Pakketdienst

IETS LIEFS STUREN

Wij bezorgen unieke cadeaus bij jouw (potentiële) klanten, personeel of zakenrelaties. Om iemand te bedanken, feliciteren, verrassen of om op een creatieve manier op te vallen. Wil jij weten hoe je dit verrassingseffect kunt bereiken? Wij sturen graag iets liefs namens jou én adviseren je graag!

Jouw verrassing is goud waard

Wij vinden het uitdaging passende producten te bedenken voor verjaardagen, mijlpalen (baby, jubilea & bruiloft) of kerst waar je écht blij van wordt. Geef ons jouw wensen, aantal en budget en we gaan graag aan de slag met een vrijblijvend voorstel! Hou je van onze persoonlijke aanpak en samenwerking met creatieve makers en (zorg)instellingen? Dan gaan we graag voor je aan de slag!

Net bezorgd

Hogeschool van Amsterdam, Leiden Marketing, Nationale Bewegswijzeringsdienst, Gemeente Alphen a/d Rijn, OHRA, ING Nederland, NEPROM, Mensely, Centrum voor Jeugd en Gezin, Hello Fresh, …

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

Persoonlijk kerstpakket
voor de toppers van Sipack

Dit jaar kun je zelf je kerstpakket samenstellen! Neem contact op voor meer info. 

Persoonlijk
We versturen je pakket natuurlijk in je eigen huisstijl! Zoals we ook mochten doen voor de Nationale Bewegwijzeringsdienst

Meetlat als kraamcadeau
voor het ‘vruchtbare’ personeel van HelloFresh

Verrassingspakket
Deze lieve teamleider bezorgde haar team arbeidsvitaminen én een beetje kantoorhumor thuis!

De allerleukste verrassingspakketten

VERJAARDAG | BEDANKJE | STERKTE | JUBILEUM | KERST | GEBOORTE | BRUILOFT | …

Door je op mooie of moeilijke momenten op een lieve, persoonlijke manier te laten zien laat je een onvergetelijke indruk achter! Bij een geboorte, maar bijvoorbeeld ook bij een verjaardag, als bedankje, jubileum, kerstpakket of om je collega’s, klanten of zakenrelaties – juist nu! – te laten weten hoeveel je ze waardeert en even kan laten lachen. Met iets liefs, leuks en lekkers om een ‘onvergetelijke’ zomervakantie thuis te beleven.

Wij houden van mooie dingen maken en dat doen we ook graag voor jou. Met onze ideeën en een team van creatieve makers om het uit te voeren kunnen we (bijna) alles. Uiteraard met een persoonlijke touch en passend bij je huisstijl. We houden er van om producten in te kopen bij onze creatieve makers en (zorg)instellingen. Zo maak je met onze Liefs Pakketten heel veel mensen blij! En het allerleukste? We kunnen het allemaal voor je regelen.

WAT ZE OVER ONS ZEGGEN

CARLIJN van Nationale Bewegwijzeringsdienst

Voor onze 70 medewerkers zochten wij een manier om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Iets vrolijks, gezelligs, wat een glimlach zou bezorgen op hun gezicht. Een cadeaupakket dat gepersonaliseerd kon worden met een leuke beker met logo bijvoorbeeld, en wat lekkers erin! Dit alles vonden we in het speciaal voor en met ons samengesteld pakket! Appelgebakjes, vlaggetjes, een plantje, er zat van alles in het cadeau dat werd thuisbezorgd! Superleuk ingepakt, en met een stempel van ons logo op de doos. Veel persoonlijker kan het niet! Alle lof voor LiefsLabel met het meedenken, ideeën aandragen, en de uitstekende afwerking!

LILIAN van ING Nederland

Om mijn collega’s een hart onder de riem te steken in deze zware tijden van thuiswerk, leek het me leuk een persoonlijk pakket bij ze te (laten) bezorgen. Het pakket is door LiefsLabel helemaal op maat gemaakt en met al mijn wensen en ideeën werd rekening gehouden. Dat maakte het extra persoonlijk en bezorgde mij als gever al meteen de nodige voorpret. De enthousiaste reacties van mijn medewerkers direct na ontvangst van het pakket, maakten het helemaal compleet. Al met al zeer geslaagd!

SIMONE van Sipack

Sprankelen! Dat is belangrijk bínnen ons bedrijf, naar de klanten en met onze leveranciers. Brenda is zo’n sprankel! Dat sluit perfect aan binnen Sipack en daardoor is zij de aangewezen persoon om ons team te verwennen bij allerlei feestelijke momenten.

KARIN van Verloskundigenpraktijk De Vlinder

Na 12,5 jaar een mutsje met logo gegeven te hebben zochten we naar iets vernieuwends. We vonden jullie naamslingers heel leuk en het bleek zelfs mogelijk om deze in onze huisstijl te laten maken. We hebben nu een compleet alfabet, maar ook een logokaart, hartje en sterretje om voor elk kindje al heel snel na de bevalling een slinger te kunnen geven. Onze pas bevallen ouders zijn heel enthousiast!

Viva Mama
Flavourites
Libelle
kinderkamerstylist vriend van liefslabel
Creative Life
The Perfect Wedding

ZO WERKT HET

SPECIAAL VOOR JOU

Kies jouw moment(en) en we stellen een verrassing samen die passend is bij jouw bedrijf / instelling, de huisstijl en het budget.

BEZORGEN

Bestellingen zijn makkelijk vooraf in te plannen, maar kunnen – bij spontane gebeurtenissen – zelfs dezelfde dag nog worden bezorgd.

ABONNEMENT

Laat eenmalig (of doe eens gek!) elke maand een verrassing bezorgen.

Wij geloven in producten die met liefde worden gemaakt. Wij geloven in iets geven waar je écht iets aan hebt. En wij geloven in verrassingen.

Die spanning van een pakket geeft een blijvende indruk en je (bedrijfs)imago een ongelofelijke boost.

Jij ♡ Wij

  • Jij geeft ons een budget, je wensen en wij gaan aan de slag
  • Onze originele ideeën en producten zetten we in een onweerstaanbaar voorstel

  • Een team van creatieve makers die (bijna) alles kunnen maken gaan aan de slag

  • We zorgen voor een persoonlijke touch in je huisstijl
  • Versturen maar en jij geniet van het resultaat (en de complimenten!)

CONTACT