Help de LiefsFabriek

Onze droom is de LiefsFabriek. De állerleukste werkplek, winkel en workshops. We hebben flink gespaard en doen ons uiterste best om in de lente van 2018 écht open te gaan… maar om deze droom uit te laten komen hebben we 25.000 euro (!) nodig. Tsja, dat is een behoorlijk bedrag. We weten het. Gewoon onze hand ophouden willen we niet en daarom hebben we allerlei leuke acties bedacht. Je kunt ons helpen op een manier die bij jou past. Door een pretpakket, kadobon, proefdagje werken of iets anders leuks te kopen. Help je ons?

Nog maar 0% van de 25.000 euro te gaan… Hoera! Onze droom is uitgekomen.

ONDERWEG NAAR ONZE DROOMPLEK
GA NAAR LIEFSFABRIEK.NL

Werkplek

VOOR AMBITIEUZE KANJERS

VERTEL MEER!

Winkel

UNIEKE PRODUCTEN

KOM SHOPPEN!

Workshops

LEREN & GENIETEN

RESERVEER SNEL!

Onze droom is de LiefsFabriek. Hier komen de allerleukste werkplekken voor creatieve kanjers, een gezamenlijke winkel gevuld met unieke en persoonlijke producten en te gekke faciliteiten waar iedereen die creatief is van droomt. Daarnaast kun je het PapierAtelier, NaaiCafé, FotoStudio en andere te gekke ruimtes af en toe huren.

Het begon afgelopen zomer allemaal met deze oproep. Midden in de polder, tussen Alphen a/d Rijn, Leiden en Gouda staat het pand waar we verliefd op zijn en dat pand willen we samen met andere creatieve ondernemers omtoveren tot een absolute lievelingsplek. Deze ruimte van ruim 800 m2 vraagt om een ondernemende aanpak. De aanschaf van te gekke creatieve faciliteiten, een open studio waar ondernemers hun bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen en verdere werkzaamheden om de LiefsFabriek professionaliseren. Dat gaan we doen door middel van het volgende:

• Een programma vol lezingen, werkbesprekingen en inspiratie zorgen ervoor dat creatieven met elkaar in contact komen en zich kunnen ontwikkelen op artistiek en ondernemend niveau. Elke eerste vrijdag van de maand is het Inspiratie Café geopend. [bekijk het overzicht]
• Een aantal keer per jaar gaan er exposities plaatsvinden waarbij de focus ligt op het werk van opkomend hedendaags talent.
• Naast inspirerende workshops zullen we ook Summer- en BusinessSchools organiseren voor beginners en gevorderden.
• Er zullen verschillende verhuurbare ruimtes komen waar je met bijv. jouw bedrijf, opdrachtgevers of klanten kunt vergaderen of brainstormen.
• Daarnaast kunnen we op onze nieuwe plek productie- en stylingklussen gaan doen. Zoek jij iets bijzonders voor jouw mooie moment? De dames van de LiefsFabriek helpen je graag! Neem contact met ons op.

HOE KUN JE ONS HELPEN?

Gratis – 25 euro

Volg een workshop
Kom tussen 15 -30 dec shoppen!
Steun je lievelings ondernemer
Word LiefsFan!
Kom een proefdag (of een paar!) werken
Koop een kadobon
♡ Doneer je tijd, dienst, product of talent [contact]
♡ Schrijf over ons DOWNLOAD MEDIAKIT
♡ Deel dit nieuws
♡ …

100 – 500 euro

♡ Kom lunchen / dineren in de LiefsFabriek (binnenkort beschikbaar!)
Koop een strippenkaart om af en toe te komen werken
♡ …

1000 euro

♡ Een avond met creatieve workshops, drankjes, hapjes en muziek voor maar liefst 10 personen in de LiefsFabriek. We maken er een feestje van! (binnenkort beschikbaar!)
♡ Je krijgt onze locatie één dag tot je beschikking. Voor een inspirerende vergadering of een ander mooi moment! (binnenkort beschikbaar!)
Koop een jaarabonnement
♡ …

WAARVOOR HEBBEN WE GELD NODIG?

Wat krijg je ervoor terug?

Naast dat jouw donatie natuurlijk enorm gewaardeerd wordt (want daar kunnen wij een goede start mee maken) heb je er zelf ook echt iets aan. Crowdfunding werkt namelijk heel simpel, tegenover iedere donatie staat een passende beloning. Denk bijvoorbeeld aan een Liefs PretPakket die je ontvangt als je één van onze ondernemers steunt. Zij kunnen daarmee maand(en) hun werkplek financieren en hebben daardoor tijd en ruimte om hun bedrijf te laten groeien. Of een onvergetelijk uitje als je met een groep vrienden of collega’s in de LiefsFabriek een workshop gaat volgen. Met een hapje, drankje en muziekje erbij heb je een bedrijfs/school/vrienden uitje dat je niet snel vergeet! Bij grotere donaties kun je ook even ‘alleen’ van LiefsFabriek genieten. Natuurlijk compleet verzorgd!

Op deze crowdfundingpagina vind je alle beloningen op volgorde uitgeschreven. Kijk snel of er een passend iets tussen staat.

*Welke donatie je ook doet je bent sowieso LiefsFan. En wij zijn fan van jou! Als LiefsFan krijg je een warm welkom (met koffie en iets lekkers), word je uitgenodigd voor de opening (om als eerste te shoppen) én wordt je (bedrijfs)naam vereeuwigd in een muurschildering.

Jeej, goed idee!

Mocht je een ander passend idee hebben voor een donatie of opdracht dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via hallo@liefslabel.nl We hopen dat je, net als wij gelooft, in het belang van de LiefsFabriek en dat je onze missie, om creatief talent een serieuze plek te bieden, wilt steunen.

Liefs, Bren & Ann

Waar hebben we geld voor nodig?

 • witte muren
 • inspiratiecafé
 • grote ramen
 • pop-up diners
 • supersnel internet
 • open atelier
 • laserprinter
 • naaicafé
 • fotostudio
 • meubelmakerij
 • keuken / oven
 • papieratelier
 • bureaus
 • workshops
 • bureaustoelen
 • breiborrel
 • verlichting
 • kassasysteem
 • inpaktafel
 • beveiliging
 • samenwerking dagbesteding

Meer inspiratie op onze Pinterest

Vol enthousiasme volg ik jullie en jullie gave plannen. Ik heb geen interesse in een plek in de LiefsFabriek (ik kan namelijk niks, haha!) maar wil jullie wel graag mijn schoonmaak, koffieschenk ,klus kwaliteiten aanbieden. Uiteraard gratis! Gewoon omdat ik zo blij en enthousiast wordt van jullie plannen en ik hou van mensen die hun nek uitsteken om dingen de bereiken.
Liefs, Ruth

Het komt regelmatig voor dat wij bij Flavourites voor bemiddelaar spelen. We brengen webshopeigenaren met elkaar in contact, spelen onze B2B-parters door naar webshopeigenaren, soms wisselt via ons een webshop van eigenaar en vandaag hebben we iets anders voor je. Bren & Ann van LiefsLabel hebben droom: hun hart verpand aan een klein fabriekje onder de rook van Leiden, en zoeken andere ondernemers die net als zij in dit pand willen gaan werken. Iets voor jou?

Liefs, Natasja en Marije FLAVOURITES.NL

Ik kom jullie graag ondersteunen met de klussen en styling van het pand, ook de winkel en etalage neem ik graag voor mijn rekening.
Als projectmanager van de evenementen en website kan ik veel voor jullie betekenen.

Liefs, Milou METBABETTE.NL

We willen deze GROTE ruimte met andere bruisende, enthousiaste en creatieve ondernemers en webshops delen. Dit paleis staat midden in de polder tussen Alphen a/d Rijn, Gouda en Leiden en wordt een combinatie van werkplek, winkel en workshopruimte. Denk aan een festival / Flavourites / Flow sfeer, maar dan elke dag.

 • m in een inspirerende ruimte goede gesprekken te kunnen voeren. Voor vergaderingen, lessen, presentaties of iets anders leuks en  een creatieve werk/speelplaats. Voor schildercursussen, toneelles of iets anders leu.ks
LiefsLabel In de media

LAATSTE NIEUWS

Trouwen met papa

Kiki haar droom kwam uit. Ze trouwde met haar prins: Papa. Door heel veel enthousiasme ontstond er in 1 week een echte bruiloft en

Trouwbeurs voor de echte creatieveling

ALGEMEEN DAGBLAD In de LiefsFabriek in Hazerswoude-Dorp wordt zaterdag een trouwevent gehouden waarbij de eigen creativiteit voorop staat. Deelnemende bruiden maken kans op de titel

It Giet Oan!

BREN & ANN ♡ We zullen eerlijk zijn. Het pand waar we eerder verliefd op waren bleek uiteindelijk financieel niet haalbaar. En toen we

‘Creatieve fabriek’ in de polder

ALGEMEEN DAGBLAD Ze zijn 'talk of the town' in Hazerswoude en omgeving. Zussen Brenda en Anne met hun LiefsFabriek. De rode pakketten die ze

‘Fabriek’ in oud winkelpand

LEIDSCH DAGBLAD  Elf creatieve vrouwen bundelen hun krachten in de nieuwe LiefsFabriek in Hazerswoude-Dorp. Ze zijn met zijn allen in een al vijf jaar leegstaand

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze LiefdesBrieven

Wil je als creatieve ondernemer een plek in de LiefsFabriek?

We hebben nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie neem gewoon even contact met ons op!