Betalen en verzenden

De meeste van onze producten worden op maat gemaakt, daarom vind je per product de maximale levertijd vermeld. Spoedje? Neem contact met ons op dan gaan we heel erg ons best voor je doen!

LEVERTIJD

Supergoed nieuws! We kunnen jouw bestelling nu nog sneller maken en versturen. Binnen 48 uur!

Je kunt kiezen uit:

  • Gratis Afhalen in Alphen aan den Rijn – Deze optie komt tevoorschijn na het invullen van je adres.
  • Standaard Verzenden – Binnen 48 uur gemaakt & verstuurd
  • Speciale datum – Bezorgd op jouw moment

Speciale datum
Wil je dat de postbode op een speciale datum (verjaardag, trouwdag, …) op de stoep staat? Geef dan als notitie hieronder de gewenste bezorgdatum aan. We doen altijd ons best, maar hebben de bezorging (helaas) niet 100% in de hand. Tip! Mocht je voor zekerheid willen gaan laat het cadeau dan de dag ervoor bezorgen. Dan kunnen schrijven wij op de verpakking wanneer het open gemaakt mag worden. We sturen trouwens nooit een factuur mee bij onze bestellingen, dus dat blijft tussen ons.

Verzendkosten

Verzendkosten brievenbuspakketje € 4,95
Verzendkosten pakket € 7,50
Verzendkosten groot (bijv meetlat) € 12,50

Voor het buitenland gelden aangepaste tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Betalen

Betaling is mogelijk via iDeal, PayPal, CreditCard, Klarna & Sofort Banking. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling is ontvangen.

Niet tevreden of ruilen?

Zonder opgave van reden kun je je aankoop binnen 14 dagen retour sturen. Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten. Mocht er echter iets zijn wat wij kunnen verbeteren horen wij dat natuurlijk graag! Producten die speciaal voor jou worden gemaakt kunnen alleen onder kwaliteitsgarantie worden terug gestuurd.