Jouw kerstpakket

Je kunt bij ons terecht voor een onvergetelijk kerstcadeau, -pakket of iets liefs om te sturen als kerstkaart of die cadeaubon iets gezelliger te maken!

Ons doel is om een cadeau of pakket te geven waar echt iets aan hebt en hopelijk langer dan kerst van kunt genieten. Ook vinden we het belangrijk dat jouw pakket een persoonlijk tintje krijgt. Gaat jouw hart daar ook sneller van kloppen? Dan gaat het vast helemaal goed komen tussen ons!

Net bezorgd

Hogeschool van Amsterdam, Leiden Marketing, Nationale Bewegswijzeringsdienst, Gemeente Alphen a/d Rijn, OHRA, ING Nederland, NEPROM, Mensely, Centrum voor Jeugd en Gezin, Hello Fresh, …

LIEF • VANAF 15,-

Cadeau

Inhoud keuzecadeau tot 15,-
Verpakking persoonlijke kaart, lint in je huisstijlkleur en label met logo
A6 18 cm (l)  x 11,5 cm (b) x 28 cm (h)
A5 22 cm (l)  x 15,5 cm (b) x 28 cm (h)
A4 31 cm (l)  x 22 cm (b) x 28 cm (h)
LIEVER • VANAF 35,-

Verrassingspakket

Inhoud Bekijk het onvergetelijke kerstpakket als inspiratie
Keuze cadeau  Borrelplank, wijn & lekkers | Mok, thee & chocola | Stempeldoosje, inkt & labels
Inclusief persoonlijke kaart
Verpakking kartonnen cadeaudoos, vloeipapier, persoonlijke kaart, lint in je huisstijlkleur en label met logo
43 cm (l)  x 31 cm (b) x 10 cm (h)
LIEFST • VANAF 50,-

Kerstfeest in een doos

Inspiratie kerstboompje, decoratie, persoonlijke kaart + keuzecadeau tot 25,-
Verpakking persoonlijke kaart, lint in je huisstijlkleur en label met logo
50 cm (l)  x 40 cm (b) x 30 cm (h)
houten krat met logo rabobank liefslabel
MAATWERK

Speciale wensen?

Op maat samengestelde inhoud, heliumballon, bezorgen inclusief muziek en confetti of heb je een ander goed idee of budget? Houden we van! We horen het graag.

Genoemde prijzen op deze pagina zijn ex btw & verzendkosten. Minimum oplage 25 stuks.

Wij werken samen met creatieve makers en (zorg)instellingen. Zo maak je met dit pakket heel veel mensen blij!

Wij houden van personaliseren en een cadeau of pakket maken waar jij een onvergetelijke indruk mee maakt. Vraag alvast je offerte aan en wij denken graag met je mee. Let op! Een deel van onze toppertjes moet voor 1 december besteld worden  om op tijd te leveren. Bij grotere aantallen kunnen we voor dezelfde prijs een nog leuker pakket samen stellen! Wil je minder dan 25 pakketten versturen? Geen probleem! Daarvoor hebben we dit onvergetelijke kerstpakket voor je bedacht.

5 TIPS Help ik zoek een leuk kerstpakket

WAT ZE OVER ONS ZEGGEN

CARLIJN van Nationale Bewegwijzeringsdienst

Voor onze 70 medewerkers zochten wij een manier om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Iets vrolijks, gezelligs, wat een glimlach zou bezorgen op hun gezicht. Een cadeaupakket dat gepersonaliseerd kon worden met een leuke beker met logo bijvoorbeeld, en wat lekkers erin! Dit alles vonden we in het speciaal voor en met ons samengesteld pakket! Appelgebakjes, vlaggetjes, een plantje, er zat van alles in het cadeau dat werd thuisbezorgd! Superleuk ingepakt, en met een stempel van ons logo op de doos. Veel persoonlijker kan het niet! Alle lof voor LiefsLabel met het meedenken, ideeën aandragen, en de uitstekende afwerking!

LILIAN van ING Nederland

Om mijn collega’s een hart onder de riem te steken in deze zware tijden van thuiswerk, leek het me leuk een persoonlijk pakket bij ze te (laten) bezorgen. Het pakket is door LiefsLabel helemaal op maat gemaakt en met al mijn wensen en ideeën werd rekening gehouden. Dat maakte het extra persoonlijk en bezorgde mij als gever al meteen de nodige voorpret. De enthousiaste reacties van mijn medewerkers direct na ontvangst van het pakket, maakten het helemaal compleet. Al met al zeer geslaagd!

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

KARIN van Verloskundigenpraktijk De Vlinder

Na 12,5 jaar een mutsje met logo gegeven te hebben zochten we naar iets vernieuwends. We vonden jullie naamslingers heel leuk en het bleek zelfs mogelijk om deze in onze huisstijl te laten maken. We hebben nu een compleet alfabet, maar ook een logokaart, hartje en sterretje om voor elk kindje al heel snel na de bevalling een slinger te kunnen geven. Onze pas bevallen ouders zijn heel enthousiast!

Offerte aanvragen

App / bel Brenda +31 6 28 646 247