Wat ze over ons zeggen

We willen graag meer liefs verspreiden! Met jouw ervaring kun je ons helpen beroemd(er) te worden.

Schrijf je review op
Facebook | Google

Onwijs bedankt!

Debbie De Wit
Debbie De Wit
14/01/2024
Goede service en mooie producten! Foto's van de website zijn duidelijk. We hadden het kerstpakket besteld, persoonlijk per medewerker gemaakt. Iedereen vond het erg leuk!
Emke
Emke
10/01/2024
Voor alle collega's een kerstpakket. Steenmal gevuld met Bolletjes/Aarde/Touwlichtslinger/Pluk de dag slinger. Alles met liefde ingepakt. Alleen maar leuke reacties :). Brenda denkt mee, heel fijn...
Sabine van der Kolk
Sabine van der Kolk
05/01/2024
Fantastische eerlijke producten voor ook nog eens een eerlijke prijs. Zodra je je bestelling in huis hebt zie je de aandacht die eraan is besteed. En dan heb je het nog niet eens open gemaakt! Ik ben fan!
Kelly Vonk
Kelly Vonk
24/11/2023
Naast hele leuke producten is de service ook top! Heb al meerdere keren wat besteld en altijd blij mee
L. Sikkema
L. Sikkema
28/09/2023
Super service. Er wordt gelijk praktisch nagedacht en contact gezocht via WhatsApp voor de beste leverings optie. Het is precies zo gegaan zoals besproken. Super leuke dingen in de webshop. Ik zou zeker kijken en vragen naar de mogelijkheden. Er is veel mogelijk
Sjoukje Buskermolen
Sjoukje Buskermolen
26/09/2023
Eind september 2023 het verjaardagsfeestje van mijn zoontje bij liefslabel gevierd! We werden leuk ontvangen, de jarige mag zelf meedenken in de volgorde van de activiteiten. Daarnaast zijn er vooraf ook veel mogelijkheden te bespreken. Mijn zoontje en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben een hele leuke middag gehad met een origineel kinderfeestje!
Charlotte Crombag
Charlotte Crombag
24/09/2023
Vanwege omstandigheden wilde ik met spoed iets bestellen en laten bezorgen. Dat bleek geen enkel probleem. Binnen twee dagen lag het met een persoonlijk kaartje op de mat. Zeer goede en persoonlijke service!
Judith VD
Judith VD
05/09/2023
Ik word altijd heel blij van LiefsLabel. Al meerdere keren iets besteld en het is altijd met liefde en passie gemaakt!
Laura Zuidema
Laura Zuidema
30/08/2023
Wat een lieve, maar toch ook professionele organisatie! Toen mijn bestelling incompleet geleverd werd, was één appje voldoende en ontving ik een paar dagen laten de missende items.

Linda Boomhouwer

Voor een collega die net mamma is geworden een grote meetlat met de naam van de baby laten maken. De ouders waren zeer verrast door het grote cadeau. Mooi gemaakt, hele goede service. Je wordt helemaal betrokken bij het proces en op de hoogte gehouden.

liefslabel pluk de dag bloemen Boeket collage

FRANCIS begeleidster dagbesteding 

“De bestellingen van LiefsLabel zijn belangrijk voor ons om de dagbesteding zinvol te maken. Het gaat om grotere bestellingen waardoor we de cliënten goed kunnen trainen om de producten zelfstandig te maken. Ook zorgt het voor variatie qua werk op ons atelier en dat is voor onze makers belangrijk. De opdrachten voelen als een erkenning van hun mogelijkheden. De opbrengsten van opdrachten worden weer gebruikt om nieuwe producten te ontwikkelen en materialen aan te schaffen. Zo zijn wij onlangs gestart met weven, waarvoor wij door dit soort opdrachten de materialen konden kopen.”

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

Margot Pors

Onwijs fijne service en te gekke cadeaus om te geven. Er was een kleine miscommunicatie vanuit mijn kant maar dit werd super fijn opgepakt. En het cadeau ziet er geweldig uit. Echt de moeite waard om hier iets te bestellen!

Esmé Donselaar

Absolute aanrader! Eerder al een boomstam meetlat met stempelkussen besteld. Afgelopen week een houten kistje met gebrandde tekst besteld. In beide gevallen nam Brenda contact op om te checken hoe ik de tekst precies erop wilde. Het kistje werd ondanks de drukke tijd de volgende dag al geleverd. Enorm tevreden, wat een leuk en enthousiast bedrijf!

CARLIJN van Nationale Bewegwijzeringsdienst

Voor onze 70 medewerkers zochten wij een manier om hen een hart onder de riem te steken. Iets vrolijks, gezelligs, wat een glimlach zou bezorgen op hun gezicht. Een cadeaupakket dat gepersonaliseerd kon worden met een leuke beker met logo bijvoorbeeld, en wat lekkers erin! Dit alles vonden we in het speciaal voor en met ons samengesteld pakket! Appelgebakjes, vlaggetjes, een plantje, er zat van alles in het cadeau dat werd thuisbezorgd! Superleuk ingepakt, en met een stempel van ons logo op de doos. Veel persoonlijker kan het niet! Alle lof voor LiefsLabel met het meedenken, ideeën aandragen, en de uitstekende afwerking!

Schrijf je review op
Facebook | Google

Onwijs bedankt!