Wat ze over ons zeggen

We willen graag meer liefs verspreiden! Met jouw ervaring kun je ons helpen beroemd(er) te worden.

Schrijf je review op
Facebook | Google

Onwijs bedankt!

ilona van wijk
ilona van wijk
12/06/2024
Super leuke familie meetlat besteld. Mooi afscheidskado van groep 8 aan school. Die krijgt vast een mooie plek. Fijne service ontvangen van Brenda.
Noortje H
Noortje H
10/06/2024
Erg leuke webshop word leuk verpakt en netjes verzonden.
Paula Lammers
Paula Lammers
07/06/2024
Al verschillende keren de leukste dingen besteld.Nu staat het aardbeienplantje weer te shinen in een geweldig leuk rekje! Ik ben fan!
Astrid Poelman
Astrid Poelman
03/06/2024
Snel geleverd en zag er top uit !!! 👌👌
Rochelle van Abeelen
Rochelle van Abeelen
30/05/2024
Snel en goed geholpen, via whatsapp details over bestelling kunnen bespreken, erg fijn.
Evita Beijers (Evita at home)
Evita Beijers (Evita at home)
26/05/2024
De bestelling bij LiefsLabel was snel gedaan. De communicatie over de verzending was goed. Het cadeautje kwam snel aan bij mijn vriendin, die er erg blij mee was.
Jan Poels
Jan Poels
24/05/2024
Op Pinkstermaandag een bestelling gedaan. Dinsdagochtend bericht terug omdat mijn bestelling onvolledig was. Een hele soepele afhandeling vervolgens en een dag later werd de prachtige kist afgeleverd. In werkelijkheid nog mooier (echt hout, echt ijzer in handen) dan op foto's. Ik hen hem besteld voor goeie vrienden maar ik wil er (verdorie) zelf ook één. Heel leuk!
Josette Bonhof
Josette Bonhof
20/05/2024
Houten meetlat besteld. Snelle verzending, goede kwaliteit en mooie manier om herrineringen vast te leggen.

Linda Boomhouwer

Voor een collega die net mamma is geworden een grote meetlat met de naam van de baby laten maken. De ouders waren zeer verrast door het grote cadeau. Mooi gemaakt, hele goede service. Je wordt helemaal betrokken bij het proces en op de hoogte gehouden.

liefslabel pluk de dag bloemen Boeket collage

FRANCIS begeleidster dagbesteding 

“De bestellingen van LiefsLabel zijn belangrijk voor ons om de dagbesteding zinvol te maken. Het gaat om grotere bestellingen waardoor we de cliënten goed kunnen trainen om de producten zelfstandig te maken. Ook zorgt het voor variatie qua werk op ons atelier en dat is voor onze makers belangrijk. De opdrachten voelen als een erkenning van hun mogelijkheden. De opbrengsten van opdrachten worden weer gebruikt om nieuwe producten te ontwikkelen en materialen aan te schaffen. Zo zijn wij onlangs gestart met weven, waarvoor wij door dit soort opdrachten de materialen konden kopen.”

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

Margot Pors

Onwijs fijne service en te gekke cadeaus om te geven. Er was een kleine miscommunicatie vanuit mijn kant maar dit werd super fijn opgepakt. En het cadeau ziet er geweldig uit. Echt de moeite waard om hier iets te bestellen!

Esmé Donselaar

Absolute aanrader! Eerder al een boomstam meetlat met stempelkussen besteld. Afgelopen week een houten kistje met gebrandde tekst besteld. In beide gevallen nam Brenda contact op om te checken hoe ik de tekst precies erop wilde. Het kistje werd ondanks de drukke tijd de volgende dag al geleverd. Enorm tevreden, wat een leuk en enthousiast bedrijf!

CARLIJN van Nationale Bewegwijzeringsdienst

Voor onze 70 medewerkers zochten wij een manier om hen een hart onder de riem te steken. Iets vrolijks, gezelligs, wat een glimlach zou bezorgen op hun gezicht. Een cadeaupakket dat gepersonaliseerd kon worden met een leuke beker met logo bijvoorbeeld, en wat lekkers erin! Dit alles vonden we in het speciaal voor en met ons samengesteld pakket! Appelgebakjes, vlaggetjes, een plantje, er zat van alles in het cadeau dat werd thuisbezorgd! Superleuk ingepakt, en met een stempel van ons logo op de doos. Veel persoonlijker kan het niet! Alle lof voor LiefsLabel met het meedenken, ideeën aandragen, en de uitstekende afwerking!

Schrijf je review op
Facebook | Google

Onwijs bedankt!