Over ons

Wij verkopen originele cadeaus aan de allerleukste klanten via onze webshop, maar doen ook hele mooie projecten voor zakelijke klanten.

HOE HET BEGON

Niemand in mijn directe omgeving is ondernemer. Geen idee hoe ik het in mijn hoofd haalde om, vers met mijn kunstacademie diploma op zak, mijn grafisch ontwerptalent in te zetten als zzp’er. Ik kende niemand die dat deed, maar dacht ergens dat dit een goed idee was. En als ik niet kon rondkomen, dan zocht ik toch gewoon een (bij)baan. Springen maar!

Ik maakte huisstijlen, boeken en websites, maar miste het om eigen projecten te doen. Mijn zusje had precies hetzelfde gevoel en daarom begonnen we in 2015 met de legendarische Maandagavond Pinterestavond. Aan de keukentafel bedachten we leuke producten. En daar ontstond ons eerste product: een bloem slinger. Het prille begin van LiefsLabel.
Binnen één week maakte ik een huisstijl, in één maand de webshop en toen kwam die onvergetelijke eerste bestelling! Daarna volgden jaren van hoogte- en dieptepunten, doorzettingsvermogen en een gezond portie lef.
Inmiddels is die ene avond per week ‘leuke dingen maken’ mijn fulltime grote-mensen-baan geworden. Creativiteit omzetten in persoonlijke producten. Speciaal voor jou! Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, pakketten te versturen en de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken.
Niet (meer) alleen, maar inmiddels omringd door een LiefsTeam van toppers! Supertrots ben ik ook op samenwerkingen met dagbestedingen en zorgkwekerijen.
Ik hou ervan om samen te werken met andere creatieve makers, zorgkwekerijen en dagbestedingen. Samen met mijn team van toppers willen we je verrassen, laten lachen of soms zelfs laten huilen door momenten nét iets mooier maken dan ze al zijn. Van kraamcadeaus tot uitvaartdecoratie. En alle momenten daar tussen.
Zakelijk gaat mijn hart sneller kloppen van unieke marketingacties verzinnen, mooie producten maken én verkopen. Verder ben ik creatief, doorzetter, tikkeltje eigenwijs, slecht in het huishouden, goed in spontane acties en altijd in voor een borrel en bbq. Ook ben ik 24/7 mama van Bobbie en Anouk (2016). Samen met manlief Robert probeer ik deze twee zo goed mogelijk op te voeden en lekker van het leven te genieten.

Contact

Volg ons achter de schermen op Instagram (Check de werkdagstories!), meld je aan voor de LiefsPost en we vallen af en toe op je digitale deurmat! Heb je een vraag of goed idee? Ik ben heel benieuwd!

Mail hallo@liefslabel.nl
Bel / App
06 28 646 247

Op de hoogte blijven

WIJ GELOVEN IN

Sociaal ondernemen

Wij ontwikkelen zelf producten, maar houden ervan samen te werken met andere creatieve makers. Koop je iets bij ons dan maak je écht heel veel mensen blij! We zijn er trots op en willen deze samenwerkingen in de toekomst graag uitbreiden.

Eerlijke producten

Alle producten worden eerlijk en in Nederland gemaakt. Voor de ambachtelijke meetlatten werken we met boomstammen van Hollandse bomenbodem, de kruidenplantjes van het kruidentuintje komen vers van de zorgkwekerij en we verkopen prachtige houten bloemen gemaakt door de dagbesteding. Van de opbrengsten kunnen ze nieuwe materialen kopen voor het atelier en extra leuke dingen doen met de cliënten, zoals vakanties en dagjes uit.

Duurzaamheid

De keuze van materiaal om de producten te maken is daarin belangrijk, maar ook ons productieproces. Van groen bubbeltjesplastic tot het recyclen van houten kisten, pallets en bomen. We hopen onszelf hier nog verder in te ontwikkelen en te blijven verbeteren. En dat de producten die we versturen een lang en gelukkig thuis krijgen.

Baudina Boersma
Baudina Boersma
03/04/2024
Ik ben fan van Liefslabel, hele vlotte service en bij vragen snel contact. Ik bestel zeker weer daar! Aanrader dus!
Trudy van den Dungen
Trudy van den Dungen
03/04/2024
Onze staan nu netjes opgeruimd in de hal en ook nog eens gepersonaliseerd. Heel blij mee
Anna Boogaard
Anna Boogaard
25/03/2024
Snelle en goede service!
Trudy Verwoert
Trudy Verwoert
18/03/2024
Hij is heel erg mooi geworden Enig puntje van kritiek is dat vrij onderaan de cijfers iets minder duidelijk waren dan de rest van de cijfers. Mij dochter was er erg blij mee
Marieke Kruijt
Marieke Kruijt
15/03/2024
Snelle en goede service. Zowel in antwoorden/meedenken en versturen. Door het contact, maar ook de kleine dingen die ze bij het kado stopt, wil je zeker als klant terugkomen!
Laura Zuidema
Laura Zuidema
08/03/2024
Leuke webshop met originele producten. En dan ook nog ontzettend behulpzaam, snel, meedenkend. Niets dan lof!
Astrid Brouwer
Astrid Brouwer
05/03/2024
Supersnelle verzonden en heel goed en netjes verpakt. Daarnaast nog kleine extra's erbij om het cadeau nog leuker te maken, echt top!!
EstherLianne
EstherLianne
04/03/2024
Met heel veel liefde gemaakt om met veel liefde te geven en/of ontvangen. Super service en contact

Van slapeloze nachten naar (eindelijk) een succesvol creatief bedrijf met 200.000+ euro omzet per jaar. Ik deel mijn ondernemersreis, hoogte- / dieptepunten en tips met jou!

Bruiloft

2015

Zussen Bren en Ann verzinnen producten aan de keukentafel en beginnen een webshop met hun eerste product: de Bloem Slinger.

Liefs Pop-Up

2017

De dames krijgen de kans om hun LiefsFabriek concept te testen en genoeg geld in te zamelen op een locatie waar ze verliefd op zijn geworden! Het levert ze heel veel media aandacht op en ruim 16.000 euro om hun droom te laten uitkomen.

LiefsFabriek

2018

Van keukentafel naar droompand. De zussen vinden een pand van 850 (!) m2. Hier creëren ze met hun enthousiasme een nieuwe lievelingsplek: de LiefsFabriek. Een te gekke winkel, werkplek voor creatieve makers, workshops, evenementen én locatie voor kinderfeestjes, vergaderingen en teamuitjes!

LiefsFabriek

2019

De huur van het pand kan na 2 jaar niet worden verlengd. Een flinke klap na een intensieve tijd van opbouw. Helaas volgt een scheiding tussen Bren & Ann. Maak je geen zorgen! Als zakenzussen. Gelukkig niet als zussen.

LiefsLab

2020

We hebben een toffe nieuwe plek gevonden op de Werf in Alphen aan den Rijn. Bren runt nu samen met haar LiefsTeam de webshop, maakt cadeaus voor jou en bedrijven. Ze hoopt zo veel mogelijk mensen blij te maken met haar producten.

– STEL JE VRAAG –