Na de sluiting van de LiefsFabriek in Hazerswoude-Dorp, maakt onderneemster Brenda Zaal een doorstart met haar LiefsLabel. Zaal vestigt zich nu op De Werf in Alphen. Hier zal zij in een van de voormalige fabriekshallen een doorstart maken met LiefsLabel. “Het gaat om productontwikkeling en online verkoop”, zegt Zaal, die haar concept betiteld als creatieve bol.com’. Daarnaast gaat ze uitbreiden met business-to-business diensten voor bedrijven. Samenwerking met andere creatieve ondernemers en evenementen staan ook op het programma. 

door Morvenna Goudkade | foto Beeldtekenaar.nl

Achter de schermen

Als je op je vrije dag gevraagd wordt voor een stuk in het AD Groene Hart met die leuke Corina van YouPri dan zeg je natuurlijk geen nee. Maar fijn dat de journaliste oppastalent heeft, haha!

Als bonus mochten we ook nog een stukje varen bij de haven van De Werf. Ze keken hun ogen uit! Als die moppies nu maar niet denken dat ze altijd gaan varen als ze op mama’s nieuwe werk zijn…

Vanaf 1 maart kunnen de kluskleren aan en gaan we hier (weer) iets moois van maken!

Laat je mailadres achter om op de hoogte te blijven van onze plannen, nieuwe producten en waar je ons dit jaar *in het echt* kunt vinden. Bijvoorbeeld bij Creative Life van 27 – 29 maart.

Aanmelden LiefsPost

lijn-slinger-(bruin)

Leve de Lente hart

Wij houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie decoratie, persoonlijke kado’s en andere blijmakers. Kijk maar >