Nee.

Wij zoeken voor de LiefsFabriek creatieve ondernemers, zoals bijvoorbeeld een fotografe, meubelmaker, social media expert, modeontwerper, blogger, handlettering kanjer, journaliste, videografe, letterpresser, bloemenmeisje, eventmanager, grafisch ontwerpster, illustrator, seo expert, styliste, weddingplanner of iets anders leuks waarmee jij momenten mooi maakt.

Verder is het belangrijk dat je beschikt over de volgende eigenschappen…

Je bent

  • creatief, flexibel, ambitieus en enthousiast
  • oplossingsgericht en positief
  • een ideeënbom
  • toe aan een nieuw avontuur
  • wordt er blij van anderen te helpen

En als er bijvoorbeeld al een fotograaf is, mag er dan nog een fotograaf komen?

Wij gaan er van uit dat elke ondernemer een eigen kracht heeft en bijbehorende specialiteiten die jouw bedrijf bijzonder maken. En dat je je bedrijf (gedeeltelijk) runt vanuit de LiefsFabriek voor inspiratie, samenwerking en kennis. En daarom is er bij ons plek voor 1, 2 of zelfs 3 fotografen. Door samen te werken kun je juist bij elkaar terecht voor vragen. En misschien komt er een moment dat je elkaar hard nodig hebt, als ziek bent en die bruiloft moet fotograferen bijvoorbeeld. Ga uit van je eigen kracht en maak je niet druk om je ‘concullega’. Zie jij dit anders? Dan is de LiefsFabriek waarschijnlijk geen goede plek voor jou.

Wij vinden het wel heel belangrijk dat (nieuwe) ondernemers die in de LiefsFabriek willen komen werken het een aanvulling moet zijn op wat er al is. Werk je in dezelfde branche zal het genoeg onderscheidend moeten zijn in stijl. Je kunt hier een overzicht vinden van de LiefsFabriekers.