GOUWE KOERIER Er waren eens twee zusjes die veel van elkaar én van mooie dingen hielden. Het liefst maakten ze de hele dag persoonlijke, knusse en duurzame spullen om te delen met wie dat maar nodig had. Ze droomden van een plek waar ze al hun ideeën en creativiteit kwijt konden, want thuis begon het een beetje krap te worden.

geschreven door Ellen van Dilst foto Lisenka L’Ami
Voor Brenda en Anne is het geen sprookje, maar de opmaat naar een bruisend avontuur. Ze hadden al een webshop vol liefs, maar dromen nu groots over een LiefsFabriek.
Het moet een plek worden waar creatieve geesten elkaar ontmoeten en inspireren. Waar je in alle rust of hectiek kunt werken, ruimte hebt om een workshop te geven, een oldskool winkel te zijn voor de virtuele webshop, een ontmoetingsplek met een goede kop koffie en zelfgebakken koekjes. Die plek vonden ze in Hazerswoude-Dorp, daar waar je het dorp uit en de weide-wereld in gaat.

‘Twee weken de tijd om iedereen mee te krijgen in droomvlucht’

Roodglimmende pakjes

De zussen hebben twee weken de tijd om iedereen mee te krijgen in hun droomvlucht. Van 15 t/m 30 december draait de LiefsFabriek op volle toeren om geld in te zamelen. Voorafgaand aan de opening hebben Bren & Ann als Klein Duimpje geheimzinnige roodglimmende pakjes rondgestrooid, die de weg naar de Fabriek wezen voor wie ze vond. Het leverde in elk geval aanloop en mooie verhalen op. Een heer op leeftijd kwam het pakje terugbrengen en ontdekte zo een nieuwe koffie-hotspot voor hem en zijn vrouw. En de politie kwam zelfs midden in de nacht als een ware bromsnor een zwervend pakje afleveren.

Valentijnsdag

In de Pop-up Liefs is van alles te doen. Je kunt er op ontdekkingstocht en ervaren hoe het zal worden. Koffiedrinken bij haardvuur, wat laatste kerstinkopen doen of je laten verrassen met een creatieve workshop. Het liefst is de aankoop van een Pretpakket waarmee je investeert in de Fabriek. Als de droom en de inzamelingsactie aanslaat, begint het avontuur in februari 2018. Op Valentijnsdag natuurlijk.

De LiefsFabriek is opgedoken op de Voorweg 14b in Hazerswoude-Dorp. De openingstijden van 15 t/m 30 december zijn maandag t/m donderdag 12 – 17 uur, vrijdag 12 – 20.30 uur en zaterdag van 10 – 17 uur. Meer informatie LiefsFabriek.nl


Help de LiefsFabriek >

Werken in de LiefsFabriek >

Koop een PretPakket (en steun een LiefsFabriek) >

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.