Afgelopen 2 jaar heb ik alles wat ik heb gegeven om onze creatieve fabriek neer te zetten. Financieel, emotioneel en heel veel tijd, liefde en aandacht. Het was heel pittig, maar wat is het de moeite waard. En toen kregen we te horen dat ons huurcontract niet kan worden verlengd en volgde nog een paar hoogte- en dieptepunten. Een klap, want ik kan dit niet nóg een keer neerzetten in zo’n korte tijd. Financieel was ik in paniek (want al die investeringen!) en qua energie was / ben ik op. Dus na veel tranen moet ik stoppen. Dacht ik.
 
Toen kwam er een ander pand op mijn pad bij een heel leuk creatief project in Alphen aan den Rijn. En nu heb nu 1 maand de kans om een goed plan en genoeg inkomsten te genereren om deze stap te maken. En dit wel nóg een keer te doen.
 

Durf te vragen

Om het voor elkaar te krijgen is deze kerstpakketten actie geworden en ik vroeg me af of ik voor jou kerstpakketten mag maken? Geef kado aan jezelf of iemand die je lief is. Dat mag er 1-10-100-1000 zijn.

We hebben drie soorten kerstpakketten bedacht en willen daar heel veel mensen blij mee maken. Zo kunnen jij én wij een lief en creatief nieuw jaar beleven! En nieuwe dromen laten uitkomen. De eerste 100 gelukkigen die een kerstpakket bestellen ontvangen een houten fruitkist met je persoonlijke tekst erin gebrand (ter waarde van 19,50!). Dat wil je! En er zijn nóg 3 redenen om ons kerstpakket te bestellen. Hopelijk kunnen we de fabriek tot het einde van het jaar als échte kerstpakkettenfabriek laten draaien.

tekst in hout branden Liefslabel

3 redenen

REDEN 1. CREATIEVE TOEKOMST Na de Liefs Pop-up tijdens de feestdagen van 2017 is de LiefsFabriek een droom die uit kwam. Mei 2018 gingen we open! Met veel enthousiasme, creativiteit en ongelofelijk veel hulp bouwden we een agrarische winkel van 850 m2 om tot onze lievelingsplek. Alles ging goed en toen… Volgden heel wat hoogte- en dieptepunten én kregen we te horen dat ons huurcontract na december 2019 niet kan worden verlengd. Nu staan we dus (weer) op een heel onzeker punt. De fabriek gaat eind december dicht en we weten (nog) niet hoe de toekomst eruit gaat zien.

REDEN 2. LIEFS VOOR IEDEREEN Je maakt jezelf of iemand die je lief is heel blij met dit pakket. De producten worden ingekocht bij creatieve ondernemers en (zorg)instellingen. Zo maak je met deze aankoop heel veel mensen blij!

REDEN 3. STICHTING LIEFKOOS zet zich op kleinschalige, maar doeltreffende wijze in tegen vereenzaming van ouderen en steunt ouderen met een kleine beurs door middel van ludieke activiteiten. Tot en met 27 december kun je je gekregen kerstpakket doneren. We snappen dat je Liefs Kerstpakket niet weg wilt geven, maar je mag ook andere pakketten doneren! Of je kunt een Liefs Kerstpakket extra bestellen en deze doneren. Zo zijn we dan ook wel weer. Wij zorgen dat het allemaal goed terecht komt. Stuur het pakket op of kom langs in de LiefsFabriek.

snoep hartje Liefslabel

Adres
LiefsFabriek tav Stichting Liefkoos
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp

Kies je lievelings

Zakelijk

Natuurlijk ook zakelijk te bestellen! We kunnen we zo veel mogelijk producten in je huisstijlkleur regelen of de bedrijfsnaam in de krat branden. Ook is het mogelijk de pakketten direct bij je personeel of zakenrelaties thuis te laten bezorgen. Neem om te bestellen even contact op! Dan adviseren we je graag en maken een (vrijblijvend) voorstel voor je.

Inspiratie Cafe

Achter de schermen heeft Bren heel wat wisselende emoties gehad. Van verslagen naar vechtlust, via snikken als een baby naar langzaam ruimte voor een nieuw plan.

Ze wil andere inspireren die hun dromen willen laten uitkomen. Ook heeft ze heel wat ondernemerslessen door ruim 10 jaar ervaring, de fabriek, de mensen en door ‘gewoon’ uit te proberen. Ze deelt ze graag met jou! Je bent van harte welkom tijdens het Inspiratie Café op donderdagavond 31 oktober. Iets voor jou? Boek nu!

lijn-slinger-(bruin)

Leve de Lente hart

Wij houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie decoratie, persoonlijke kado’s en andere blijmakers. Kijk maar >