Origineel kerstpakket

BESTEL OP TIJD

De kerst is net voorbij, maar om teleurstelling te voorkomen (we waren helemaal uitverkocht, dankjewel!) kun je nu al vrijblijvend informatie aanvragen voor dit jaar!

Ontvang als allereerste de mogelijkheden voor 2023

Hoge aantallen? Geen probleem, maar bestel het liefst voor 1 juni.

vanaf 24,75 ex btw

MEEST GEKOZEN

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel
Houten kist kerstpakket liefslabel opa en oma duurzaam groen origineel persoonlijk
Origineel kerstpakket persoonlijk duurzaam mvo LIEFSLABEL
 • Originele Cadeaus
 • Persoonlijke Details
 • Maatschappelijk Verantwoord
 • Duurzaam & Groen
 • Feestelijk Ingepakt

UNBOXING
Zo ziet dit pakket eruit!

Optioneel met familienaam, jaartal of logo (vanaf 36 stuks) in je kerstkist gebrand.

CADEAUTIP We maken deze ook in opdracht van de leukste bedrijven. Voor elk budget een pakket!  [offerte aanvragen voor 2023]

Verras je collega’s, opa en oma, de schoonmaakster, favo zus, grappige oom, fijne buren of fantastische vrienden met een origineel kerstpakket of cadeau. Dit wil je!

DE BELANGRIJKSE CADEAUTIP VOOR DE FEESTDAGEN

Wacht niet te lang om kerststress en teleurstelling te voorkomen! Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan, maar door onze persoonlijke aanpak en liefde voor personaliseren kunnen we een beperkt aantal bestellingen aan. 

DIT WIL JE

 • BONUS Chocoladereep met persoonlijke boodschap
 • De garantie dat we jouw pakket kunnen maken en versturen, omdat je zó op tijd besteld!
 • Laat je kerstpakket op je lievelingsmoment in december bezorgen
 • Door onze persoonlijk aanpak kunnen we een beperkt aantal pakketten maken dus OP = OP

Simone SIPACK

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

Daphne VERGOUWEN BV

Wat een feest was het om de pakketten uit te delen! We zijn gisteren langs alle collega’s gereden in een mooie oude volkwagenbus. Iedereen was erg enthousiast over de persoonlijke kist. En wat had je het mooi ingepakt! Ik kreeg gisterenavond van verschillende collega’s foto’s van het aangeklede kerstboompje. Heel erg bedankt voor alles en ook voor de leuke en fijne samenwerking!

Anita GEZONDHEIDSCENTRUM DILLENBURG 

Ik ontvang ontzettend veel leuke reacties op de kerstpakketten, dus nogmaals dank voor alle zorg die je hieraan hebt besteed.

ACHTER DE SCHERMEN

Hier zit ik dan. In m’n grote houten kist. De kantoorkist. Een fijne plek, want ik kan dit verwarmen als de dagen steeds kouder worden. In de overige ruimtes moet ik vooral hard bewegen voor een warme gloed op m’n toet…

Hier zie je me ook dingen regelen. Ik mail, bel, bestel, ontwerp, … En als ik hier niet zit bezoek ik de ene na de andere dagbesteding, houtwerkplaats en zorgkwekerij om alles voor te bereiden voor een hopelijk drukke, fijne, mooie decembermaand.

Ik zit hier ook trots te zijn, want ik heb net gehoord dat de dagbesteding van de Liefs inkomsten allemaal nieuwe investeringen kon doen. Een weefgetouw voor een cliënt, opbergrekken voor het atelier en smeltpan voor de kaarsenmakerij. Dat maakt mijn werk nog mooier! Het volgende op de wensenlijst is een goede lockmachine. Ik denk dat dat dit jaar nog wel moet lukken, want die toppers gaan ook heel hard aan de slag voor jou de komende tijd. Hopelijk houden ze nog iets over om iets extra leuks te doen met elkaar.

Het doel is om 1000 (!) kerstpakketten en veel cadeaus te verkopen. Gemaakt met liefde, vol originele en persoonlijke producten. Tijdens het regelen komt soms ook de twijfel om de hoek van de kist kijken. Of me dat allemaal gaat lukken… maar gelukkig komt het vertrouwen daarna meestal snel weer binnen.

Mogen we er ook 1, 10 of 100 namens jou versturen? Dat regel ik graag voor je. Wij stoppen al onze liefde en aandacht in de kerstpakketten en kunnen daarom een beperkt aantal opdrachten aan. T/m 10 kerstpakketten bestel je makkelijk in de webshop.

Meer pakketten nodig, individueel versturen of even overleggen? Geen probleem! Ik hoor het graag.

Liefs, Brenda

+ 31 6 28 646 247 |  hallo@liefslabel.nl

Bekend van

Doe het zelf

Maak je kerstpakket(ten) zelf en stop al dat liefs, leuks en lekkers in een stoere kist!

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

€ 29,95

ex btw 24,75

50 cm (lengte) x 40 cm (breedte) x 30cm (hoogte)

houten kistje enveloppendoos schatkist bewaardoosje cadeau juf liefslabel

€ 19,95

16,49 ex btw

29 cm (lengte) x 19 cm (breedte) x 14 cm (hoogte)

Tip! Je kunt ook dit schatje ook als kant en klare kerstborrel bestellen

Exclusieve cadeaus

Feestelijk bezorgd

Persoonlijke service

Voor bedrijven

kerstboom van houten kisten met bedrijfsnaam origineel kerstpakket liefslabel

BEPAAL JE BUDGET

Kerstpakketten ouderwets? Zeker niet! Deze worden juist nog ouderwets gewaardeerd. Wij houden er dan weer van om er juist iets heel persoonlijks van te maken waar je écht iets aan hebt.

Jij geeft ons een budget en wij zorgen dat jouw personeel, klanten en zakenrelaties nóg blijer met jou zijn. We hebben hier alvast wat cadeautips voor je op een rijtje gezet.

KEUZECADEAUS

Bekijk de kerstpakketten of kies één of meerdere cadeaus uit onze cadeau collectie van creatieve makers, (zorg)kwekerijen en dagbestedingen. Als je bij ons je kerstpakket koopt maak je heel veel mensen blij! Wij houden van maatschappelijke samenwerkingen, originele producten en persoonlijke service.

AANTAL PAKKETTEN

Verras je collega’s, klanten en/of zakenrelaties! We hebben verschillende voorbeeldpakketten samengesteld als inspiratie, maar kunnen ook een pakketten op maat samenstellen. Nieuwsgierig?

origineel en persoonlijk kerstpakket liefslabel

JOUW VOORSTEL

Wij gaan graag vrijblijvend en enthousiast aan de slag met een persoonlijk voorstel! Vanaf 1 stuk tot duizenden pakketten. In dat laatste geval is het wel fijn als we zo snel mogelijk beginnen.

Elk jaar iets leuks verzinnen kan een hele uitdaging zijn… Daarom hebben wij de leukste tips voor een origineel kerstpakket of -cadeau voor je op een rijtje gezet!

INSPIREER ME!
Ontvang 30+ December Cadeautips

DE MOGELIJKHEDEN

Bezorg een glimlach met het kerstpakket of -cadeau dit jaar. Hiermee scoor je zeker weten heel veel pluspunten bij je collega’s, klanten en/of zakenrelaties. Van ons kun je dit verwachten:

 • UNIEKE PRODUCTEN VAN CREATIEVE MAKERS, KWEKERS & ZORGINSTELLINGEN
 • SMAAKVOL GEPERSONALISEERD
 • FEESTELIJK INGEPAKT IN JE HUISSTIJL
 • VERZENDING BINNEN- EN BUITENLAND
 • GROTE OF KLEINERE AANTALLEN

Supertrots op onze klanten Hogeschool van Amsterdam, Leiden Marketing, Nationale Bewegswijzeringsdienst, Gemeente Alphen a/d Rijn, OHRA, ING Nederland, NEPROM, Mensely, Centrum voor Jeugd en Gezin, Hello Fresh, Hogeschool Amsterdam, …

CONTACT

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

origineel kerstpakket kerstcadeau uniek persoonlijk duurzaam creatief liefslabel

Persoonlijk voorstel

Doordat we graag een persoonlijk tintje geven aan de kerstbestellingen is er plek voor een beperkt aantal opdrachten. Neem snel contact op voor de mogelijkheden voor 2022 ende mogelijkheden op maat! Voor je het weet is het alweer zover.

App / Bel Brenda +31 6 28 646 247
Mail
hallo@liefslabel.nl