Zakelijk

Onze unieke producten vind je regelmatig terug op een event, worden cadeau gegeven aan personeel of zakenrelaties of vallen als mailing op de deurmat. Met een team van creatieve makers kunnen wij te gekke dingen maken. Wil jij iets liefs sturen?

Ja, ik wil!

Wil je iets geven waar iemand echt iets aan heeft en hou je van een persoonlijke aanpak? Neem even contact op. We maken graag een vrijblijvend voorstel in jullie huisstijl!

CONTACT
MEETLAT

Meetlat als kraamcadeau
voor het ‘vruchtbare’ personeel van
HelloFresh

love-for-life-bewegwijzering
BEWEGWIJZERING

Bewegwijzering
Love for Life beurs
Jaarbeurs

minislinger ziekenhuis Leaf Bernstje Lief Kleintje NijSmellinghe
MAILING

Minislinger Leaf Berntsje
Mailing
Ziekenhuis NijSmellinghe

KERSTPAKKET

Persoonlijk kerstpakket
voor het personeel van
Sipack

Styling voor kookboek
SLINGER

Mag ik nog een hapje?
Boeklancering
Franceska Kookt

Wij werken samen met creatieve makers en (zorg)instellingen. Zo maak je met dit pakket heel veel mensen blij!

Pakketdienst

Jij vergeet nooit meer een verjaardag, jubileum, bruiloft, baby of verhuizing. En als het iets minder gaat, bij ziekte of een sterfgeval, stuur jij snel iets liefs. Die fantastische, attente, betrokken werkgever. Dat ben jij!

En – het allermooist! – wij regelen dat voor je. De mooiste verrassingen voor jouw personeel, klanten en zakenrelaties.

Wij mogen dit al regelen voor oa HelloFresh, Rijkswaterstaat en ING. Mogen we een vrijblijvend voorstel maken voor jouw bedrijf? 

Dit mochten wij al versturen

WAT ZE OVER ONS ZEGGEN

CARLIJN van Nationale Bewegwijzeringsdienst

Voor onze 70 medewerkers zochten wij een manier om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Iets vrolijks, gezelligs, wat een glimlach zou bezorgen op hun gezicht. Een cadeaupakket dat gepersonaliseerd kon worden met een leuke beker met logo bijvoorbeeld, en wat lekkers erin! Dit alles vonden we in het speciaal voor en met ons samengesteld pakket! Appelgebakjes, vlaggetjes, een plantje, er zat van alles in het cadeau dat werd thuisbezorgd! Superleuk ingepakt, en met een stempel van ons logo op de doos. Veel persoonlijker kan het niet! Alle lof voor LiefsLabel met het meedenken, ideeën aandragen, en de uitstekende afwerking!

LILIAN van ING Nederland

Om mijn collega’s een hart onder de riem te steken in deze zware tijden van thuiswerk, leek het me leuk een persoonlijk pakket bij ze te (laten) bezorgen. Het pakket is door LiefsLabel helemaal op maat gemaakt en met al mijn wensen en ideeën werd rekening gehouden. Dat maakte het extra persoonlijk en bezorgde mij als gever al meteen de nodige voorpret. De enthousiaste reacties van mijn medewerkers direct na ontvangst van het pakket, maakten het helemaal compleet. Al met al zeer geslaagd!

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

KARIN van Verloskundigenpraktijk De Vlinder

Na 12,5 jaar een mutsje met logo gegeven te hebben zochten we naar iets vernieuwends. We vonden jullie naamslingers heel leuk en het bleek zelfs mogelijk om deze in onze huisstijl te laten maken. We hebben nu een compleet alfabet, maar ook een logokaart, hartje en sterretje om voor elk kindje al heel snel na de bevalling een slinger te kunnen geven. Onze pas bevallen ouders zijn heel enthousiast!

Offerte aanvragen

App / bel Brenda +31 6 28 646 247