Fabriek

Fabriek
Fabriek 2017-12-14T01:45:28+00:00

LiefsFabriek

DE ALLERLEUKSTE WERKPLEK, WINKEL EN WORKSHOPS

HELP ONS
fotocredits Lisenka L’Ami

Dromen, durven én doen! Zo kun je de LiefsFabriek het beste omschrijven. Zussen Bren en Ann dromen al een tijdje over een creatieve plek, waar ambitieuze meiden vol passie met hen een avontuur durven aan te gaan. Die droom lijkt nu werkelijkheid te worden, maar ze zijn er nog nét niet. 

LiefsFabriek Pop-Up: 15 t/m 30 december

Bren en Ann hebben de droomlocatie én al heel wat stoere heldinnen gevonden. Nu is het belangrijk dat de LiefsFabriek wordt gevuld met liefde en heel veel lol. Om dat voor elkaar te krijgen, willen ze niet zomaar hun handen ophouden, maar juist alle creatieve krachten bundelen. De deuren van de LiefsFabriek staan van 15 tot en met 30 december voor iedereen open, zodat de ambitieuze meiden kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

ADRES: Voorweg 14b, Hazerswoude-Dorp

WAAROM HEBBEN WE HULP NODIG?

Werkplek

VOOR AMBITIEUZE KANJERS

VERTEL MEER!

Winkel

UNIEKE PRODUCTEN

KOM SHOPPEN!

Workshops

LEREN & GENIETEN

RESERVEER SNEL!

LIEFSFABRIEK POP-UP: 15 t/m 30 december

Om deze droom uit te laten komen hebben we hulp nodig. Daarom openen we speciaal voor jou (even) onze deuren. Van 15 tot en met 30 december laten we zien wat we allemaal in huis hebben.

HELP JE MEE?

Je kunt ons helpen door in de LiefsFabriek te komen winkelen, een workshop te volgen en het pand te vullen met liefde en heel veel lol. Als wij en alle andere ambitieuze creatieve kanjers binnen twee weken genoeg geld inzamelen kunnen we vanaf februari 2018 écht open!

ADRES Voorweg 14b, Hazerswoude-Dorp

VOLG EEN WORKSHOP  >
DE HELDEN (DIE DIT AVONTUUR MET ONS AAN DURVEN GAAN) >
IK WIL HIER WERKEN  >
BEKIJKE ALLE MOGELIJKHEDEN OM TE HELPEN >

Gemaakt door Marjolein

OPENINGSTIJDEN
15 – 30 december

ma t/m do 12 – 17 uur
vr 12 – 20.30 uur
za 10 – 17 uur

Tijdens de kerstdagen zijn we er even niet…

 

Als een ieder vanuit zijn of haar expertise bereid is anderen waar nodig te ondersteunen, wordt de kracht groter dan de som van de getallen. Delen is vermenigvuldigen! Aan de creativiteit, drive en het enthousiasme van Bren & Ann zal het niet liggen!
Hans van Buijten, ONDERNEMERSKLANKBORD RIJNLAND
Vol enthousiasme volg ik jullie en jullie gave plannen. Ik heb geen interesse in een plek in de LiefsFabriek, maar wil jullie wel graag mijn schoonmaak, koffieschenk en kluskwaliteiten aanbieden. Uiteraard gratis! Gewoon omdat ik zo blij en enthousiast wordt van jullie plannen en ik hou van mensen die hun nek uitsteken om dingen de bereiken.
Liefs, Ruth

Het komt regelmatig voor dat wij bij Flavourites voor bemiddelaar spelen. We brengen webshopeigenaren met elkaar in contact, spelen onze B2B-parters door naar webshopeigenaren, soms wisselt via ons een webshop van eigenaar en vandaag hebben we iets anders voor je. Bren & Ann van LiefsLabel hebben droom: hun hart verpand aan een klein fabriekje onder de rook van Leiden, en zoeken andere ondernemers die net als zij in dit pand willen gaan werken. Iets voor jou?

Liefs, Natasja en Marije FLAVOURITES.NL

Ik kom jullie graag ondersteunen met de klussen en styling van het pand, ook de winkel en etalage neem ik graag voor mijn rekening.
Als projectmanager van de evenementen en website kan ik veel voor jullie betekenen.

Liefs, Milou METBABETTE.NL
LiefsLabel In de media

WORKSHOPS

Tussen 15 en 30 december kun je je leukste workshops volgen. Vraag iemand die je lief is en kom naar de LiefsFabriek!

OOK EEN WORKSHOP GEVEN?

LIEFS TOPPERTJES & PAKKETTEN

Hoera! Deze kanjers gaan in de LiefsFabriek werken. Steun jouw lieveling door op haar te klikken.
Jij ontvangt voor 25 euro een Liefs PretPakket en bent officieel LiefsFan. En zij kan een maand (of veel langer!) GRATIS in de LiefsFabriek werken! Dat geeft haar rust, tijd én ruimte om haar bedrijf te laten groeien.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

IK WIL DAT OOK

INSPIRATIE CAFE

Elke eerste vrijdag van de maand is het Inspiratie Café geopend. Met een interessante lezing, workshop of iets anders leuks door deze kanjers.
Gratis voor de LiefsFabriekers [Liefst & Liever] en een klein prijsje voor de rest.

BINNENKORT BESCHIKBAAR!

IK WIL DAT OOK

LAATSTE NIEUWS

Zussen willen creatieve fabriek openen in de polder

fotocredits Lisenka L'Ami PERSBERICHT Dromen, durven én doen! Zo kun je de LiefsFabriek het beste omschrijven. Zussen Bren en Ann dromen al een tijdje

Maat 42, Ann en ik op avontuur

VROUW  Dat je met zoiets als maat 42 iets bijzonders kan bereiken hadden wij niet eerder bedacht. Maar juist dat feit zorgt dat Bren in

Van keukentafel naar droompand

GROENE HART KOERIER De creatieve dames van LiefsLabel zijn begonnen met de zoektocht naar een pand. Ze liepen tegen het feit aan dat hun keukentafel,

Wij hebben een droom

BREN & ANN ♡ Wij van LiefsLabel zijn bezig met de zoektocht naar een pand. Onze keukentafel wordt te klein, ons huis eigenlijk ook....

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze LiefdesBrieven

Wil je als creatieve ondernemer een plek in de LiefsFabriek?

We hebben nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie neem gewoon even contact met ons op!

HELP DE LIEFSFABRIEK
WERKEN IN DE LIEFSFABRIEK
×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen