Absoluut geen stress over juffendag, een origineel afscheidscadeau of die bedankjes dit schooljaar. Speciaal voor jou heb ik lieve, leuke en lekkere cadeautips voor je op een rijtje gezet. Waar je echt iets aan hebt!

Leuk om zelf te geven, met een paar kids of namens de hele klas.

Je kunt je bestelling zo snel mogelijk laten bezorgen of op een speciale datum.

Tip 1) AFSCHEIDSCADEAUS GROEP 8 

Ook perfect als gezamenlijk cadeau in andere klassen.

Zie je je kind nog verlegen en met een dikke traan op het kleuterstoeltje zitten? Dat is nu dus opeens 8 jaar geleden. Tijd voor een nieuwe stap: de grote, spannende middelbare school.

groep 8 afscheidscadeau juf bedankje juffenbedankje juffen bedankje origineel persoonlijk liefslabel

Check hier een inspirerend filmpje hoe je de namen op de meetlat kunt stempelen

AFSCHEIDSCADEAUS WAAR JE ECHT IETS AAN HEBT

 • Meten = weten. Laat een onvergetelijk indruk achter met een stoere meetlat. Personaliseer met naam van de school, groep, het jaartal of een andere tekst. Deze branden we in de meetlat. Tip! Stempel een subtiele tekst als boven- of onderschrift en laat alle kids hun naam op de meetlat schrijven.
 • Vul een houten kist met liefs, leuks en lekkers voor die topper. Of (nog leuker!) maak er samen een picknick-, borrel- of bbq kist van! Elk kind kan er een product of (zelfgemaakt) cadeau in stoppen met een persoonlijk  kaartje, tekening of foto aan het product / cadeau.
 • Een houten bord met de naam van de juf of meester, groepsnaam of iets anders leuks. Er kunnen ook hartjes of sterretjes bij!
 • Borrelplank  met een grappige tekst. Elk kind kan iets lekkers meenemen voor een hele lekkere start van de vakantie!
 • Nieuw! LIEFDESBOOM met een eigen tekstbordje. Het is ook mogelijk een echte liefdesslinger te maken!
liefdesboom appelboom perenboom boom cadeau stamboom origineel persoonlijk cadeau bruiloft juf meester trouwdag pensioen bedankje liefslabel
liefdesboom appelboom perenboom boom cadeau stamboom origineel persoonlijk cadeau bruiloft juf meester trouwdag pensioen bedankje liefslabel

PERSONALISEER

Al deze cadeaus zijn ook supergeschikt om als gezamenlijk cadeau te geven en om te personaliseren. Laat de leerlingen hun naam (en afscheidswoordje) op de meetlat, kist, tekstbord of borrelplank te laten schrijven. Dat kan heel goed met een (zwarte Edding) stift. En vergeet niet ergens het jaartal van vertrek te vermelden… Zo laat je een blijvende indruk achter!

origineel persoonlijk cadeau juffencadeau juf meester school schooltuintje bloementuintje liefslabel afscheidscadeaus groep 8 pensioen afscheid basisschool Juffenstempel meesterstempel stempel

Tip 2) OPRUIMING

Aan het einde van het schooljaar zie je het bij al die toppers in het onderwijs terug. Een ernstige vorm van nesteldrang: afronden, opruimen en afsluiten. Daar hebben we iets voor!

DIT KUN JE ER MEE

 • Koop met de hele klas een houten kist en vul deze met mooie bloemen, flesjes drinken (er past precies een kratje bier in!) of heel veel lekkers. Stel met elkaar een (vakantie)borrel of picknick samen!
 • Met persoonlijke tekst, bijvoorbeeld (familie)naam, geboortejaar of de groepsnaam.
 • Als de inhoud op is, is de kist perfect om schoolspullen in te bewaren, een boekenkist van te maken of het nakijkwerk in te leggen.
 • Een vrolijke heliumballon toevoegen kan ook.
 • Laat elk kind iets schrijven of tekenen op de kist of op een label. Hang dit aan het product of cadeautje wat je in de kist doet of aan de kist zelf. Vergeet je naam er niet bij te schrijven, zodat de juf weet wie wat gemaakt heeft.
 • Nieuw! We hebben nu ook stoere steenmallen waar je een lief cadeaupakketje van kunt maken. Ook leuk als pennenbak of kaartenbak en zal zeker weten het bureau gezelliger maken! Bekijk alle cadeaupakketten >

Je kunt je houten kist ook upgraden naar een schattig tuintje. Heeft jouw juf of meester groene vingers? Dan gaat hun hart écht sneller van kloppen! De kruidenplantjes zijn perfect om mee te koken, thee te maken of lekkere cocktails.

VERSE GROENE CADEAUTIPS

LiefsMinislinger-kook-van-jou

BONUSTIP

Schrijf, teken of ontwerp per kind je lievelingsrecept op een A5 of A4. Bundel ze allemaal en je hebt een heerlijk kookboek.

Tip 3) UITMUNTEND CADEAUPAKKET

Dat mag ook wel eens gezegd worden. Dit schatje staat geweldig op je bureau en de pepermuntjes zijn heel erg lekker. Je kunt de gelukspotjes los geven en zelf versieren of een cadeaupakket samenstellen en het zo gek maken als je zelf wilt.

Tip 4) STEMPELGELUK

Deze stempels zorgen voor uuuuuuren stempelgeluk.

 • Dit stempeldoosje is inclusief 10 labels en zwarte inkt
 • 70x rubberstempels 26 letters in hoofd- en kleine letters, 0-9 en 8 verschillende tekens
 • Check ook de nieuwe Juffenstempel, die de juf elke dag kan gebruiken!
ABC-stempeldoosje

STEMPELDOOSJE inclusief label en inkt 24,95 Bestel nu >

Tip 5) VERSLINGERD AAN JOU

Het is elke dag feest in de klas! Jouw leerkracht kan nu zelf deze leuke slinger ophangen.

juffenbedankje jufcadeau juffencadeau liefslabel jute slinger

JUTE SLINGER 
vanaf 14,95 Bestel nu >

origineel persoonlijk cadeau juffencadeau juf meester school schooltuintje bloementuintje liefslabel afscheidscadeaus groep 8 pensioen afscheid basisschool

BLOEM KAARTEN
vanaf 1,- Bestel nu >

juf bedankje slinger liefslabel

VINTAGE SLINGER 
vanaf 4,95 Bestel nu >

letterset vintage slinger Liefslabel naamslinger

VINTAGE LETTERSET 
van 99,95 nu 49,95 Bestel nu >

NOG MEER LIEFS

Altijd feestelijk ingepakt, gratis handgeschreven kaartje en lieve extraatjes. Niks te gek voor die juf of mees van jou! 

gedicht later als ik groot ben klembord liefslabel

GEDICHT
2,95 Bestel nu >

KLEMBORD
12,50 Bestel nu >

houten krat met tekst

HOUTEN KIST MET TEKST
29,95 Bestel nu >

GELUKSPOTJES
per potje 3,50 Bestel nu >

PLUK DE DAG KAART
vanaf 1,95 Bestel nu >

ilona van wijk
ilona van wijk
12/06/2024
Super leuke familie meetlat besteld. Mooi afscheidskado van groep 8 aan school. Die krijgt vast een mooie plek. Fijne service ontvangen van Brenda.
Noortje H
Noortje H
10/06/2024
Erg leuke webshop word leuk verpakt en netjes verzonden.
Paula Lammers
Paula Lammers
07/06/2024
Al verschillende keren de leukste dingen besteld.Nu staat het aardbeienplantje weer te shinen in een geweldig leuk rekje! Ik ben fan!
Astrid Poelman
Astrid Poelman
03/06/2024
Snel geleverd en zag er top uit !!! 👌👌
Rochelle van Abeelen
Rochelle van Abeelen
30/05/2024
Snel en goed geholpen, via whatsapp details over bestelling kunnen bespreken, erg fijn.
Evita Beijers (Evita at home)
Evita Beijers (Evita at home)
26/05/2024
De bestelling bij LiefsLabel was snel gedaan. De communicatie over de verzending was goed. Het cadeautje kwam snel aan bij mijn vriendin, die er erg blij mee was.
Jan Poels
Jan Poels
24/05/2024
Op Pinkstermaandag een bestelling gedaan. Dinsdagochtend bericht terug omdat mijn bestelling onvolledig was. Een hele soepele afhandeling vervolgens en een dag later werd de prachtige kist afgeleverd. In werkelijkheid nog mooier (echt hout, echt ijzer in handen) dan op foto's. Ik hen hem besteld voor goeie vrienden maar ik wil er (verdorie) zelf ook één. Heel leuk!
Josette Bonhof
Josette Bonhof
20/05/2024
Houten meetlat besteld. Snelle verzending, goede kwaliteit en mooie manier om herrineringen vast te leggen.

Binnen 48 uur gemaakt & verstuurd


VRAAG? IK HOOR HET GRAAG

MAIL hallo@liefslabel.nl
APP Brenda 06 28 646 247