De teksten, de uitvoering, het beeld.
De zusjes Bren en Ann houden van mooie momenten, prachtig papier,
opvallende vormen en persoonlijke details.
Deze webshop straalt die liefde en aandacht uit!

Flavourites, de leukste webshops

Hele leuke webshop met creatieve cadeaus voor een kraambezoek! Je kiest zelf een ontwerp dat je mooi vindt en de rest gaat vanzelf. De service is heel snel en persoonlijk. Binnen een paar dagen lag er een heel leuk pakketje in de brievenbus met een prachtig verpakte slinger. Ik kreeg zelf een slinger als kraamcadeau en heb meteen 3 slingers als cadeau besteld :). Ga zo door Bren en Ann!

Liefs, Nienke
LiefsLabel In de media
liefs fabriek
MAKERS
LIEFSFABRIEK
SHOPPEN