Wij vinden het heel gaaf om creatief talent een springplank te bieden en snappen als geen ander dat geld een dingetje is. Daar hebben we over nagedacht en een oplossing voor bedacht. Je kunt je plek in de LiefsFabriek laten crowdfunden. Je vraagt aan je vrienden, familie en iedereen die je lief is jou te helpen. Kijk hier hoe dat eruit ziet! Zij betalen 25 euro (incl btw) en ontvangen daarvoor een Liefs PretPakket én worden automatisch LiefsFan. Jij ontvangt die 25 euro als LiefsFabriek tegoed. Je kunt maximaal een jaar gratis bij ons komen werken. Hiervoor heb je het volgende nodig:

Voorbeeld:

Optie Lief
195 euro (kosten per maand) x 12 (aantal maanden) = 2340 (ex btw) euro voor 1 jaar huur
2340 : 20,66 euro (sponsoring ex btw) = 114 donaties nodig van 25 euro (incl btw) om 1 jaar gratis te werken

Leuk! Ik wil heel graag meedoen met de crowdfunding, want eigenlijk kan het me alleen maar iets opleveren, toch?! Wat nu?

  • Schrijf je hier officieel in
  • Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Misschien hebben we je al ontmoet, maar anders zouden we dat graag binnenkort doen.
  • Je levert je gegevens aan, zodat je toegevoegd kan worden aan dit rijtje toppers
  • Je account wordt zo snel mogelijk geactiveerd, zodat je aan de slag kunt met je crowdfunding
  •  Bekijk hier de opzet voor de crowdfunding waarmee jij je plekje in de LiefsFabriek kunt financieren!
  • Je ontvangt een mailtje / notificatie wanneer iemand jouw pakket heeft besteld

 

Wat gebeurt er als ik niet genoeg budget heb om minimaal een half jaar mee te kunnen doen?

Ondernemend als jij bent vind je vast een manier om genoeg verkoop en opdrachten te genereren, waardoor jouw plekje betalen straks een makkie is. Raak je echter totaal in paniek dan mag je je   zonder verplichtingen terugtrekken. Het geld wat je wel hebt opgehaald kun je gebruiken voor een jaarabonnement, zodat je op je eigen tempo je bedrijf kunt professionaliseren! Wil je dit niet dan gaat het opgehaalde geld in de algemene LiefsFabriek pot waarmee we het pand gaan opknappen. Het is belangrijk om te weten dat we het geld niet uitkeren.

Meer informatie over de verschillende opties om in de LiefsFabriek te werken >