Laden Evenementen

Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, pakketten te versturen, de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken. Vandaag staan de deuren open, zodat je zelf een kijkje achter de schermen kunt nemen bij de liefste webshop van Nederland.

Vandaag heb ik  een groots nieuwtje! Die jij als eerste mag weten. #cliffhanger Niet alleen mijn deuren staan open, maar ook bij veel collega’s op De Werf is iets leuks te beleven. Kom je ook?

 

Oud Hollandse spelletjes, schuitje varen, theetje drinken, ambachtelijke makers en unieke winkels. Ontdek deze creatieve hotspot vol verrassingen.

 


Vrijdag 29 september
HOLLANDSE BINGOSHOW
19.30 – 22.30 uur

KOOP JE TICKET >

Zaterdag 30 september
FAMILIEDAG 
10 – 17 uur

Gratis Toegang

COMPLETE PROGRAMMA >

 

 

creatief kinderfeestje liefslabel Alphen aan den Rijn de werf origineel

 

LEUKE DINGEN voor kids

Onbeperkt en gratis te doen (!)

Samen met je ouders / begeleiders kun je heel veel Oud Hollandse spelletjes doen.

  • OUD HOLLANDSE SPELLETJES
  • KNUTSELEN
  • STOEPKRIJTEN
  • FOTOHOEKJE

Er zijn ook verschillende betaalde knutsels voor een liefs prijsje en een echte KINDERBINGO.

Wist je dat je nu ook je kinderfeestje kunt vieren bij ons? Spreken bovenstaande beelden je aan, kijk dan snel naar de mogelijkheden. MEER INFO >

 

 

kinderfeestje creatief alphen aan den rijn origineel persoonlijk liefslabel

 

KINDERBINGO

5,- per ticket | start 15.00 uur

Laat de ballen maar vallen! Een gezellige kinderbingo met fantastische prijzen. Om 15 uur starten we, inloop vanaf 14.45 uur. Je kunt ter plekke aanschuiven of vooraf een kaartje bestellen. Doe je mee? Goed nieuws voor alle kids… we regelen voor iedereen een (troost)prijs! Verzamelen bij de ingang van De Hallen / LiefsLabel.

KOOP JE BINGO TICKET >

 

 

SCHUITJE VAREN

In samenwerking met de Brugwachtertje aan den Rijn kun je De Werf vandaag bekijken vanaf het water. Voor slechts 5 euro neemt de schipper je mee voor een rondvaart met de Soosboot van ongeveer 45 minuten.

Boottocht reserveren

Vooraf reserveren is fijn en superslim om de boot niet te missen… !

KOOP JE BOOT TICKET >

 

Bij Andrea van Kast Enzo kun je terecht voor interieuradvies de mooiste kasten en accessoires

 

LEKKER WINKELEN

  • CADEAUS & DECORATIE bij ons in het LiefsLab
  • STOERE KASTEN & DECORATIE bij Andrea van Kast Enzo
  • TWEEDEHANDS KLEDING bij Sylvia van So My Vintage 
  • VINTAGE VONDSTEN bij Jaring van Vintalage
  • ANTIEK & BROCANTE bij Kees & Marjo van Dickens Style Bekend van De Meilandjes!

Wist je dat sommige bedrijven doordeweeks en andere elke vrijdag en/of zaterdag open zijn? Kijk op de website van De Werf voor de openingstijden of neem contact op voor een afspraak.

Het LiefsLab is elke dag geopend om bestellingen (gratis!) af te halen, maar meestal zijn we een werkplaats en is het een ‘georganiseerde’ chaos achter de schermen… Af en toe organiseren we een open dag en toveren we de ruimte om tot winkel. Dat zijn de leukste dagen om langs te komen!

 

WORKSHOP ‘Naambordje branden’

Inloop
vanaf 10,- 

Loop gewoon binnen en je kunt vandaag zelf aan de slag in onze werkplaats! Kies een mooi houten bordje en brand je eigen tekst. Je (plaats)naam, jaartal of iets anders leuks. Voor aan de deur, boomhut of het hondenhok. Leuk om cadeau te geven, maar lekker zelf houden mag ook.

Ook leuk voor kids! Onder begeleiding uiteraard.

 

bordje huisdieren naambordje varken

 

LIEFS KOOPJESHOEK

De werkplaats bouwen we om tot winkel met leuke koopjes. Het is ook mogelijk om van te voren iets te bestellen in de WEBSHOP en dan af te komen halen. Wil je zeker zijn om je favo product mee naar huis te nemen? Dan zetten wij het alvast voor je klaar. Superleuk als je erbij bent!

 

open dag liefslabel 2021

 Sfeerfoto’s van een eerdere Open Dag

 

 

Adres LiefsLab
Bedrijventerrein De Werf
Industrieweg 4a
2404 BZ Alphen a/d Rijn

wegbewijzering hout branden liefslabel

Routebeschrijving

Op het terrein heb je een brouwerij en daarnaast een grote overkapping. Loop rechts van de overkapping naar de ingang van De Hallen. Wij zitten bij de ingang. Gebruik voor de navigatie en parkeerplaats Industrieweg 2. Parkeren is GRATIS.

LEUK JE TE ZIEN + CADEAUTJE

Meld je van te voren aan en er ligt een cadeautje voor je / jullie klaar! Dit is helemaal niet verplicht hoor. Spontaan langskomen mag ook! Dan heb ik gewoon een beetje idee wat ik kan verwachten en dat niet alleen m’n moeder komt…

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie