Fabriek

Fabriek
Fabriek 2017-10-16T20:52:11+00:00

LiefsFabriek

– HOPELIJK VANAF JANUARI 2018 GEOPEND –

In de LiefsFabriek komen de allerleukste werkplekken voor webshops en creatieve ondernemers. Je kunt je producten verkopen in de winkel, je voorraad kwijt in het magazijn en workshops, lessen, cursussen of iets anders leuks te geven in de fantastische ruimtes. En nog leuker: er komen te gekke faciliteiten waar iedereen die creatief is van droomt. Dus ben jij iemand die zelf – met liefde! – producten maakt of originele producten verkoopt… Lees dan snel verder voor onze kleine en grote mogelijkheden. We gaan dinsdagavond 24 oktober aan de slag met de invulling, styling en indeling van de LiefsFabriek. Gaat jouw hart sneller kloppen van de woorden PapierAtelier, NaaiCafé en MeubelMakerij… We zouden het te gek vinden als je erbij bent om te brainstormen hoe deze ruimtes eruit gaan zien! Dit is ook het állerlaatste moment dat je het pand kunt bekijken.

INSCHRIJVEN LIEFSFABRIEK
AANMELDEN INSPIRATIECAFE

Adres: Voorweg 14b, Hazerswoude-dorp

Ik ben (ooit) geïnteresseerd in een werkplek… Hou mij op de hoogte! (hieronder vind je trouwens ook heel veel informatie)

Stuur mij een mail als ik een kopje koffie kan komen drinken, eindelijk kan shoppen en te gekke workshops kan volgen bij jullie!

INSPIRATIE

LAATSTE LIEFDESBRIEF
is verstuurd op 16 oktober

PapierAtelier, NaaiCafé en MeubelMakerij…  Financiering van dit idee door middel van crowdfunding en het állerlaatste moment dat je het pand kunt bekijken. Check de laatste update >

liefsnieuws

We zijn vooral ook heel benieuwd naar jouw ideale werkplek / ideeën / inspiratie.
Laat ze achter in de LiefsFabriek Facebookgroep of Pinterest lekker mee!

VOOR CREATIEVE & AMBITIEUZE KANJERS

Om als kleine ondernemer groot te zijn is het slim om samen werken. Elkaar inspireren, versterken en aanvullen. Daarom worden onze werkplekken veel meer dan een werkplek. Maar dat is wel de basis. Je kunt een ‘vaste’ werkplek huren (waarvan niemand anders gebruik maakt als jij er niet bent) of kiezen voor een flexibele optie van 1-6 dagen per week.
Wij zoeken voor ons pand een fotografe, meubelmaker, social media expert, modeontwerper, blogger, handlettering kanjer, journaliste, videografe, letterpresser, bloemenmeisje, eventmanager, grafisch ontwerpster, illustrator, seo expert, styliste, weddingplanner, … .
Verder is er de mogelijkheid om presentaties, demonstraties, workshops, (kinder)feestjes of iets anders leuks te geven. Van naailes tot een cursus fotografie. Dit is ook mogelijk voor particulieren.

VOOR WEBSHOPS (WAARVAN DE AMBITIE OOK GROTER IS DAN DE KEUKENTAFEL)

♡ de creatiefste werkplek van de wereld
♡ ambitieuze, inspirerende, sprankelende (vrouwelijke) ‘collega’s’
♡ profi fotosetting voor shoots en productfotografie
♡ een afhaalpunt (ook als je er zelf niet bent)
♡ een uitgebreide allemachtig-prachtige inpaktafel
♡ dagelijks worden alle pakketjes weggebracht
♡ een plek waar je vol trots je klanten / verkooppunten kunt ontvangen
♡ een plek waar creatieve lezingen, evenementen & markten gehouden kunnen worden
♡ jouw producten in de winkel
♡ magazijnruimte
♡ werkplaats
♡ workshopruimte om in de avonden en weekenden te gebruiken (optioneel)

INSCHRIJVEN

VOOR ONDERNEMERS (DIE NIET MEER ALLEEN WILLEN ZIJN)

♡ de creatiefste werkplek van de wereld
♡ ambitieuze, inspirerende, sprankelende (vrouwelijke) ‘collega’s’
♡ een plek waar je vol trots je klanten kunt ontvangen
♡ een plek waar creatieve lezingen, evenementen & markten gehouden kunnen worden
♡ jouw producten in de winkel (optioneel)
♡ magazijnruimte (optioneel)
♡ werkplaats (optioneel)
♡ workshopruimte om in de avonden en weekenden te gebruiken (optioneel)

INSCHRIJVEN

VOOR KANJERS (MET VEEL IDEEËN EN WEINIG TIJD)

Of je nu nog studeert, mama bent of gewoon nooit tijd maakt voor je creativiteit. Ook jij kunt straks bij ons terecht! Met je idee om tassen te maken, een kinderboek te schrijven, om een bloemenworkshop te geven of iets anders leuks. Je kunt af en toe komen ‘werken’ of eenmalig / wekelijks / maandelijks een workshopplek huren.

♡ de creatiefste werkplek van de wereld
♡ ambitieuze, inspirerende, sprankelende (vrouwelijke) ‘collega’s’
♡ een atelier waar je ongestoord aan de slag kunt
♡ een plek waar creatieve lezingen, evenementen & markten gehouden kunnen worden
♡ jouw producten in de winkel (optioneel)
♡ workshopruimte om in de avonden en weekenden te gebruiken (optioneel)

INSCHRIJVEN

MEER INFORMATIE

Bekijk de presentatie van 3 oktober

We waren een beetje overweldigd van alles. Leuke mensen, interessante gesprekken, enthousiaste reacties over het pand, nieuwe mogelijkheden, potentiële samenwerkingen, goede vragen. Heb je nog kritische opmerkingen, vragen, dingen waar je mee worstelt… Mail, bel of app ons! We denken graag met je mee en inmiddels krijgt dit hele plan elke dag steeds beter vorm.

Ik ben (ooit) geïnteresseerd in een plek… Hou mij op de hoogte!

De digitale deuren voor een plek in de LiefsFabriek zijn geopend! Door op onderstaande rode knop te drukken doe je een officiële aanvraag voor jouw plek. Dat je dit avontuur hoogstwaarschijnlijk met ons aandurft vinden we echt hartverwarmend. Er is namelijk nogal wat lef en creativiteit voor nodig om te kunnen zien hoe gaaf het gaat worden. Maar hoe kan het ook anders, als jij er deel van uit gaat maken. Jij bent nu al onze held! In een later stadium kun je je voorkeuren altijd nog wijzigen, maar door deze aanvraag in te vullen krijgen wij een concreet idee wat de wensen zijn en of er genoeg animo is om de LiefsFabriek te kunnen openen. In november verwachten wij je deelname per 1 januari te kunnen bevestigen. En als jij dan ook nog steeds enthousiast bent, gaan we ervoor!

INSCHRIJVEN LIEFSFABRIEK

DE BASIS: EEN WERKPLEK

Flexibele werkplek

INCLUSIEF
> koffie, thee, koek & fruit
> gebruik faciliteiten
> gas, water, licht
> schoonmaak
> vuilnisafvoer
> wifi
> bureau + stoel
> kleine opbergruimte (locker)
> 1-6 dagen per week

Tarieven

aantal dagen per week // kosten per maand
1x // 100 euro
2x // 195 euro
3x // 275 euro
4x // 345 euro
5x // 395 euro
6x // 455 euro

Meld je VOOR 17 OKTOBER 2017 aan en je ontvangt GRATIS LiefsSloffen én de jaarlijkse bijdrage (voor borrels, uitje, websitevermelding, …) vervalt voor jou voor 2018! Wij vragen je om dit avontuur minimaal een half jaar met ons aan te gaan voor een stabiele start. Daarna kun je per kwartaal opzeggen of meer / minder dagen komen (naar beschikbaarheid). In november verwachten wij je deelname aan de LiefsFabriek te kunnen bevestigen en als jij dan ook nog steeds enthousiast bent, gaan we ervoor!

INSCHRIJVEN

Vaste werkplek

INCLUSIEF
> koffie, thee, koek & fruit
> gebruik faciliteiten
> gas, water, licht
> schoonmaak
> vuilnisafvoer
> wifi
> vanaf 12 m2

Tarieven

45 euro per m2
12 m2 = 540 euro

Grotere oppervlakte? Prijs en mogelijkheden in overleg.

We zijn heel benieuwd naar je wensen en ideeën. Zullen we binnenkort koffie drinken om hier verder over te praten? We geven je graag een rondleiding door het pand. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat jouw bedrijf en werkzaamheden passend zijn bij de creatieve activiteiten in de LiefsFabriek. Verder vragen wij je om dit avontuur minimaal een half jaar met ons aan te gaan. Daarna kun je per kwartaal opzeggen of meer / minder dagen komen (naar beschikbaarheid). Je ontvangt je eigen sleutel en kan 24/7 het pand binnen.

INSCHRIJVEN

Voor particulieren

INCLUSIEF
> koffie, thee, koek & fruit
> gebruik faciliteiten
> gas, water, licht
> schoonmaak
> vuilnisafvoer
> wifi
> bureau + stoel
> kleine opbergruimte (locker)
> 1-2 avonden per week en/of op zaterdag

Tarieven

KORTINGSACTIE LIEFS ATELIER // 10 avonden // van 125 euro voor 100 incl btw
KORTINGSACTIE LIEFS ATELIER // 10 zaterdagen // van 175 euro voor 125 euro incl btw\
LIEFS ATELIER // 5 avonden // 60 euro incl btw (12,50 per avond)
LIEFS ATELIER // 4 zaterdagen // 70 euro (17,50 per dag) incl btw

De kortingsacties gelden t/m 1 november 2017 en zijn vanaf 8 januari 2018 te besteden. Wanneer de LiefsFabriek een feit is ontvang jij een mail met een betalingslink en de mogelijkheid jouw avonden / dagen te reserveren. Als je dan nog steeds enthousiast bent natuurlijk!

INSCHRIJVEN

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Ruimte huren

Voor een workshop, presentatie, cursus, les of iets anders leuks. Wanneer je huurder bent krijg je als eerste de mogelijkheid de ruimtes reserveren én ontvang je 50% korting op de volgende bedragen, maar het is voor iedereen mogelijk af en toe of regelmatig een ruimte te huren.

Tarieven

KLEINE RUIMTE voor ongeveer 6 personen // 25 euro per uur // 50 euro per dagdeel // 100 euro per dag
MIDDELGROTE RUIMTE voor ongeveer 15 personen // 40 euro per uur // 150 euro per dagdeel // 275 euro per dag
GROTE RUIMTE voor ongeveer 50 personen // 80 euro per uur // 200 euro per dagdeel // 450 euro per dag

+ magazijnruimte huren

Het is mogelijk jouw spullen / voorraad op te slaan in het pand, zodat je deze altijd in de buurt hebt. Kosten zijn 20 euro per m2.

+ verkopen winkel

Als je een werkplek in de LiefsFabriek hebt kun je je spullen ook verkopen in de winkel. Zelfs als je er zelf niet bent! Schrijf in en ontvang meer mogelijkheden over deze optie.

INSCHRIJVEN

LiefsNieuws

Van keukentafel naar droompand

GROENE HART KOERIER De creatieve dames van LiefsLabel zijn begonnen met de zoektocht naar een pand. Ze liepen tegen het feit aan dat hun keukentafel,

Wij hebben een droom

Laatste nieuws: Lees en bewonder hier alle informatie over de LiefsFabriek Lid worden facebookgroep Je kunt je nu inschrijven voor jouw plekje in de LiefsFabriek

Facebookgroep

Ben je nu alleen maar enthousiaster?! Dan gaat het goed 🙂 We hebben namelijk 30-40 mensen nodig om deze droom uit te laten komen. Mail je ons je reactie, wensen, vragen?! Of deel het in de facebookgroep die we hebben aangemaakt. (Tuurlijk is er nog plek voor jou!) We zijn vooral ook heel benieuwd naar je ideeën en wat jij voor leuks doet. Die kun je daar ook met ons delen. Of vertellen. Mocht je verder nog een vraag willen stellen kun je contact met ons opnemen. We zijn altijd bereikbaar via de app of mail. Mocht je liever bellen kun je het beste contact opnemen met Bren.

Liefs, Bren & Ann

hallo@liefslabel.nl
06 28 646 247 [Bren]