BREN & ANNOnze droom is de LiefsFabriek. Hier komen de allerleukste werkplekken voor creatieve kanjers. Zij maken – met liefde! – persoonlijke producten en runnen gezamenlijk een winkel waar die unieke creaties te koop zijn. Nóg leuker: jij kunt ook gebruik maken van de creatieve ruimtes, zoals het NaaiCafé, PapierAtelier en de MeubelMakerij. Om zelf te werken en workshops te volgen!

gemaakt door toppertje Marjolein Overdevest

LiefsFabriek POP-UP: 15 t/m 30 december

Om deze droom uit te laten komen hebben we hulp nodig. Daarom openen we speciaal voor jou (even) onze deuren. Van 15 tot en met 30 december laten we zien wat we allemaal in huis hebben.

Help je mee?

Je kunt ons helpen door in de LiefsFabriek te komen winkelen, een workshop te volgen en het pand te vullen met liefde en heel veel lol. Als wij en alle andere ambitieuze creatieve kanjers binnen twee weken genoeg geld inzamelen kunnen we vanaf het voorjaar 2018 écht open!

Ze zijn ‘talk of the town’ in Hazerswoude en omgeving. Zussen Brenda en Anne met hun LiefsFabriek. De rode pakketten die ze achterlaten om aandacht te vragen voor hun bedrijf zijn zo beroemd dat mensen er zelf om vragen.

Algemeen Dagblad

En dit gebeurde er allemaal…

 • Er waren ook creatieve workshops! Désirée Muurling SWINGEND BLOKFLUIT // Boerin met Vlechtjes HAREN INVLECHTEN // Takjes en Twijgjes HANDLETTER JE KERST // Schitterende Kleuren KLEURANALYSE // Bieb-a-Boo MAAK JE EIGEN TEKSTBORD // Lisenka L’Ami BASIS FOTOGRAFIE
  Straks kun je in de LiefsFabriek regelmatig of af en toe een creatieve ruimte huren (fotostudio, naaicafé, papieratelier, meubelmakerij, …) voor jouw workshop, les, cursus, presentatie, vergadering, event of iets anders leuks! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Het is de bedoeling dat je dit straks makkelijk online kunt regelen.
 • Het LiefsFabriek avontuur van het begin tot en met nu bekijken? Alle foto’s staan op onze Facebook pagina. Van de eerste brainstorm aan de tuintafel afgelopen zomer tot onze vermoeide smoeltjes op het ‘einde’.
  BEWONDER >
 • Wacht je nog op een mailtje van ons? Omdat je in de LiefsFabriek wilt werken, de mogelijkheden eens wilt bespreken, wilt helpen of een fantastisch idee hebt die helemaal in de LiefsFabriek past?! We hebben heel veel leuke mensen ontmoet de afgelopen maand. Als het goed is hebben we je gemaild, maar van een paar mensen zijn we het briefje kwijt geraakt met naam / email / telefoonnummer… Niet persoonlijk natuurlijk! Denk jij nu, jeetje… ik heb inderdaad niks van die meiden gehoord. W
  il je even kort een mailtje sturen? Dan hoor je spoedig wel van ons. Beloofd! (Sorry!)
  STUUR EEN MAIL >
 • Jouw nieuwe lievelingsplek?  Wil je ook in de LiefsFabriek werken? Kom koffie drinken, stap in de facebookgroep (tuurlijk is daar plek voor jou!), lees meer informatie en neem contact op (met Bren) voor de laatste ontwikkelingen!
  BEL, MAIL OF APP >

Bedankt (nee, ontzettend bedankt!) voor jullie tijd, aankopen, liefde en aandacht. We verwachten februari / maart alles geregeld te hebben rondom het pand. Dat de LiefsFabriek er komt is zeker, maar waar precies nog niet. Er zijn op dit moment nog 3 opties die we overwegen..
We hebben inmiddels ook een te gek team van vrijwilligers en LiefsFabriekers die staan te trappelen om van de LiefsFabriek hun / jouw lievelingsplek te maken. Je kunt ons (en jezelf) nog steeds helpen door een pretpakket, 10-dagenkaart, jaarabonnement of iets anders liefs te kopen. Alleen in januari nog voor een mooi prijsje.

Dan tenslotte een spannende vraag, maar we gaan hem toch stellen. Je kent ons nu een tijdje. Misschien in het echt, misschien alleen online of misschien hebben we ooit een bestelling of iets anders leuks voor je mogen maken. Heb jij een idee om de LiefsFabriek nog leuker, beter, makkelijker, fijner te maken…?! Uiteindelijk doen we dit niet (alleen) voor onszelf, maar juist voor jou. Als nieuwe lievelingsplek waar je (af en toe) naartoe kunt. Om te werken, winkelen, ontspannen. Ken je nog leuke (creatieve) bedrijven, initatieven die bij ons passen of leuke producten? Dit is het moment om het te delen! Daarnaast staan we altijd open voor tips en verbeterpunten. Graag zelfs!

Nogmaals ontzettend bedankt!
Liefs, Bren & Ann

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.