Origineel Kerstpakket

Voor je lieve collega’s, opa en oma, de schoonmaakster, favo zus, grappige oom, gezellige buren of fantastische vrienden. Dit pakket zal – zeker weten! – een glimlach bezorgen bij jezelf en iemand die je lief is.

ORIGINEEL ☑
PERSOONLIJK ☑
DUURZAAM ☑
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ☑

 

Hogere aantallen? Geen probleem! Stop je wensen en budget in de Ideeen Machine en ik neem snel contact met je op.

Zo werkt het

origineel kerstpakket kerstcadeau uniek persoonlijk duurzaam creatief liefslabel

BEPAAL JE BUDGET

Kerstpakketten ouderwets? Zeker niet! Deze worden juist nog ouderwets gewaardeerd. Wij houden er dan weer van om er juist iets heel persoonlijks van te maken waar je écht iets aan hebt.

Jij geeft ons een budget en wij zorgen dat jouw personeel, klanten en zakenrelaties nóg blijer met jou zijn. We hebben hieronder alvast wat cadeautips voor je op een rijtje gezet.

KEUZECADEAUS

Bekijk de kerstpakketten of kies één of meerdere cadeaus uit onze cadeau collectie van creatieve makers, (zorg)kwekerijen en dagbestedingen. Als je bij ons je kerstpakket koopt maak je heel veel mensen blij! Wij houden van maatschappelijke samenwerkingen, originele producten en persoonlijke service.

LIEFSLABEL groei webshop cadeau brenda kerstpakketten

AANTAL PAKKETTEN

Verras je collega’s, klanten en/of zakenrelaties! We hebben verschillende voorbeeldpakketten samengesteld als inspiratie, maar kunnen ook een pakketten op maat samenstellen. Nieuwsgierig?

PERSOONLIJK VOORSTEL

Wij gaan graag vrijblijvend en enthousiast aan de slag met een persoonlijk voorstel! Vanaf 1 stuk tot duizenden pakketten. In dat laatste geval is het wel fijn als we zo snel mogelijk beginnen.

Mogelijkheden

Fleurig kerstpakket amaryllis liefslabel

vanaf 19,50 ex btw

BUDGET TOPPER

 • Vintage steenmal waar je 1001 dingen mee kunt doen
 • Perfect als klein kerstpakketje
 • Of als ‘verpakking’ bij je cadeaubon
 • Op maat samengesteld
bedankje traktatie kerst liefslabel gelukspotje sneeuwvlokken rendier brokken elfen energie kerst vitamines

vanaf 29,50 ex btw

CADEAUDOOS

 • Vreetzaam Pakket
 • Creatief Pakket
 • Op maat samengesteld
origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

vanaf 59,50 ex btw

KERSTKIST

 • Origineelste kerstpakket van 2023
 • Maak je van je kist een bloemen, appel- of kerstboomtuintje voor een groen en duurzaam nieuw jaar
 • Adventpakket, extra mooi ingepakt om elke dag in december een cadeau open maken
 • Op maat samengesteld

Simone SIPACK

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

Daphne VERGOUWEN BV

Wat een feest was het om de pakketten uit te delen! We zijn gisteren langs alle collega’s gereden in een mooie oude volkwagenbus. Iedereen was erg enthousiast over de persoonlijke kist. En wat had je het mooi ingepakt! Ik kreeg gisterenavond van verschillende collega’s foto’s van het aangeklede kerstboompje. Heel erg bedankt voor alles en ook voor de leuke en fijne samenwerking!

Anita GEZONDHEIDSCENTRUM DILLENBURG 

Ik ontvang ontzettend veel leuke reacties op de kerstpakketten, dus nogmaals dank voor alle zorg die je hieraan hebt besteed.

origineel kerstpakket chocoladereep liefslabel

Het is zomer, maar om teleurstelling te voorkomen (we waren vorig jaar helemaal uitverkocht, dankjewel!) kun je nu vrijblijvend informatie aanvragen voor dit jaar!  Hogere aantallen of net even een andere inhoud of budget? Geen probleem! Bestel of plaats je aanvraag nu  en je krijgt een chocoladewikkel in je huisstijl cadeau.

Stop nu je wensen of budget in de Ideeen Machine en ik neem snel contact met je op.

Bekend van

Exclusieve cadeaus

Feestelijk bezorgd

Persoonlijke service

Elk jaar iets leuks verzinnen kan een hele uitdaging zijn… Daarom hebben wij de leukste tips voor een origineel kerstpakket of -cadeau voor je op een rijtje gezet!

INSPIREER ME!
Ontvang 30+ December Cadeautips

Doe het zelf

Maak je kerstpakket(ten) zelf en stop al dat liefs, leuks en lekkers in een stoere kist!

houten steenmal liefslabel cadeaupakket kerstpakket

vanaf 12,50

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

vanaf 29,95

DE BELANGRIJKSE CADEAUTIP VOOR DE FEESTDAGEN

Wacht niet te lang om kerststress en teleurstelling te voorkomen! Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan, maar door onze persoonlijke aanpak en liefde voor personaliseren kunnen we een beperkt aantal bestellingen aan. 

DIT WIL JE

 • BONUS Chocoladereep met persoonlijke boodschap
 • De garantie dat we jouw pakket kunnen maken en versturen, omdat je zó op tijd besteld!
 • Laat je kerstpakket op je lievelingsmoment in december bezorgen
 • Door onze persoonlijk aanpak kunnen we een beperkt aantal pakketten maken dus OP = OP
 • Originele Cadeaus
 • Persoonlijke Details
 • Maatschappelijk Verantwoord
 • Duurzaam & Groen
 • Feestelijk Ingepakt

DE MOGELIJKHEDEN

Bezorg een glimlach met het kerstpakket of -cadeau dit jaar. Hiermee scoor je zeker weten heel veel pluspunten bij je collega’s, klanten en/of zakenrelaties. Van ons kun je dit verwachten:

 • UNIEKE PRODUCTEN VAN CREATIEVE MAKERS, KWEKERS & ZORGINSTELLINGEN
 • SMAAKVOL GEPERSONALISEERD
 • FEESTELIJK INGEPAKT IN JE HUISSTIJL
 • VERZENDING BINNEN- EN BUITENLAND
 • GROTE OF KLEINERE AANTALLEN

Supertrots op onze klanten Hogeschool van Amsterdam, Leiden Marketing, Nationale Bewegswijzeringsdienst, Gemeente Alphen a/d Rijn, OHRA, ING Nederland, NEPROM, Mensely, Centrum voor Jeugd en Gezin, Hello Fresh, Hogeschool Amsterdam, …

CONTACT

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

kerstboom van houten kisten met bedrijfsnaam origineel kerstpakket liefslabel
LiefsLabel kassa

Persoonlijk voorstel

Doordat we graag een persoonlijk tintje geven aan de kerstbestellingen is er plek voor een beperkt aantal opdrachten. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

App / Bel Brenda +31 6 28 646 247
Mail
hallo@liefslabel.nl

ACHTER DE SCHERMEN

Hier zit ik dan. In m’n grote houten kist. De kantoorkist. Een fijne plek, want ik kan dit verwarmen als de dagen steeds kouder worden. In de overige ruimtes moet ik vooral hard bewegen voor een warme gloed op m’n toet…

Hier zie je me ook dingen regelen. Ik mail, bel, bestel, ontwerp, … En als ik hier niet zit bezoek ik de ene na de andere dagbesteding, houtwerkplaats en zorgkwekerij om alles voor te bereiden voor een hopelijk drukke, fijne, mooie decembermaand.

Ik zit hier ook trots te zijn, want ik heb net gehoord dat de dagbesteding van de Liefs inkomsten allemaal nieuwe investeringen kon doen. Een weefgetouw voor een cliënt, opbergrekken voor het atelier en smeltpan voor de kaarsenmakerij. Dat maakt mijn werk nog mooier! Het volgende op de wensenlijst is een goede lockmachine. Ik denk dat dat dit jaar nog wel moet lukken, want die toppers gaan ook heel hard aan de slag voor jou de komende tijd. Hopelijk houden ze nog iets over om iets extra leuks te doen met elkaar.

Het doel is om 1000+ (!) kerstpakketten en veel cadeaus te verkopen. Gemaakt met liefde, vol originele en persoonlijke producten. Dat doe ik niet alleen, maar inmiddels met een team van toppers om mij heen: collega’s, dagbestedingen. zorgkwekerijen en creatieve makers.

Mogen we kerstpakketten namens jou versturen? Dat regel ik graag voor je. Wij stoppen al onze liefde en aandacht in de kerstpakketten en kunnen daarom een beperkt aantal opdrachten aan.

Veel pakketten nodig, individueel versturen of gewoon even overleggen? Geen probleem! Ik hoor het graag.

Liefs, Brenda

 bel / app + 31 6 28 646 247
mail hallo@liefslabel.nl