Help de LiefsFabriek

Help de LiefsFabriek
Help de LiefsFabriek 2018-01-19T12:50:48+00:00

Help de LiefsFabriek

gemaakt door Marjolein

Nog maar 35% van de 25.000 euro te gaan…

ONDERWEG NAAR ONZE DROOMPLEK

Onze droom is de LiefsFabriek. We hebben flink gespaard en doen ons uiterste best om in februari 2018 écht open te gaan… maar om deze droom uit te laten komen hebben we 25.000 euro (!) nodig. Tsja, dat is een behoorlijk bedrag. We weten het. Gewoon onze hand ophouden willen we niet en daarom hebben we allerlei leuke acties bedacht. Je kunt ons helpen op een manier die bij jou past. Door een pretpakket, kadobon, proefdagje werken of iets anders leuks te kopen. Help je ons?

(HULP)MOGELIJKHEDEN

Koop een LiefsPretPakket (en steun je lievelings fabrieker)

BESTEL

Volg een workshop

RESERVEER

Kom bij ons werken (heel vaak of soms)

MEER INFO

Werkplek

VOOR AMBITIEUZE KANJERS

VERTEL MEER!

Winkel

UNIEKE PRODUCTEN

KOM SHOPPEN!

Workshops

LEREN & GENIETEN

RESERVEER SNEL!

Onze droom is de LiefsFabriek. Hier komen de allerleukste werkplekken voor creatieve kanjers, een gezamenlijke winkel gevuld met unieke en persoonlijke producten en te gekke faciliteiten waar iedereen die creatief is van droomt. Daarnaast kun je het PapierAtelier, NaaiCafé, FotoStudio en andere te gekke ruimtes af en toe huren.

Het begon afgelopen zomer allemaal met deze oproep. Midden in de polder, tussen Alphen a/d Rijn, Leiden en Gouda staat het pand waar we verliefd op zijn en dat pand willen we samen met andere creatieve ondernemers omtoveren tot een absolute lievelingsplek. Deze ruimte van ruim 500 m2 vraagt om een ondernemende aanpak. De aanschaf van te gekke creatieve faciliteiten, een open studio waar ondernemers hun bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen en verdere werkzaamheden om de LiefsFabriek professionaliseren. Dat gaan we doen door middel van het volgende:

• Een programma vol lezingen, werkbesprekingen en inspiratie zorgen ervoor dat creatieven met elkaar in contact komen en zich kunnen ontwikkelen op artistiek en ondernemend niveau. Elke eerste vrijdag van de maand is het Inspiratie Café geopend. [bekijk het overzicht]
• Een aantal keer per jaar gaan er exposities plaatsvinden waarbij de focus ligt op het werk van opkomend hedendaags talent.
• Naast inspirerende workshops zullen we ook Summer- en BusinessSchools organiseren voor beginners en gevorderden.
• Er zullen verschillende verhuurbare ruimtes komen waar je met bijv. jouw bedrijf, opdrachtgevers of klanten kunt vergaderen of brainstormen.
• Daarnaast kunnen we op onze nieuwe plek productie- en stylingklussen gaan doen. Zoek jij iets bijzonders voor jouw mooie moment? De dames van de LiefsFabriek helpen je graag! Neem contact met ons op.

HOE KUN JE ONS HELPEN?

Gratis – 25 euro

Volg een workshop
Kom tussen 15 -30 dec shoppen!
Steun je lievelings ondernemer
Word LiefsFan!
Kom een proefdag (of een paar!) werken
Koop een kadobon
♡ Doneer je tijd, dienst, product of talent [contact]
♡ Schrijf over ons DOWNLOAD MEDIAKIT
♡ Deel dit nieuws
♡ …

100 – 500 euro

♡ Kom lunchen / dineren in de LiefsFabriek (binnenkort beschikbaar!)
Koop een strippenkaart om af en toe te komen werken
♡ …

1000 euro

♡ Een avond met creatieve workshops, drankjes, hapjes en muziek voor maar liefst 10 personen in de LiefsFabriek. We maken er een feestje van! (binnenkort beschikbaar!)
♡ Je krijgt onze locatie één dag tot je beschikking. Voor een inspirerende vergadering of een ander mooi moment! (binnenkort beschikbaar!)
Koop een jaarabonnement
♡ …

1. KOM WINKELEN! WIJ ZIJN (EVEN) OPEN

LIEFSFABRIEK POP-UP: 15 t/m 30 december

Onze droom is de LiefsFabriek. Hier komen de allerleukste werkplekken voor creatieve kanjers die net als wij – met liefde! – persoonlijke producten maken. We runnen gezamenlijk een winkel waar die unieke creaties te koop zijn.

Nóg leuker: jij kunt straks ook gebruik maken van de creatieve ruimtes, zoals het NaaiCafé, PapierAtelier en de MeubelMakerij. Om zelf te werken en workshops te volgen! Maar voordat het zo ver is hebben we je hulp nodig.

Nóg leuker: jij kunt straks ook gebruik maken van de creatieve ruimtes, zoals het NaaiCafé, PapierAtelier en de MeubelMakerij. Om zelf te werken en workshops te volgen! Maar voordat het zo ver is hebben we je hulp nodig. Kom je langs?

VOORWEG 14b, HAZERSWOUDE-DORP

OPENINGSTIJDEN

Je helpt ons ook als je dit filmpje via Facebook zou willen delen?!

2. KOOP EEN LIEFS PRETPAKKET

Hoera! Deze kanjers gaan in de LiefsFabriek werken. Steun jouw lieveling door op haar te klikken. Jij ontvangt voor 25 euro een Liefs PretPakket en bent officieel LiefsFan. En zij kan een maand (of veel langer!) GRATIS in de LiefsFabriek werken! Dat geeft haar rust, tijd én ruimte om haar bedrijf te laten groeien. Word dit ook jouw nieuwe lievelingsplek? Er zijn nog een paar plekken vrij!

(AF EN TOE) IN DE LIEFSFABRIEK WERKEN?
BEKIJK ALLE LIEFSFABRIEKERS

3. VOLG EEN WORKSHOP

Tussen 15 en 30 december kun je je leukste workshops volgen. Vraag iemand die je lief is en kom naar de LiefsFabriek!

BEKIJK ALLES

WAARVOOR HEBBEN WE GELD NODIG?

Wat krijg je ervoor terug?

Naast dat jouw donatie natuurlijk enorm gewaardeerd wordt (want daar kunnen wij een goede start mee maken) heb je er zelf ook echt iets aan. Crowdfunding werkt namelijk heel simpel, tegenover iedere donatie staat een passende beloning. Denk bijvoorbeeld aan een Liefs PretPakket die je ontvangt als je één van onze ondernemers steunt. Zij kunnen daarmee maand(en) hun werkplek financieren en hebben daardoor tijd en ruimte om hun bedrijf te laten groeien. Of een onvergetelijk uitje als je met een groep vrienden of collega’s in de LiefsFabriek een workshop gaat volgen. Met een hapje, drankje en muziekje erbij heb je een bedrijfs/school/vrienden uitje dat je niet snel vergeet! Bij grotere donaties kun je ook even ‘alleen’ van LiefsFabriek genieten. Natuurlijk compleet verzorgd!

Op deze crowdfundingpagina vind je alle beloningen op volgorde uitgeschreven. Kijk snel of er een passend iets tussen staat.

*Welke donatie je ook doet je bent sowieso LiefsFan. En wij zijn fan van jou! Als LiefsFan krijg je een warm welkom (met koffie en iets lekkers), word je uitgenodigd voor de opening (om als eerste te shoppen) én wordt je (bedrijfs)naam vereeuwigd in een muurschildering.

Jeej, goed idee!

Mocht je een ander passend idee hebben voor een donatie of opdracht dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via hallo@liefslabel.nl We hopen dat je, net als wij gelooft, in het belang van de LiefsFabriek en dat je onze missie, om creatief talent een serieuze plek te bieden, wilt steunen.

Liefs, Bren & Ann

Waar hebben we geld voor nodig?

 • witte muren
 • inspiratiecafé
 • grote ramen
 • pop-up diners
 • supersnel internet
 • open atelier
 • laserprinter
 • naaicafé
 • fotostudio
 • meubelmakerij
 • keuken / oven
 • papieratelier
 • bureaus
 • workshops
 • bureaustoelen
 • breiborrel
 • verlichting
 • kassasysteem
 • inpaktafel
 • beveiliging
 • samenwerking dagbesteding

Meer inspiratie op onze Pinterest

We willen deze GROTE ruimte met andere bruisende, enthousiaste en creatieve ondernemers en webshops delen. Dit paleis staat midden in de polder tussen Alphen a/d Rijn, Gouda en Leiden en wordt een combinatie van werkplek, winkel en workshopruimte. Denk aan een festival / Flavourites / Flow sfeer, maar dan elke dag.

ADRES: VOORWEG 14B, HAZERSWOUDE-DORP

Alle ruimtes aangegeven met een * zijn gratis en onbeperkt te gebruiken door Liefst en Liever Fabriekers [wat is dat?] In deze ruimtes kun je ook ‘gewoon’ werken als ze niet gereserveerd zijn. Wil je ook werken in de LiefsFabriek? MEER INFORMATIE >

Vol enthousiasme volg ik jullie en jullie gave plannen. Ik heb geen interesse in een plek in de LiefsFabriek (ik kan namelijk niks, haha!) maar wil jullie wel graag mijn schoonmaak, koffieschenk ,klus kwaliteiten aanbieden. Uiteraard gratis! Gewoon omdat ik zo blij en enthousiast wordt van jullie plannen en ik hou van mensen die hun nek uitsteken om dingen de bereiken.
Liefs, Ruth

Het komt regelmatig voor dat wij bij Flavourites voor bemiddelaar spelen. We brengen webshopeigenaren met elkaar in contact, spelen onze B2B-parters door naar webshopeigenaren, soms wisselt via ons een webshop van eigenaar en vandaag hebben we iets anders voor je. Bren & Ann van LiefsLabel hebben droom: hun hart verpand aan een klein fabriekje onder de rook van Leiden, en zoeken andere ondernemers die net als zij in dit pand willen gaan werken. Iets voor jou?

Liefs, Natasja en Marije FLAVOURITES.NL

Ik kom jullie graag ondersteunen met de klussen en styling van het pand, ook de winkel en etalage neem ik graag voor mijn rekening.
Als projectmanager van de evenementen en website kan ik veel voor jullie betekenen.

Liefs, Milou METBABETTE.NL
LiefsLabel In de media

INSPIRATIE CAFE

Elke eerste vrijdag van de maand is het Inspiratie Café geopend. Met een interessante lezing, workshop of iets anders leuks door deze kanjers.
Gratis voor de LiefsFabriekers [Liefst & Liever] en een klein prijsje voor de rest.

BINNENKORT BESCHIKBAAR!

IK WIL DAT OOK

LAATSTE NIEUWS

De LiefsFabriek, een creatieve plaats in de polder

GROENE HART KOERIER Het voormalige pand van Windhorst aan de Voorweg 14B in Hazerswoude-Dorp, later Polderplaza, staat al een tijd leeg. Maar sinds vrijdag 15

‘Creatieve fabriek’ in de polder

ALGEMEEN DAGBLAD Ze zijn 'talk of the town' in Hazerswoude en omgeving. Zussen Brenda en Anne met hun LiefsFabriek. De rode pakketten die ze

Pakketten verspreiden om volop aandacht te trekken

ALGEMEEN DAGBLAD Zussen Brenda Zaal (32) en Anne Zegwaard (29) zijn bezig met een charmeoffensief om hun project de LiefsFabriek in Hazerswoude van de

‘Fabriek’ in oud winkelpand

LEIDSCH DAGBLAD  Elf creatieve vrouwen bundelen hun krachten in de nieuwe LiefsFabriek in Hazerswoude-Dorp. Ze zijn met zijn allen in een al vijf jaar leegstaand

Heel veel liefs uit de LiefsFabriek

GOUWE KOERIER Er waren eens twee zusjes die veel van elkaar én van mooie dingen hielden. Het liefst maakten ze de hele dag persoonlijke, knusse

Maat 42, Ann en ik op avontuur

VROUW  Dat je met zoiets als maat 42 iets bijzonders kan bereiken hadden wij niet eerder bedacht. Maar juist dat feit zorgt dat Bren in

Van keukentafel naar droompand

GROENE HART KOERIER De creatieve dames van LiefsLabel zijn begonnen met de zoektocht naar een pand. Ze liepen tegen het feit aan dat hun keukentafel,

Wij hebben een droom

BREN & ANN ♡ Wij van LiefsLabel zijn bezig met de zoektocht naar een pand. Onze keukentafel wordt te klein, ons huis eigenlijk ook....

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze LiefdesBrieven

Wil je als creatieve ondernemer een plek in de LiefsFabriek?

We hebben nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie neem gewoon even contact met ons op!

WERKEN IN DE LIEFSFABRIEK?
×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen