Betalen en verzenden

Tadaaa! Dit zijn onze (supersnelle) mogelijkheden.

LEVERTIJD

Supergoed nieuws! We kunnen jouw bestelling nu nog sneller maken en versturen. Binnen 1-2 dagen. Let op! Dit geldt niet voor alle producten. 

Je kunt kiezen uit:

  • Gratis Afhalen in Alphen aan den Rijn – Deze optie komt tevoorschijn na het invullen van je adres.
  • Geen Haast – Binnen 1 week gemaakt & verstuurd
  • Spoed – Binnen 1-2 dagen gemaakt & verstuurd (+1,-)
  • Speciale datum – Bezorgd op jouw moment (Vul de datum in als notitie)

Speciale datum
Wil je dat de postbode op een speciale datum (verjaardag, trouwdag, …) op de stoep staat? Geef dan als notitie hieronder de gewenste bezorgdatum aan. We doen altijd ons best, maar hebben de bezorging (helaas) niet 100% in de hand. Tip! Mocht je voor zekerheid willen gaan laat het cadeau dan de dag ervoor bezorgen. Dan kunnen schrijven wij op de verpakking wanneer het open gemaakt mag worden. We sturen trouwens nooit een factuur mee bij onze bestellingen, dus dat blijft tussen ons.

VERZENDKOSTEN

Brief € 2,50
Brievenbuspakketje € 5,95
Pakket € 7,95
Groot pakket (bijv meetlat / pallet / …) € 12,95

Voor het buitenland gelden aangepaste tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie. Verzending naar Duitsland en Belgie staat ingesteld, voor alle andere landen checken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Betalen

Betaling is mogelijk via iDeal, PayPal, CreditCard, Klarna & Sofort Banking. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling is ontvangen.

Niet tevreden of ruilen?

Zonder opgave van reden kun je je aankoop binnen 14 dagen retour sturen. Let op! Verzendkosten van een retour vergoeden wij niet standaard. Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten. Mocht er echter iets zijn wat wij kunnen verbeteren horen wij dat natuurlijk graag! Producten die speciaal voor jou worden gemaakt kunnen alleen onder kwaliteitsgarantie worden terug gestuurd. Retouren kunnen worden teruggebracht op onze locatie in Alphen a/d Rijn.