fotocredits Lisenka L’Ami

PERSBERICHT Dromen, durven én doen! Zo kun je de LiefsFabriek het beste omschrijven. Zussen Bren en Ann dromen al een tijdje over een creatieve plek, waar ambitieuze meiden vol passie met hen een avontuur durven aan te gaan. Die droom lijkt nu werkelijkheid te worden, maar ze zijn er nog nét niet.

De LiefsFabriek is een werkplek, winkel en workshopruimte voor iedereen bij wie de creativiteit kriebelt, de energie er vanaf spat en de handen jeuken. Het wordt misschien wel je nieuwe lievelingsplek, midden in de polder en vlakbij de stad. Eén ding staat vast: ze gaan uit van de kracht van het collectief. Want als je elkaar inspireert en motiveert dan krijg je (samen) veel meer voor elkaar! Online én offline.

‘Alles zelf doen is optellen,
maar samenwerken is vermenigvuldigen’

– Bren en Ann

Gezocht: liefde, lef en lol

Bren en Ann hebben de droomlocatie én al heel wat stoere heldinnen gevonden. Nu is het belangrijk dat de LiefsFabriek wordt gevuld met liefde, lef en lol. Om dat voor elkaar te krijgen, willen ze niet zomaar hun handen ophouden, maar juist alle creatieve krachten bundelen.
De deuren van de LiefsFabriek staan van 15 tot en met 30 december voor iedereen open, zodat de ambitieuze meiden kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Gaat jouw hart sneller kloppen van de woorden PapierAtelier, NaaiCafé en MeubelMakerij? Ga dan langs!

Help de LiefsFabriek

Je kunt helpen door in de LiefsFabriek te komen winkelen, een workshop te volgen en het pand te vullen met liefde en heel veel lol. Als Bren, Ann en alle andere ambitieuze creatieve kanjers binnen twee weken genoeg geld inzamelen kunnen ze vanaf februari 2018 écht open!

Jouw nieuwe lievelingsplek?

Ben jij ook een creatieve duizendpoot en is de LiefsFabriek ook jouw droom(plek)? Neem dan contact op via hallo@liefslabel.nl voor de mogelijkheden. Je helpt ons ook door ons idee te delen of over ons te schrijven. Bewonder hier de meer (hoge resolutie) beeldmateriaal. Met liefde gemaakt door creatieve talenten Lisenka L’Ami (fotografie) en Marjolein Overdevest (film) die dit initiatief steunen. Vinden we liefff!

Adres: Voorweg 14b, Hazerswoude-Dorp

Werken in de LiefsFabriek >

Help de LiefsFabriek >

Download beeldmateriaal >

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

Noot voor de redactie / niet voor publicatie: Bekijk hier meer beeldmateriaal. Voor interview aanvragen, win- en kortingsacties of uitleen voor een fotoshoot kunt u contact opnemen met Bren 06 28 646 247 // hallo@liefslabel.nl. Alle sfeerbeelden zijn hier in hoge resolutie te downloaden, bij publicatie van de fotocredits vermelden van Lisenka L’Ami. We horen het graag indien u iets wilt publiceren! Graag vermelden bij publicatie: LiefsLabel, LiefsFabriek, liefslabel.nl/fabriek en/of LiefsFabriek.nl

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.