29 DEC, 19.30 – 21.30 MAAK JE EIGEN TEKSTBORD

29 DEC, 19.30 – 21.30 MAAK JE EIGEN TEKSTBORD

29 DEC, 19.30 – 21.30 MAAK JE EIGEN TEKSTBORD

Bilitis van Bieb-a-Boo maakt samen met jou een uniek en persoonlijk tekstbord. Als (kraam)cadeau of om lekker zelf te houden!

DE DETAILS

Aantal personen: maximaal 10
Kosten: 27,50 per persoon (contant betalen bij aanvang of vooraf overmaken)
Datum: vrijdag 29 december

Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Adres: Voorweg 14b Hazerswoude-Dorp
Contact: vrolijk@bieb-a-boo.nl

DE WORKSHOP

In deze workshop maak je je eigen houten tekstbord. Ongeveer 40×60 cm. We beginnen met het schilderen van het bord. Terwijl de verf droogt, gaan we aan de slag met de tekst. Deze is van te voren al gesneden. Nu gaan we pellen en de tekst op je bord bevestigen. De verf zal in verschillende kleuren aanwezig zijn. Je kunt uiteindelijk aangeven welke kleur je wilt. De tekstkleur is wit of zwart, ook van te voren doorgeven. Een eigen tekst kan van tevoren doorgegeven worden, anders ligt er een standaard tekst voor je klaar. Wat gaat het worden? Een recept voor koekjes? Je favoriete quote? Het tekstbord op de foto is ter illustratie.

RESERVEREN

  • Er kunnen in totaal 10 personen aan deze workshop deelnemen
  • Ik hoor het graag! Liefs, Bilitis
Categorie:

Beschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van de woorden PapierAtelier, NaaiCafé en MeubelMakerij? In de LiefsFabriek komen de allerleukste werkplekken voor creatieve ondernemers. Je kunt je producten verkopen in de winkel, je voorraad kwijt in het magazijn en workshops, lessen, cursussen of iets anders leuks geven in de fantastische ruimtes. En nog leuker: er komen te gekke faciliteiten waar iedereen die creatief is van droomt. Naast een ondernemende plek willen we ook graag dat de LiefsFabriek een onvergetelijke plek wordt. Voor iedereen die creatief is. We willen in februari 2018 open, maar zonder jou gaat dat nooit lukken! Help je ons?

MEER INFORMATIE >
IK HEB EEN VRAAG >
WERKEN IN DE LIEFSFABRIEK >

×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen