Fabriek

Fabriek
Fabriek2018-04-26T10:12:38+00:00

LiefsFabriek

DE ALLERLEUKSTE WERKPLEK, WINKEL EN WORKSHOPS

OPENING 5 MEI

PROGRAMMA

5 mei is de dag dat we officieel de deuren van de LiefsFabriek openen (en ze voorlopig niet meer dicht doen)! Op dit moment leven we in onze klusbroeken om je vol trots het resultaat te zien. Kom je proosten / winkelen / kijken / workshops volgen / werken …en je pretpakket ophalen natuurlijk!

JE NIEUWE LIEVELINGSPLEK
De allerleukste werkplek, winkel en workshops voor creatieve hoogbegaafden die dát doen waar hun hart sneller van gaat kloppen. Midden in de Hazerswoudse polder!

FEESTWEEK
Die hele week – van 5 t/m 12 mei – vieren we feest! Leuke koopjes, acties, workshops, bezoek de escaperoom, eet appeltaart, leer tijdens de masterclass van de dames van de Confetti Collective en veel meer liefs. Bekijk het complete programma!

…en veel meer!

Liefs, Bren ♡ Ann
en het steeds groter wordende LiefsFabriek team

COMPLETE FEESTPROGRAMMA

LIEFSFABRIEKERS

De LiefsFabriek is onze droom én van deze kanjers. Dat zij dit avontuur met ons aandurven vinden we echt hartverwarmend. Er is namelijk nogal wat lef en creativiteit voor nodig om te kunnen zien hoe gaaf het gaat worden. Maar hoe kan het ook anders als zij er deel van uitmaken! Dit kun je straks allemaal vinden in de LiefsFabriek:

Adres: Voorweg 57, Hazerswoude-dorp

NIEUW! MUSEUM ESCAPE
NIEUW! MUSEUM ESCAPE
Al jaren stond hij in een vergeten hoek van het depot. Welke geheimen uit ons verleden liggen er in verborgen? Durven jullie de kist te openen? Vanaf mei 2018 kun je deze escape room beleven in Hazerswoude-Dorp!

MuseumEscape.nl

Karen
KarenAPPELKAATJE
Houdt van appeltaarten

Appelkaatje.nl

Annemiek
AnnemiekKRIEBELS LIFESTYLE
Houdt van stempels

KriebelsLifestyle.nl

Patricia
PatriciaGREEN HART COMPANY
Houdt van positiviteit

GreenHartCompany.nl

Nienke
NienkePOETOETER
Houdt van hout

Poetoeter.com

Sandra
SandraALMIRAH
Houdt van mooie vondsten

Almirah.nl

Brenda
BrendaELFZ EVENTS
Houdt van feestjes

ElfzEvents.nl

Lesley
LesleyTAKJES & TWIJGJES
Houdt van haken en handletteren

Hanneke
HannekeVANMEUKNAARLEUK
Houdt van meubels

Marjolein
MarjoleinMOSA & MORE
Houdt van mozaïek

Milou
MilouMET BABETTE
Houdt van ontwerpen

MetBabette.nl

Bren & Ann
Bren & AnnLIEFSLABEL
En wij natuurlijk!

WINKELEN

Hoera! Je kunt een Liefs PretPakket kopen om je lieveling fabrieker te steunen! Dit pakket zit vol verrassingen. Je koopt ‘m voor 25 euro en hij heeft een waarde van 75 euro. We verklappen nog niet wat het is, maar je vertrouwt ons wel dat het heeeeel leuk wordt. Toch!?

Het allerleukste vinden wij, is dat je er een LiefsFabrieker mee helpt die bij ons komt werken. Jij ontvangt een liefdevol pakket en zij kan een maand (tot een jaar) GRATIS in de LiefsFabriek werken! Dat geeft haar rust, tijd én ruimte om haar bedrijf te laten groeien. Je kunt je pakket ophalen na de officiële opening of we sturen hem op. Binnenkort volgen nog veel meer leuke acties!

BESTEL JOUW PRETPAKKET

Werkplek

VOOR AMBITIEUZE KANJERS

MEER INFORMATIE

Winkel

UNIEKE PRODUCTEN

MEER INFORMATIE

Workshops

CREATIEVE RUIMTES

MEER INFORMATIE
LiefsLabel In de media

DE MOGELIJKHEDEN

STARTER

Eigenlijk kun je op alle vlakken hulp gebruiken om te kunnen leven van dat wat je het liefste doet. Je hebt meer omzet nodig, een professionelere aanpak en grotere bekendheid.

WIL JIJ…

 • je bedrijf professionaliseren
 • samenwerken met andere creatieve hoogbegaafden
 • meer leren over het runnen en laten groeien van je bedrijf
 • ambitieuze, inspirerende, sprankelende ‘collega’s’
 • werken op een creatieve werkplek
 • extra verkoop van je producten
 • meer bekendheid

Dan is dit misschien iets voor jou…

OPTIE LIEF

PRO

Je hebt eigenlijk alles waar je van droomt. De bestellingen stromen binnen, de aanvragen ook en over media-aandacht niet te klagen. Financieel dus geen problemen, maar zielsgelukkig ben je nog nét niet…

WIL JIJ…

 • rust in je hoofd
 • een dagje vrij nemen (of doe eens gek, op vakantie!) terwijl je bestellingen gewoon worden afgehandeld
 • bepaalde werkzaamheden structureel uitbesteden (bijvoorbeeld administratie, productfotografie, toevoegen van producten in de webshop, klaarzetten van mailing, social media kanalen bijwerken / updaten, …)
 • makkelijk en flexibel extra hulptroepen regelen
 • sparren met creatieve hoogbegaafden die in dezelfde fase zitten als jij
 • groeien met je bedrijf zonder overspannen te raken
 • meer leren over het runnen en laten groeien van je bedrijf
 • werken op een creatieve werkplek
 • extra verkoop van je producten
 • meer bekendheid

Dan is dit misschien iets voor jou…

OPTIE LIEVER / LIEFST

AF EN TOE

Of je nu nog studeert, mama bent of gewoon nooit tijd maakt voor je creativiteit. Ook jij kunt straks bij ons terecht! Met je idee om tassen te maken, een kinderboek te schrijven, een bloemenworkshop te geven of iets anders leuks. Je kunt af en toe komen ‘werken’ of eenmalig / wekelijks / maandelijks een creatieve ruimte gebruiken.

Dan is dit misschien iets voor jou…

JAARABONNEMENT
10 DAGENKAART
DAGJE WERKEN
PRODUCTEN VERKOPEN

Het is straks mogelijk om voor een uur, dagdeel of hele dag de ruimtes in de LiefsFabriek te huren. De mogelijkheden hiervoor volgen zo spoedig mogelijk!

Als een ieder vanuit zijn of haar expertise bereid is anderen waar nodig te ondersteunen, wordt de kracht groter dan de som van de getallen. Delen is vermenigvuldigen! Aan de creativiteit, drive en het enthousiasme van Bren & Ann zal het niet liggen!
Hans van Buijten, ONDERNEMERSKLANKBORD RIJNLAND
Vol enthousiasme volg ik jullie en jullie gave plannen. Ik heb geen interesse in een plek in de LiefsFabriek, maar wil jullie wel graag mijn schoonmaak, koffieschenk en kluskwaliteiten aanbieden. Uiteraard gratis! Gewoon omdat ik zo blij en enthousiast wordt van jullie plannen en ik hou van mensen die hun nek uitsteken om dingen de bereiken.
Liefs, Ruth

Het komt regelmatig voor dat wij bij Flavourites voor bemiddelaar spelen. We brengen webshopeigenaren met elkaar in contact, spelen onze B2B-parters door naar webshopeigenaren, soms wisselt via ons een webshop van eigenaar en vandaag hebben we iets anders voor je. Bren & Ann van LiefsLabel hebben droom: hun hart verpand aan een klein fabriekje onder de rook van Leiden, en zoeken andere ondernemers die net als zij in dit pand willen gaan werken. Iets voor jou?

Liefs, Natasja en Marije FLAVOURITES.NL

Ik kom jullie graag ondersteunen met de klussen en styling van het pand, ook de winkel en etalage neem ik graag voor mijn rekening.
Als projectmanager van de evenementen en website kan ik veel voor jullie betekenen.

Liefs, Milou METBABETTE.NL

LAATSTE NIEUWS

Op dit moment hebben we een prachtig pand gevonden! We zijn nog even bezig met en alle andere ‘regel’zaken die bij deze stap komen kijken, maar we gaan begin mei open. Wil je meer informatie om in de LiefsFabriek te komen werken met jouwe creatieve bedrijf / webshop (en profiteren van alle voordelen die daarbij komen kijken) of heb je een goed idee voor de LiefsFabriek? Neem contact op met Bren. Ze vertelt je graag meer en heeft ook koffie, thee of limonade voor je klaarstaan.

DIGITALE RONDLEIDING

Ik heb een creatieve webshop / bedrijf en wil graag op de hoogte blijven!


Ik ben nu al fan en wil als eerste komen kijken / winkelen / koffie drinken!


ONZE DROOM

Hoe het begon…

AUG 2017    Wij van LiefsLabel zijn bezig met de zoektocht naar een pand. Onze keukentafel wordt te klein, ons huis eigenlijk ook…. Nou ja, je herkent het misschien wel. We hebben iets heel tofs op het oog en willen deze GROTE ruimte met andere bruisende, enthousiaste en creatieve ondernemers / webshops delen.

LEES VERDER

LiefsFabriek Pop-Up

DEC 2017    Bedankt (nee, ontzettend bedankt!) voor jullie tijd, aankopen, liefde en aandacht. We verwachten februari / maart alles geregeld te hebben rondom het pand. Dat de LiefsFabriek er komt is zeker, maar waar precies nog niet. Er zijn op dit moment nog 3 opties die we overwegen…

LEES VERDER

Opening!

MEI 2018   We hebben een pand! Het adres: Voorweg 57, Hazerswoude-dorp. Verwachte opening mei 2018. Inschrijven voor jouw (vaste of flexibele) werkplek kan nu! Denk je dat dit ook jou nieuwe lievelingsplek kan zijn? Stuur ons een mailtje of app Bren voor de laatste info.

LEES VERDER

INFORMATIE AANVRAGEN

Wil je ook in de LiefsFabriek werken, je met liefde gemaakte spullen verkopen of af en toe een creatieve ruimte huren? Vul dit formulier in. Bedankt voor je interesse!

HELP DE LIEFSFABRIEK

Onze droom is de LiefsFabriek. De állerleukste werkplek, winkel en workshops. We hebben flink gespaard en gaan in de lente van 2018 écht open… maar om deze droom uit te laten komen hebben we 25.000 euro (!) nodig. Tsja, dat is een behoorlijk bedrag. We weten het. De inkomsten willen we gebruiken om zo veel mogelijk creatieve faciliteiten aan te schaffen die iedereen kan gebruiken. Gewoon onze hand ophouden willen we niet en daarom hebben we allerlei leuke acties bedacht. Je kunt ons helpen op een manier die bij jou past. Door een pretpakket, kadobon, proefdagje werken of iets anders leuks te kopen. Help je ons?

HELP

LAATSTE NIEUWS

It Giet Oan!

BREN & ANN ♡ We zullen eerlijk zijn. Het pand waar we eerder verliefd op waren bleek uiteindelijk financieel niet haalbaar. En toen we

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze LiefdesBrieven

Wil je als creatieve ondernemer een plek in de LiefsFabriek?

We hebben nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie neem gewoon even contact met ons op!

WINKELEN

Wil jij je unieke creaties en originele producten in de LiefsFabriek verkopen?

WERKEN

Zoek jij een nieuw avontuur en wil je graag een creatieve werkplek met sprankelende ‘collega’s’?

WORKSHOPS

Een fijne plek om (af en toe) een workshop, cursus, les, vergadering of iets anders leuks te geven?

×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen