Wij zoeken 100 producten van 100 makers uit de gemeente Alphen aan den Rijn. Wij bieden de Alphense ondernemers nog dit jaar een extra verkoopkanaal in de vorm van een kerstpakket, die jouw inkomsten in 2020 kan vergroten én een podium oplevert. Is jouw product de perfecte toevoeging? Laat je gegevens achter en we sturen je binnenkort alle informatie.

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

Kleine lettertjes

  • Je runt een bedrijf (dus geen hobby!) binnen de gemeente Alphen aan den Rijn en hebt een lief, leuk en/of lekker kerstpakket product.
  • Elke maker mag 1 productvoorstel doen die aan de volgende voorwaarden voldoet: zelf gemaakt, schaalbaar naar grotere aantallen en optioneel te personaliseren.
  • Thema’s van vorig jaar: Vreetzaam, Creatief & Lief. Dit jaar zullen we kant-en-klare pakketten samenstellen, maar juist ook de mogelijk zelf je pakket te kiezen of een los kerstkado.
  • Het product past in een kadopakket van 30 x 40 x 10 cm passen of een houten krat van 30 x 40 x 50 cm. Dat zijn de basispakketten waar we mee werken. Anderhalve meter is trouwens geen probleem 😉 Het pakket mag je gewoon lekker vastpakken!
  • Je bent in november / december beschikbaar om te knallen!

Samenwerkingspartners

We willen met ons platform makers, instellingen en de gelukkige ontvangers verbinden. Om mooie dingen te maken én verkopen. Dit wordt een pilot project en ons streven is om alle facetten die bij dit proces komen kijken, van productie, verpakking, samenstellen tot levering (indien mogelijk) bij bedrijven binnen de Gemeente Alphen aan den Rijn uit te zetten. Ook willen we dit concept in andere gemeentes introduceren. Heb jij een voorstel? Deel het met ons!

Deelname

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Laat hier je gegevens achter en we sturen je in augustus / september alle informatie.

Oprichtster Brenda en producten van MarleenTekent | Poetoeter | Beeldtekenaar

Zakelijk

Denk je nu als bedrijf… dit is leuk om te onthouden! We kunnen producten personaliseren, in je huisstijlkleur inpakken of de (bedrijfs)naam in de krat branden. Ook is het mogelijk de pakketten direct bij je personeel of zakenrelaties thuis te laten bezorgen. Laat voor meer informatie je gegevens achter! Dan adviseren we je graag en maken een (vrijblijvend) voorstel voor je.

Aanmelden nieuwsbrief

lijn-slinger-(bruin)

Leve de Lente hart

Wij houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie decoratie, persoonlijke kado’s en andere blijmakers. Kijk maar >