Mijn Ondernemers Lessen

INSPIRATIE SCHOOL

Van slapeloze nachten naar (eindelijk) een succesvol creatief bedrijf met 200.000+ euro omzet per jaar. Ik deel mijn ondernemersreis, hoogte- / dieptepunten en tips met jou!

twv 249,95
nu 49,95

LIEFSLABEL groei webshop cadeau brenda kerstpakketten

Heel enthousiast zat ik daar aan de keukentafel. Het was 2015 en ik werkte als freelance grafisch ontwerper, maar miste het om ontwerpen te maken die ik zelf leuk vond. Creatief begon ik aan het allereerste product: een letterslinger in een fleurig bloemontwerp. Zonder plan, zonder doel, gewoon omdat ik er blij van werd.

Het ondernemerschap begon toch al heel snel weer te borrelen toen het helemaal af was. Binnen één week maakte ik een huisstijl en binnen een maand was de webshop online. Naïef was ik ook. Ik heb heel wat wisselende emoties doorstaan toen ik verschillende manieren bedacht om mijn producten bekend te maken. Wegwaaien op een markt, technische storingen online en bijna niks verkopen op dure beurzen.

MIJN ONDERNEMERSLESSEN

Sindsdien heb ik veel moeten schakelen en improviseren en dat heeft me meer geleerd dan alle (ondernemers)jaren ervoor. Vooral wat niet in de boeken staat. Doorzetten, luisteren naar je gevoel, ontspannen (of het gebrek eraan), tijd indelen, sterke en zwakke punten (h)erkennen, focussen op dat waar je heel veel energie van krijgt en mensen om je heen verzamelen die je aanvullen.

TOEN IK NOG NIET WIST DAT HET GOED KWAM

Ik wist toen ook nog niet dat het goed zou komen. Die lange jaren dat de inkomsten te laag waren en ik nauwelijks rond kon komen. Toen we de creatieve LiefsFabriek (van slechts 850 m2) met heel veel zweetdruppels en euro’s hadden opgebouwd en het huurcontract niet werd verlengd. Toen mijn lieve zus, mede-oprichter van LiefsLabel, te veel stress ervaarde van het ondernemen en niet meer mijn zakenzus wilde zijn, maar gewoon weer mijn kleine zusje. Toen ik doodmoe in een tentje lag met mijn gezin tijdens een (verschrikkelijke) zomervakantie en mijn man me smeekte om te stoppen en ‘gewoon’ een baan te zoeken… toen wist ik echt niet meer wat ik moest doen. Alles opgeven wat ik had opgebouwd? Of toch doorgaan op een andere manier?

NIEUW: INSPIRATIE SCHOOL

Regelmatig krijg ik vragen van collega-ondernemers of mensen die overwegen voor zichzelf te beginnen. Ik deel graag mijn ervaring en tips om jou inzicht te geven hoe ik mijn bedrijf run én jou hopelijk een paar (harde) ondernemerslessen te besparen… Ik kan jou niet beloven dat het goed komt, maar wel laten zien hoe ik het aanpak.

NU BESCHIKBAAR

Mijn georganiseerde chaos in de mini-documentaire
LIEFS het verhaal achter het label

5x ONDERNEMERSLESSEN

START DIRECT


INHOUD

Zo kun je leven van je creatieve beroep

  1. Hoe je een creatief product verkoopt
  2. Waarom een professionele huisstijl belangrijk is
  3. Wat je vooral niet moet doen
  4. Hoe je (nog) meer kunt verkopen
  5. Praktische grafische & marketingtips op een rijtje

[5 video’s die je kunt kijken wanneer het jou uitkomt!]

…EN JE KRIJGT DIT OOK NOG

TIJDELIJKE BONUS Huisstijl Werkboek twv 47,- [download]

PRAKTISCHE TIPS Apps, websites, Podcasts, ouderwetse boeken, … alles op een rijtje om gelijk toe te passen in je eigen creatieve bedrijf / webshop!

ACHTER DE SCHERMEN Jij mag als allereerste de LiefsLabel documentaire zien! Een uniek en ongecensureerd kijkje achter de schermen van het liefste bedrijf van Nederland. Je kunt ‘m na aanmelding direct kijken!

ZIN om aan de slag te gaan

WAT ZE OVER MIJ ZEGGEN

NADINE
maisamor.nl

Wat een heeeeeerlijke liefs docu! Herken heeeel veel en nu ben je mijn grote voorbeeld geworden. Vind het verfrissend hoe eerlijk je bent en hoeveel je weggeeft. Hoppa, ik geef je mijn excel, oh heb hier ook nog een huisstijlhandboek, … Je geeft echt veel. Ik ben aan het bingen en ben bijna bij met de lessen! Heel grappig (en herkenbaar ook!) je chaotisme.

ANGELIQUE
Wonen op 9a

Door jouw manier van uitleg, maar ook het “informele” karakter maakt deze cursus voor iedereen toegankelijk. Het is laagdrempelig, je weet de aandacht vast te houden en legt duidelijk uit. De onderwerpen zijn onderwerpen waar DE ondernemer wel iets me kan. Laten we eerlijk zijn, door het lelijke woord concurrentie mag er weinig gedeeld worden. Erg jammer. Je wordt er alleen maar sterker van.

Liefslabel documentaire

De allereerste editie en daarom nu een Eens In Je Leven Kans voor jou!

van 249,95 nu 49,95
inclusief btw

Ik beloof je geen gouden bergen, maar deel mijn ervaring en kennis waarvan ik had gewild dat iemand mij dat eerder had verteld.

SPECIAAL VOOR JOU

Jij wordt hier blij van als…

  • Je al een tijdje je bedrijf / webshop runt en graag wilt meekijken met een collega ondernemer
  • Je creatieve producten maakt, maar het verkopen lastig vindt of de resultaten tegen vallen
  • Je droomt om van je creatieve hobby je beroep te kunnen maken
kruidentuintje liefslabel opa vaderdag cadeau cadeautip origineel persoonlijk uniek kado
liefslabel pluk de dag bloemen Boeket collage
love-for-life-bewegwijzering

DEELNEMERS

BODILLE
bodilleontwerpt.nl

Je bent een toppertje! Heel nieuwsgierig naar de Brenda lessen.

NADECHE
Kids & Cake

Ik ben heel benieuwd naar jouw levenslessen, want vooralsnog verdient iedereen aan mijn bedrijf behalve ikzelf…

JOLINDE

Ik heb een eigen bedrijfje, maar dit ligt door ziekte al een tijdje stil. Ik hoop hier nieuwe inspiratie uit te halen en weer een nieuwe start te kunnen maken!

LIEFSLABEL

De cijfers

500+ webbezoekers per dag
100+ bestellingen per week
15.000+ euro omzet per maand

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog een vraag? Ik hoor het graag!

Liefs, Brenda

06 28 646 247 | hallo@liefslabel.nl