Zakelijk

Iets liefs sturen naar je klanten, personeel of zakenrelaties om te bedanken, feliciteren, verrassen of om op een creatieve manier op te vallen. Wil jij weten hoe je dit verrassingseffect kunt bereiken? Wij adviseren je graag!

We werken het liefst samen met creatieve makers en (zorg)instellingen, zoals zorgkwekerijen en dagbestedingen. Als je bij ons iets koopt maak je écht heel veel mensen blij!

WAT ZE OVER ONS ZEGGEN

NIENKE van HAN University

Wij hebben iedere donderdagmiddag een online borrel op m’n werk. De Liefs Bingo was een daverend succes. De voorpret alleen al dat iedereen zelf een prijzenpakket samen stelt is al de moeite waard! En dan vallen de bingo pakketjes op de deurmat… een super leuke ervaring en tot in de puntjes verzorgd.

CARLIJN van Nationale Bewegwijzeringsdienst

Voor onze 70 medewerkers zochten wij een manier om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Iets vrolijks, gezelligs, wat een glimlach zou bezorgen op hun gezicht. Een cadeaupakket dat gepersonaliseerd kon worden met een leuke beker met logo bijvoorbeeld, en wat lekkers erin! Dit alles vonden we in het speciaal voor en met ons samengesteld pakket! Appelgebakjes, vlaggetjes, een plantje, er zat van alles in het cadeau dat werd thuisbezorgd! Superleuk ingepakt, en met een stempel van ons logo op de doos. Veel persoonlijker kan het niet! Alle lof voor LiefsLabel met het meedenken, ideeën aandragen, en de uitstekende afwerking!

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

KARIN van Verloskundigenpraktijk De Vlinder

Na 12,5 jaar een mutsje met logo gegeven te hebben zochten we naar iets vernieuwends. We vonden jullie naamslingers heel leuk en het bleek zelfs mogelijk om deze in onze huisstijl te laten maken. We hebben nu een compleet alfabet, maar ook een logokaart, hartje en sterretje om voor elk kindje al heel snel na de bevalling een slinger te kunnen geven. Onze pas bevallen ouders zijn heel enthousiast!

Offerte aanvragen

MAILING | GESCHENKPAKKET | KERSTPAKKET | RELATIEGESCHENK | BEWEGWIJZERING

Wil je iets geven waar iemand echt iets aan heeft en hou je van een persoonlijke aanpak? Neem even contact op. Geef ons jouw wensen, aantal en budget en we gaan graag aan de slag met een verrassend vrijblijvend voorstel! 

App / bel Brenda +31 6 28 646 247