Fabriek

Fabriek
Fabriek2019-01-11T14:14:42+00:00

LiefsFabriek

HOERA! ONZE DROOM IS UITGEKOMEN!

LIEFSFABRIEK.NL

Werkplek

VOOR AMBITIEUZE KANJERS

MEER INFORMATIE

Winkel

UNIEKE PRODUCTEN

MEER INFORMATIE

Workshops

CREATIEVE RUIMTES

MEER INFORMATIE

DE MOGELIJKHEDEN

STARTER

Eigenlijk kun je op alle vlakken hulp gebruiken om te kunnen leven van dat wat je het liefste doet. Je hebt meer omzet nodig, een professionelere aanpak en grotere bekendheid.

WIL JIJ…

 • je bedrijf professionaliseren
 • samenwerken met andere creatieve hoogbegaafden
 • meer leren over het runnen en laten groeien van je bedrijf
 • ambitieuze, inspirerende, sprankelende ‘collega’s’
 • werken op een creatieve werkplek
 • extra verkoop van je producten
 • meer bekendheid

Dan is dit misschien iets voor jou…

OPTIE LIEF

PRO

Je hebt eigenlijk alles waar je van droomt. De bestellingen stromen binnen, de aanvragen ook en over media-aandacht niet te klagen. Financieel dus geen problemen, maar zielsgelukkig ben je nog nét niet…

WIL JIJ…

 • rust in je hoofd
 • een dagje vrij nemen (of doe eens gek, op vakantie!) terwijl je bestellingen gewoon worden afgehandeld
 • bepaalde werkzaamheden structureel uitbesteden (bijvoorbeeld administratie, productfotografie, toevoegen van producten in de webshop, klaarzetten van mailing, social media kanalen bijwerken / updaten, …)
 • makkelijk en flexibel extra hulptroepen regelen
 • sparren met creatieve hoogbegaafden die in dezelfde fase zitten als jij
 • groeien met je bedrijf zonder overspannen te raken
 • meer leren over het runnen en laten groeien van je bedrijf
 • werken op een creatieve werkplek
 • extra verkoop van je producten
 • meer bekendheid

Dan is dit misschien iets voor jou…

OPTIE LIEVER / LIEFST

AF EN TOE

Of je nu nog studeert, mama bent of gewoon nooit tijd maakt voor je creativiteit. Ook jij kunt straks bij ons terecht! Met je idee om tassen te maken, een kinderboek te schrijven, een bloemenworkshop te geven of iets anders leuks. Je kunt af en toe komen ‘werken’ of eenmalig / wekelijks / maandelijks een creatieve ruimte gebruiken.

Dan is dit misschien iets voor jou…

10 DAGENKAART
DAGJE WERKEN
PRODUCTEN VERKOPEN

Het is straks mogelijk om voor een uur, dagdeel of hele dag de ruimtes in de LiefsFabriek te huren. De mogelijkheden hiervoor volgen zo spoedig mogelijk!

Als een ieder vanuit zijn of haar expertise bereid is anderen waar nodig te ondersteunen, wordt de kracht groter dan de som van de getallen. Delen is vermenigvuldigen! Aan de creativiteit, drive en het enthousiasme van Bren & Ann zal het niet liggen!
Hans van Buijten, ONDERNEMERSKLANKBORD RIJNLAND
Vol enthousiasme volg ik jullie en jullie gave plannen. Ik heb geen interesse in een plek in de LiefsFabriek, maar wil jullie wel graag mijn schoonmaak, koffieschenk en kluskwaliteiten aanbieden. Uiteraard gratis! Gewoon omdat ik zo blij en enthousiast wordt van jullie plannen en ik hou van mensen die hun nek uitsteken om dingen de bereiken.
Liefs, Ruth

Het komt regelmatig voor dat wij bij Flavourites voor bemiddelaar spelen. We brengen webshopeigenaren met elkaar in contact, spelen onze B2B-parters door naar webshopeigenaren, soms wisselt via ons een webshop van eigenaar en vandaag hebben we iets anders voor je. Bren & Ann van LiefsLabel hebben droom: hun hart verpand aan een klein fabriekje onder de rook van Leiden, en zoeken andere ondernemers die net als zij in dit pand willen gaan werken. Iets voor jou?

Liefs, Natasja en Marije FLAVOURITES.NL

Ik kom jullie graag ondersteunen met de klussen en styling van het pand, ook de winkel en etalage neem ik graag voor mijn rekening.
Als projectmanager van de evenementen en website kan ik veel voor jullie betekenen.

Liefs, Milou METBABETTE.NL

LAATSTE NIEUWS

Op dit moment hebben we een prachtig pand gevonden en zijn sinds mei 2018 open. Kom je kijken naar het resultaat? Je bent (bijna altijd) van harte welkom! [adres] Wil je meer informatie om in de LiefsFabriek te komen werken met jouwe creatieve bedrijf / webshop (en profiteren van alle voordelen die daarbij komen kijken) of heb je een goed idee voor de LiefsFabriek? Neem contact op met Bren. Ze vertelt je graag meer en heeft ook koffie, thee of limonade voor je klaarstaan.

LIEFSFABRIEK.NL

Ik heb een creatieve webshop / bedrijf en wil graag op de hoogte blijven!


ONZE DROOM

Hoe het begon…

AUG 2017    Wij van LiefsLabel zijn bezig met de zoektocht naar een pand. Onze keukentafel wordt te klein, ons huis eigenlijk ook…. Nou ja, je herkent het misschien wel. We hebben iets heel tofs op het oog en willen deze GROTE ruimte met andere bruisende, enthousiaste en creatieve ondernemers / webshops delen.

LEES VERDER

LiefsFabriek Pop-Up

DEC 2017    Bedankt (nee, ontzettend bedankt!) voor jullie tijd, aankopen, liefde en aandacht. We verwachten februari / maart alles geregeld te hebben rondom het pand. Dat de LiefsFabriek er komt is zeker, maar waar precies nog niet. Er zijn op dit moment nog 3 opties die we overwegen…

LEES VERDER

Opening!

MEI 2018   We hebben een pand! Het adres: Voorweg 57, Hazerswoude-dorp. Verwachte opening mei 2018. Inschrijven voor jouw (vaste of flexibele) werkplek kan nu! Denk je dat dit ook jou nieuwe lievelingsplek kan zijn? Stuur ons een mailtje of app Bren voor de laatste info.

LEES VERDER

INFORMATIE AANVRAGEN

Wil je ook in de LiefsFabriek werken, je met liefde gemaakte spullen verkopen of af en toe een creatieve ruimte huren? Vul dit formulier in. Bedankt voor je interesse!

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze LiefdesBrieven

Wil je als creatieve ondernemer een plek in de LiefsFabriek?

We hebben nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie neem gewoon even contact met ons op!

×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen