Absoluut geen stress over juffendag, een origineel afscheidscadeau of die bedankjes dit schooljaar. Speciaal voor jou heb ik lieve, leuke en lekkere cadeautips voor je op een rijtje gezet. Waar je echt iets aan hebt!

Leuk om zelf te geven, met een paar kids of namens de hele klas.

Binnen 1 week of met superspoed (1-2 dagen) gemaakt en verstuurd

Tip 1) AFSCHEIDSCADEAUS GROEP 8 

Ook perfect als gezamenlijk cadeau in andere klassen.

Zie je je kind nog verlegen en met een dikke traan op het kleuterstoeltje zitten? Dat is nu dus opeens 8 jaar geleden. Tijd voor een nieuwe stap: de grote, spannende middelbare school.

AFSCHEIDSCADEAUS WAAR JE ECHT IETS AAN HEBT

 • Meten = weten. Laat een onvergetelijk indruk achter met een stoere meetlat. Personaliseer met naam van de school, groep, het jaartal of een andere tekst. Deze branden we in de meetlat. Tip! Stempel een subtiele tekst als boven- of onderschrift en laat alle kids hun naam op de meetlat schrijven.
 • Vul een houten kist met liefs, leuks en lekkers voor die topper. Of (nog leuker!) maak er samen een picknick-, borrel- of bbq kist van! Elk kind kan er een product of (zelfgemaakt) cadeau in stoppen met een persoonlijk  kaartje, tekening of foto aan het product / cadeau.
 • Een houten bord met de naam van de juf of meester, groepsnaam of iets anders leuks. Er kunnen ook hartjes of sterretjes bij!
 • Borrelplank of dienblad met een grappige tekst. Elk kind kan iets lekkers meenemen voor een hele lekkere start van de vakantie!
afscheidscadeau school basisschool groep 8 liefslabel houten meetlat groeimeter
Afscheidscadeau groep 8 cadeau juf meester groeimeter origineel persoonlijk liefslabel

PERSONALISEER

Al deze cadeaus zijn ook supergeschikt om als gezamenlijk cadeau te geven en om te personaliseren. Laat de leerlingen hun naam (en afscheidswoordje) op de meetlat, kist, tekstbord of borrelplank te laten schrijven. Dat kan heel goed met een zwarte Edding stift. En vergeet niet ergens het jaartal van vertrek te vermelden… Zo kunnen ze jouw topper en z’n klasgenoten voorlopig echt niet vergeten!

juf Saskia meester john jufcadeau juffenbedankje origineel cadeau meester liefslabel houten kist

Tip 2) OPRUIMING

Aan het einde van het schooljaar zie je het bij al die toppers in het onderwijs terug. Een ernstige vorm van nesteldrang: afronden, opruimen en afsluiten. Daar hebben we iets voor!

DIT KUN JE ER MEE

 • Koop met de hele klas een houten kist en vul deze met mooie bloemen, flesjes drinken (er past precies een kratje bier in!) of heel veel lekkers. Stel met elkaar een (vakantie)borrel of picknick samen!
 • Met persoonlijke tekst, bijvoorbeeld (familie)naam, geboortejaar of de groepsnaam.
 • Als de inhoud op is, is de kist perfect om schoolspullen in te bewaren, een boekenkist van te maken of het nakijkwerk in te leggen.
 • Een vrolijke heliumballon toevoegen kan ook.
 • Laat elk kind iets schrijven of tekenen op de kist of op een label. Hang dit aan het product of cadeautje wat je in de kist doet of aan de kist zelf. Vergeet je naam er niet bij te schrijven, zodat de juf weet wie wat gemaakt heeft.
 • Nieuw! We hebben nu ook stoere steenmallen waar je een lief cadeaupakketje van kunt maken. Ook leuk als pennenbak of kaartenbak en zal zeker weten het bureau gezelliger maken! Bekijk alle cadeaupakketten >

Je kunt je houten kist in de lente ook upgraden naar een schattig kruidentuintje. Heeft jouw juf of meester groene vingers? Dan gaat hun hart écht sneller van kloppen! De kruidenplantjes zijn perfect om mee te koken, thee te maken of lekkere cocktails.

LiefsMinislinger-kook-van-jou

BONUSTIP

Schrijf, teken of ontwerp per kind je lievelingsrecept op een A5 of A4. Bundel ze allemaal en je hebt een heerlijk kookboek.

Tip 3) UITMUNTEND CADEAUPAKKET

Dat mag ook wel eens gezegd worden. Dit schatje staat geweldig op je bureau en de pepermuntjes zijn heel erg lekker. Je kunt de gelukspotjes los geven en zelf versieren of een cadeaupakket samenstellen en het zo gek maken als je zelf wilt.

Tip 4) STEMPELGELUK

Deze stempels zorgen voor uuuuuuren stempelgeluk.

 • Dit stempeldoosje is inclusief 10 labels en zwarte inkt
 • 70x rubberstempels 26 letters in hoofd- en kleine letters, 0-9 en 8 verschillende tekens
 • Check ook de nieuwe Juffenstempel, die de juf elke dag kan gebruiken!
ABC-stempeldoosje

STEMPELDOOSJE inclusief label en inkt 24,95 Bestel nu >

Tip 5) VERSLINGERD AAN JOU

Het is elke dag feest in de klas! Jouw leerkracht kan nu zelf deze leuke slinger ophangen.

juffenbedankje jufcadeau juffencadeau liefslabel jute slinger

JUTE SLINGER 
vanaf 14,95 Bestel nu >

Sfeerfoto Groep 5 slinger voor de klas bedankt juf meester kado

BLOEM KAARTEN
vanaf 1,- Bestel nu >

juf bedankje slinger liefslabel

VINTAGE SLINGER 
vanaf 4,95 Bestel nu >

letterset vintage slinger Liefslabel naamslinger

VINTAGE LETTERSET 
van 99,95 nu 49,95 Bestel nu >

NOG MEER LIEFS

Altijd feestelijk ingepakt, gratis handgeschreven kaartje en lieve extraatjes. Niks te gek voor die juf of mees van jou! 

gedicht later als ik groot ben klembord liefslabel

GEDICHT
2,95 Bestel nu >

KLEMBORD
12,50 Bestel nu >

houten krat met tekst

HOUTEN KIST MET TEKST
29,95 Bestel nu >

GELUKSPOTJES
per potje 3,50 Bestel nu >

dienblad groep 8 liefslabel

DUIZEND DINGEN DIENBLAD
19,95 Bestel nu >

Binnen 1 week of met spoed (binnen 48 uur!) gemaakt & verstuurd


VRAAG? IK HOOR HET GRAAG

MAIL hallo@liefslabel.nl
APP Brenda 06 28 646 247