Natascha Klootsema is trendwatcher en eigenaar van de website Flavourites.nl – feelgood shops & experiences. Elke maand deelt ze de leukste webshops, workshops, pop-up shops en conceptstores met ons. Deze maand kreeg onze jute slinger én de LiefsFabriek een mooie vermelding. 
Juten minislinger Liefslabel
BESTEL NU

Stoere slinger

Bij LiefsFabriek maken ze met veel liefde slingers van jute. Hierop kun je in witte letters een naam, datum of jaartal laten drukken. Eventueel met aan weerszijden een hartje of sterretje. Mooi, tijdloos en persoonlijk. Wil je slingers en andere leuke producten van Liefsfabriek in het echt bekijken? Kom dan langs in de pop-up Liefsfabriek in Hazerwoude-Dorp. Hij is geopend tot 14 december 2019, met een kerstmarkt als afsluiter. Je kunt er ook allerlei activiteiten doen, zoals een (privé) workshop volgen. Inclusief appeltaart en onbeperkt koffie of thee.

De LiefsFabriek kan een doorstart maken in Alphen aan den Rijn en is een kerstpakkettenverkoop begonnen om dit te realiseren. Wil jij ze helpen? 

tekst in hout branden Liefslabel

3 redenen om bij ons een kerstpakket te kopen!

REDEN 1. CREATIEVE TOEKOMST Na de Liefs Pop-up tijdens de feestdagen van 2017 is de LiefsFabriek een droom die uit kwam. Mei 2018 gingen we open! Met veel enthousiasme, creativiteit en ongelofelijk veel hulp bouwden we een agrarische winkel van 850 m2 om tot onze lievelingsplek. Alles ging goed en toen… Volgden heel wat hoogte- en dieptepunten én kregen we te horen dat ons huurcontract na december 2019 niet kan worden verlengd. Nu staan we dus (weer) op een heel onzeker punt. De fabriek gaat eind december dicht en we weten (nog) niet hoe de toekomst eruit gaat zien.

REDEN 2. LIEFS VOOR IEDEREEN Je maakt jezelf of iemand die je lief is heel blij met dit pakket. De producten worden ingekocht bij creatieve ondernemers en (zorg)instellingen. Zo maak je met deze aankoop heel veel mensen blij!

REDEN 3. STICHTING LIEFKOOS zet zich op kleinschalige, maar doeltreffende wijze in tegen vereenzaming van ouderen en steunt ouderen met een kleine beurs door middel van ludieke activiteiten. Tot en met 27 december kun je je gekregen kerstpakket doneren. We snappen dat je Liefs Kerstpakket niet weg wilt geven, maar je mag ook andere pakketten doneren! Of je kunt een Liefs Kerstpakket extra bestellen en deze doneren. Zo zijn we dan ook wel weer. Wij zorgen dat het allemaal goed terecht komt. Stuur het pakket op of kom langs in de LiefsFabriek.

snoep hartje Liefslabel

Adres
LiefsFabriek tav Stichting Liefkoos
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp

Kies je lievelings

Zakelijk

Natuurlijk ook zakelijk te bestellen! We kunnen we zo veel mogelijk producten in je huisstijlkleur regelen of de bedrijfsnaam in de krat branden. Ook is het mogelijk de pakketten direct bij je personeel of zakenrelaties thuis te laten bezorgen. Neem om te bestellen even contact op! Dan adviseren we je graag en maken een (vrijblijvend) voorstel voor je.
ONBEPERKT SHOPPEN
14 DEC: KERSTMARKT
LEUKE DINGEN AGENDA

lijn-slinger-(bruin)

Leve de Lente hart

Wij houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie decoratie, persoonlijke kado’s en andere blijmakers. Kijk maar >