ALGEMEEN DAGBLAD In de LiefsFabriek in Hazerswoude-Dorp wordt zaterdag een trouwevent gehouden waarbij de eigen creativiteit voorop staat. Deelnemende bruiden maken kans op de titel Creatiefste Bruid. Volgens initiatiefneemster Brenda Zaal zijn er al bijna 30 aanmeldingen.

geschreven door Morvenna Goudkade fotocredits Bemind Fotografie

Bruiloft styling inspiratie

Verkiezing Creatiefste Bruid, hoe kom je erop?

,,Het is behoorlijk autobiografisch. Ik ben zelf helemaal losgegaan toen ik ging trouwen. Als creatieveling wil je origineel zijn, niet in de winkel kopen, maar zelf maken.”

Je ging je eigen sluier haken?

,,Dat nog net niet, haha. Maar ik heb wel persoonlijke slingers gemaakt, mijn eigen trouwkaart ontworpen, mijn bruidsschoenen goud geverfd en bordjes gemaakt voor de trouwlocatie.”

Wat gaan de bruiden zaterdag doen?

,,Dingen maken voor hun eigen bruiloft. Het trouwevent wordt aangekleed als inspiratiebruiloft. Bruiden kunnen zich laten inspireren en zelf hun bruiloft vormgeven.”

Trouwjurk naaien? Bruidstaart bakken?

,, Nee het gaat om sfeer, muziek en styling. Zoals een moodboard maken met thema s voor je bruiloft, persoonlijke decoraties maken en je geheime liefdesboodschap opnemen.”

Hoe verloopt de verkiezing?

,,De bruiden hebben zich online aangemeld, met voorbeelden van hun creativiteit. Bruiden die door de selectie komen,worden zaterdag beoordeeld door de jury. Dan wordt de Creatiefste Bruid gekozen. Die wint een prijzenpakket voor haar bruiloft.”

Mag de bruidegom ook mee?

,,Jazeker, het trouwevent staat open voor iedereen die inspiratie  wil opdoen. We geven stylingadvies, zangeres Delise zingt bruidsliedjes, we hebben een trouwbuffet, een Do IT Yourselfbar en nog veel meer.


fotocredits Annemiek van Kriebels Lifestyle

Zaterdag 16 maart 2019: Inspiratie Bruiloft

De ultieme voorbereiding (en een gezellig uitje!) voor jouw Grote Dag! Je kunt een dagarrangement aanschaffen met heel veel leuke extra’s (Goodiebag! VIP plekken! Inspiratie lezingen! Lunch!). Voor slechts 25 euro ben je een dagje uit. Of gewoon langskomen om inspiratie op te snuiven. Gratis en voor niks. Koop je ticket nu online of vul het formulier in om GRATIS te komen kijken. Dan staat er namelijk een leuke goodiebag voor je klaar! MEER INFORMATIE

Ben je helemaal niet creatief, maar juist op zoek naar tips, ideeën of creatieve hulp? Of heb je binnenkort een bruiloft en zoek je een origineel kado? Dan ben je zeker ook van harte welkom! Als je ‘gewoon’ van bruiloften houdt. 

 

 GRATIS AANMELDEN >
Bruiloft decoratie bestellen>
Creatief vrijgezellenfeest >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.