Zakelijk

Iets liefs sturen naar je klanten, personeel of zakenrelaties om te bedanken, feliciteren, verrassen of om op een creatieve manier op te vallen tijdens een beurs of event. Wil jij weten hoe je dit verrassingseffect kunt bereiken? Wij adviseren je graag!

KERSTPAKKETTEN 2021
BEWEGWIJZERING
CADEAUS
MAILING

STYLING EVENT | PERSONEELCADEAUS | KERSTPAKKET | MAILING | RELATIEGESCHENK

Bruiloftstyling Victor & Lisanne bewegwijzering
fotocredits Joris Aben

Heb jij (eindelijk) weer een beurs of event? Zo lukt het om op een creatieve, persoonlijke manier op te vallen.

Na een hele pittige tijd zijn we ontzettend blij dat onze vrienden in de evenementenwereld weer aan de slag kunnen! We kunnen niet wachten om weer te gekke styling projecten te doen.

Ben je eventmanager, weddingplanner of stylist en verliefd op onze mogelijkheden? Neem contact op voor gratis advies en voorstel.

5x Creatieve stylingtips

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

Offerte aanvragen

Wil je iets geven waar iemand echt iets aan heeft, stylen met onze schatjes en hou je van een persoonlijke aanpak? Neem even contact op. We sturen je vrijblijvend onze tarieven en gaan graag aan de slag met een verrassend voorstel! 

Mail hallo@liefslabel.nl   App / Bel Brenda +31 6 28 646 247