Zakelijk

Iets liefs sturen naar je collega’s, klanten of zakenrelaties om te bedanken, feliciteren, verrassen of om op een creatieve manier op te vallen tijdens een beurs of event. Wil jij weten hoe je dit verrassingseffect kunt bereiken? Wij adviseren je graag!

GEZOCHT: Leuke bedrijven om mooie dingen voor te maken. 

PROJECTEN

Supertrots op de projecten die we al mochten realiseren voor:

Kleine en grote bedrijven, stichtingen en (zorg)instellingen, zoals Hogeschool van Amsterdam, Leiden Marketing, Nationale Bewegswijzeringsdienst, Gemeente Alphen a/d Rijn, OHRA, ING Nederland, NEPROM, Mensely, Centrum voor Jeugd en Gezin, Hello Fresh, Hogeschool Amsterdam,  Wolters Kluwer, … we kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan!

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

DOROTHE van Kinderdagverblijf Ot en Sien

Vandaag de pakketten gegeven aan de leidsters. Ze waren er super blij mee! Heel mooi verpakt de dozen, erg leuk om te geven. Dankjewel!

Bekend van

Exclusieve cadeaus

Feestelijk bezorgd

Persoonlijke service

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je iets geven waar iemand echt iets aan heeft, stylen met onze schatjes en hou je van een persoonlijke aanpak? Neem even contact op. We sturen je vrijblijvend onze tarieven en gaan graag aan de slag met een verrassend voorstel! 

Mail hallo@liefslabel.nl   App / Bel Brenda +31 6 28 646 247