Natascha Klootsema is trendwatcher en eigenaar van de website Flavourites.nl – feelgood shops & experiences. Elke maand deelt ze de leukste webshops, workshops, pop-up shops en conceptstores met ons. Deze maand kreeg onze jute slinger én de LiefsFabriek een mooie vermelding. 
Juten minislinger Liefslabel

Stoere slinger

Bij LiefsFabriek maken ze met veel liefde slingers van jute. Hierop kun je in witte letters een naam, datum of jaartal laten drukken. Eventueel met aan weerszijden een hartje of sterretje. Mooi, tijdloos en persoonlijk. Wil je slingers en andere leuke producten van Liefsfabriek in het echt bekijken? Kom dan langs in de pop-up Liefsfabriek in Hazerwoude-Dorp. Hij is geopend tot 14 december 2019, met een kerstmarkt als afsluiter. Je kunt er ook allerlei activiteiten doen, zoals een (privé) workshop volgen. Inclusief appeltaart en onbeperkt koffie of thee.

lijn-slinger-(bruin)

Leve de Lente hart

Wij houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie decoratie, persoonlijke kado’s en andere blijmakers. Kijk maar >