BREN & ANNWe zullen eerlijk zijn. Het pand waar we eerder verliefd op waren bleek uiteindelijk financieel niet haalbaar. En toen we ons dat langzaam beseften hebben we als twee kleine kinderen lekker gehuild. Alles leek even voor niks. 

foto Lisenka L’Ami

Toen we daarna (met pijn in ons buik) tegen de LiefsFabriekers moesten vertellen dat het pand niet door kon gaan waren ze even stil. ‘We snappen het als het nu voor jullie ophoudt’, zeiden we tegen ze. ‘Dus laat maar weten wat jullie willen.’ Ophoudt? Natuurlijk niet. Dan zoeken we toch gewoon een ander pand. Dit moet doorgaan. Wat zijn we toch blij met de helden die dit avontuur met ons aandurven!

En door…

Die zoektocht naar een ander pand bleek niet heel makkelijk. We gingen naar heel gaaf project in Alphen aan den Rijn (daar bleek alleen nog een hal zonder licht met stoppenkast beschikbaar te zijn. Iets te basic voor ons…), onderzochten de mogelijkheden van een verlaten brandweerkazerne (werd dus ook niks) en nog een paar van dat soort momenten. Maar voel je dat happy end al aankomen? Het is gelukt! We hebben een pand! Het gaat door!

Voorweg 57, Hazerswoude-Dorp

Je bent vast reuze nieuwsgierig hoe het pand, ehhh… ons pand er uit ziet?! Komtiedanhe. Bereid je voor, want het is heel anders… Groot! Ruim 800 m2. Licht! Met polderuitzicht én dakramen. Hoog! Voor alle hoogtepunten die hier gaan plaatsvinden. En met styling, decoratie en liefde zeker weten om te toveren tot een pareltje. Dat hoeven we jullie creatieve geesten natuurlijk niet uit te leggen…

Zal ik eerlijk zijn? Dit spreekt mij meer aan dan het vorige pand! Veel licht en ruimte en lekker open. En die vide is ook geweldig!

ANNEMIEK Kriebels Lifestyle

begaande grond
(concept)

1e etage
(concept)

LiefsFabriek
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-dorp

LiefsFabriekers gezocht

We willen deze GROTE ruimte met andere bruisende, enthousiaste en creatieve ondernemers / webshops delen. De fabriek staat midden in de polder tussen Alphen a/d Rijn, Gouda en Leiden en wordt een combinatie van werkplek, winkel en creatieve ruimtes om workshops, lessen, cursussen of iets anders leuks te geven. Denk aan een festival / Flavourites / Flow sfeer, maar dan elke dag. En nog leuker! Er komen te gekke algemene faciliteiten waar iedereen die creatief is van droomt. Dus ben jij iemand die zelf – met liefde! – producten maakt of een creatieve droombaan hebt… Misschien is dit ook jouw nieuwe lievelingsplek!? We zijn nu met z’n 15-en en er is plek voor ongeveer 30 creatieve enthousiaste hoogbegaafden.

Pimp je eigen fabriek(je)

Je kunt af en toe komen werken, maar we kunnen dit pand ook een paar te gekke vaste werkplekken realiseren. De nieuwe optie is dus je eigen fabriek(je). In een te schattig houten huis(je) of parkeer je volkswagenbusje, pipowagen en coole caravan als nieuwe hoofdkantoor. Neem contact op voor prijsinformatie, om dit alles in het echt te bewonderen én koffie te drinken. Stuur even een mailtje naar hallo@liefslabel.nl of app / bel Bren 06 28 646 247

Voorwaarde om een werkplek te huren is dat je eigen bedrijf hebt. Als je ook nog enthousiast bent, zit je vast helemaal op je plek bij ons. Wij zoeken voor ons pand een fotografe, social media expert, modeontwerper, blogger, journaliste, videografe, letterpresser, grafisch ontwerpster, illustrator, seo expert, styliste, weddingplanner, … of iets anders creatiefs.

De helden

Het was zo leuk het pand in het echt te laten zien afgelopen zaterdag. Deze kanjers durven dit avontuur met ons aan te gaan en kun je straks ook regelmatig in de LiefsFabriek vinden. Ze organiseren events, maken prachtige creaties van mozaïek, knappen meubels op, maken stempels, haken, handletteren en naaien de tofste dingen. En dat straks allemaal onder één dak!

Help de LiefsFabriek

We durven bijna niet om nóg meer hulp te vragen, maar we doen het toch… We willen namelijk zo veel mogelijk creatieve faciliteiten aanschaffen die iedereen (gratis) kan gebruiken. Zoals bijvoorbeeld:

> supersnelle printer
> hippe houten huisjes
> nieuwe keuken (Of een showroommodel, of een prachtig tweedehands exemplaar, …)
> nieuwe toiletten (Er is er nu één. Ee zouden er graag twee, maar het liefst ook een invalidetoilet realiseren.)
> hippe vloer
> echt goede bureaustoelen (stuk of 10…)
> bureaus
> kasten, meubels, …
> computer met grafische programma’s voor algemeen gebruik
> professionele fotostudio
> ….

Kun jij ons helpen of heb je een tip? We horen het graag!

PretPakketten

Van de pretpakketten zijn er al ruim 250 besteld (en het kan nog steeds!). Deze worden begin mei verstuurd of kun je na de opening ophalen. Bedankt voor alle bestellingen! En binnenkort komen er nog veel meer leuke acties aan.

Planning

 Voorweg 57, Hazerswoude-dorp
 verwachte opening mei 2018
 inschrijven voor jouw (vaste of flexibele) werkplek kan nu

Gaaf hè! Dikke smakkerds,
Bren & Ann

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.