Over ons

Wij verkopen persoonlijke, onvergetelijke cadeaus aan de allerleukste klanten via onze webshop, maar doen ook hele mooie projecten voor zakelijke klanten.

Dit is Brenda, sinds 1985.

In 2011 ben ik vers van de Kunstacademie het ondernemende leven ingedoken. Mijn zusje en ik en de keukentafel met ons eerste product: een slinger van bloemen. Als grafisch ontwerper maakte ik binnen één week een huisstijl, vervolgens in één maand de webshop en toen kwam die onvergetelijke eerste bestelling! Daarna volgde jaren hoogte- en dieptepunten, doorzettingsvermogen en een gezond portie lef.

Inmiddels heb voor mezelf de leukste baan van de hele wereld gemaakt. Creativiteit omtoveren in persoonlijke producten. Speciaal voor jou! Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, versturen en de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken.

Ik hou ervan om samen te werken met andere creatieve makers, zorgkwekerijen en dagbestedingen. We willen je verrassen, laten lachen of soms zelfs laten huilen door momenten nét iets mooier maken dan ze al zijn. Van kraamcadeaus tot uitvaartdecoratie. En alles daar tussen.

Zakelijk gaat mijn hart sneller kloppen van unieke marketingacties verzinnen, mooie producten maken én verkopen. Verder ben ik creatief, doorzetter, tikkeltje eigenwijs, slecht in het huishouden, goed in spontane acties en altijd in voor een borrel en bbq.

Contact

Volg ons via social media, meld je aan voor onze LiefsPost en we houden je van alles op de hoogte! Lijkt het je leuk met ons samen te werken? Stuur een mailtje, we zijn heel benieuwd!

WIJ GELOVEN IN

Eerlijke producten

Alle producten worden eerlijk gemaakt. We weten waar onze makers en materialen vandaan komen. Voor de ambachtelijke meetlatten werken we met boomstammen van Hollandse bomenbodem, voor het kruidentuintje komen de kruidenplantjes vers de zorgkwekerij en we verkopen prachtige houten bloemen van de dagbesteding.

Duurzaamheid

De keuze van materiaal om de producten te maken is daarin belangrijk, maar ook ons productieproces. Van groen bubbeltjesplastic tot het recyclen van houten kistjes, pallets en bomen. We hopen onszelf hier nog verder in te ontwikkelen en verbeteren én dat de producten die we versturen een lang en gelukkig thuis krijgen.

Sociaal ondernemen

Wij ontwikkelen zelf producten, maar houden ervan samen te werken met andere creatieve makers. Dat is wat we graag doen. Koop je iets bij ons dan maak je écht heel veel mensen blij! We zijn er trots op en willen deze samenwerkingen in de toekomst graag uitbreiden.

Volg onze avonturen achter de schermen

Bruiloft
OPENING WEBSHOP

2015

Zussen Bren en Ann verzinnen producten aan de keukentafel en beginnen een webshop met hun eerste product: de Bloem Slinger.

Liefs Pop-Up
POP-UP STORE

2017

De dames krijgen de kans om hun LiefsFabriek concept te testen en genoeg geld in te zamelen op een locatie waar ze verliefd op zijn geworden! Het levert ze heel veel media aandacht op en ruim 16.000 euro om hun droom te laten uitkomen.

LiefsFabriek
LIEFSFABRIEK

2018

Van keukentafel naar droompand. De zussen vinden een pand van 850 (!) m2. Hier creëren ze met hun enthousiasme een nieuwe lievelingsplek: de LiefsFabriek. Een te gekke winkel, werkplek voor creatieve makers, workshops, evenementen én locatie voor kinderfeestjes, vergaderingen en teamuitjes!

LiefsFabriek
EEN NIEUW BEGIN

2019

De huur van het pand kan na 2 jaar niet worden verlengd. Een flinke klap na een intensieve tijd van opbouw. Helaas volgt een scheiding tussen Bren & Ann. Maak je geen zorgen! Alleen als zakenzussen, gelukkig niet als zussen.

LiefsLab
TOEKOMST

2020

We hebben een toffe nieuwe plek gevonden op de Werf in Alphen aan den Rijn. Bren runt nu samen met haar Team LiefsLabel de webshop, maakt cadeaus voor jou en bedrijven. Ze hoopt zo veel mogelijk mensen blij te maken met haar producten.

WEBSHOP
ZAKELIJK
INSPIRATIE

– STEL JE VRAAG –