LiefsFabriek

HOERA! ONZE DROOM IS UITGEKOMEN!

LIEFSFABRIEK.NL

Werkplek

VOOR AMBITIEUZE KANJERS

MEER INFORMATIE

Winkel

UNIEKE PRODUCTEN

MEER INFORMATIE

Workshops

CREATIEVE RUIMTES

MEER INFORMATIE
Als een ieder vanuit zijn of haar expertise bereid is anderen waar nodig te ondersteunen, wordt de kracht groter dan de som van de getallen. Delen is vermenigvuldigen! Aan de creativiteit, drive en het enthousiasme van Bren & Ann zal het niet liggen!
Hans van Buijten, ONDERNEMERSKLANKBORD RIJNLAND
Vol enthousiasme volg ik jullie en jullie gave plannen. Ik heb geen interesse in een plek in de LiefsFabriek, maar wil jullie wel graag mijn schoonmaak, koffieschenk en kluskwaliteiten aanbieden. Uiteraard gratis! Gewoon omdat ik zo blij en enthousiast wordt van jullie plannen en ik hou van mensen die hun nek uitsteken om dingen de bereiken.
Liefs, Ruth

Het komt regelmatig voor dat wij bij Flavourites voor bemiddelaar spelen. We brengen webshopeigenaren met elkaar in contact, spelen onze B2B-parters door naar webshopeigenaren, soms wisselt via ons een webshop van eigenaar en vandaag hebben we iets anders voor je. Bren & Ann van LiefsLabel hebben droom: hun hart verpand aan een klein fabriekje onder de rook van Leiden, en zoeken andere ondernemers die net als zij in dit pand willen gaan werken. Iets voor jou?

Liefs, Natasja en Marije FLAVOURITES.NL

Ik kom jullie graag ondersteunen met de klussen en styling van het pand, ook de winkel en etalage neem ik graag voor mijn rekening.
Als projectmanager van de evenementen en website kan ik veel voor jullie betekenen.

Liefs, Milou METBABETTE.NL

ONZE DROOM

Hoe het begon…

AUG 2017    Wij van LiefsLabel zijn bezig met de zoektocht naar een pand. Onze keukentafel wordt te klein, ons huis eigenlijk ook…. Nou ja, je herkent het misschien wel. We hebben iets heel tofs op het oog en willen deze GROTE ruimte met andere bruisende, enthousiaste en creatieve ondernemers / webshops delen.

LEES VERDER

LiefsFabriek Pop-Up

DEC 2017    Bedankt (nee, ontzettend bedankt!) voor jullie tijd, aankopen, liefde en aandacht. We verwachten februari / maart alles geregeld te hebben rondom het pand. Dat de LiefsFabriek er komt is zeker, maar waar precies nog niet. Er zijn op dit moment nog 3 opties die we overwegen…

LEES VERDER

Opening!

MEI 2018   We hebben een pand! Het adres: Voorweg 57, Hazerswoude-dorp. Verwachte opening mei 2018. Inschrijven voor jouw (vaste of flexibele) werkplek kan nu! Denk je dat dit ook jou nieuwe lievelingsplek kan zijn? Stuur ons een mailtje of app Bren voor de laatste info.

LEES VERDER

INFORMATIE AANVRAGEN

Wil je ook in de LiefsFabriek werken, je met liefde gemaakte spullen verkopen of af en toe een creatieve ruimte huren? Vul dit formulier in. Bedankt voor je interesse!

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze LiefdesBrieven

Wil je als creatieve ondernemer een plek in de LiefsFabriek?

We hebben nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie neem gewoon even contact met ons op!