Origineel Kinderfeestje

DIT WIL JE BELEVEN

Lang zal je leven in de gloriaaa! 

Cadeautjes uitpakken, taartjes versieren, lekker knutselen en een spannende bingo! Tussendoor kun je lekker rennen en alle spanning eruit dansen. Als je wilt kun je zelfs bij ons blijven eten!

Helaas kan het feestje niet voor altijd duren, maar eindigen we wel met een foto, zodat je deze feestdag nooit kunt vergeten. Daarna rondom gelukkig naar huis!

MAMA VAN TESS

Ik krijg van alle ouders terug dat de kindjes het superleuk hebben gehad. Heel erg bedankt nogmaals. Tess heeft echt genoten, ze vond het prachtig!

MAMA VAN BRAM

We werden leuk ontvangen, mijn zoontje en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben een hele leuke middag gehad met een origineel kinderfeestje! 

Feestprogramma

IN HET LIEFSLAB

 • Schatkist Zoeken

 • Cadeautjes Uitpakken 

 • Taartje Versieren

 • Knutselactiviteit naar keuze

 • Limonadebar

 • Feestmaaltijd Optioneel

 • Woensdag- / Vrijdagmiddag

FEESTPAKKET VOOR THUIS

 • Thema Feestje

 • Decoratie

 • Knutselpakket

 • Bingoshow (Optioneel)

 • Elk moment te bestellen

Cadeautjes uitpakken, taartjes versieren, lekker knutselen en een spannende bingo. Tussendoor kun alle spanning eruit dansen.

Als je wilt kun je zelfs bij ons blijven eten! Helaas kan het feestje niet voor altijd duren… maar eindig met een foto, zodat je deze feestdag nooit kunt vergeten. Daarna rondom gelukkig naar huis!

DIT WIL JE WETEN

Een paar jaar geleden organiseerden we kinderfeestjes in de LiefsFabriek. Helaas hield de fabriek op en al mijn aandacht ging daarna naar de webshop. Wekelijks kreeg ik nog mailtjes van ouders die graag een kinderfeestje wilde vieren. Eindelijk is het zover! Met trots kan ik je vertellen dat we vanaf september weer lieve, creatieve, originele, gezellige kinderfeestjes aanbieden. Kom je ook?

Hoelang duurt het feestje?
Standaard duurt het feestje ongeveer 2 uur. Dit is inclusief cadeaus uitpakken, taartje versieren, knutselen en nog een kleine activiteit. De ene groep is wat langer bezig met hun activiteit, de andere korter, maar dat komt altijd goed. De kids krijgen tot slot nog een kleinigheidje vergeet niet af te sluiten af met een leuke groepsfoto!

Wat kost het?
De prijs is 69,95 voor maximaal 5 kids. Meer kinderen mag ook, dan betaal je  +12,50 per kind. Let op! Dit is inclusief materiaal, fantastische knutselhoek, cakeje en onbeperkt limo, maar zonder begeleiding. Regel zelf per 3-4 kinderen een begeleider voor het soepel en veilig laten verlopen van jouw feestje. Je wordt welkom geheten, krijgt je eigen schatkist vol knutsels, lekkers en materiaal en mag 2 uur feest vieren.

Vanaf welke leeftijd?
Al vanaf groep 1 (4 jaar) kun je bij ons je feestje geven, maar ook kids van 12 jaar zijn nog enthousiast.

Wanneer zijn de feestjes?
Vanaf april kun je elke woensdag en vrijdag terecht op onze feestlocatie in Alphen a/d Rijn. De feestjes worden georganiseerd op de volgende tijden:

Ochtend 12.00/12.30 – 14.30
Middag 15.00 – 17.00 uur

De beschikbare data en tijden vind je hier en kun je direct boeken. Je kunt het aantal kinderenen en wel /niet eten tot een week van tevoren aanpassen. Wij nemen via de app contact met je op om deze laatste details af te stemmen. Uiteraard kun je de feestkisten voor thuis op elk moment gebruiken!

Mijn voorkeursdatum staat er niet meer tussen. Wat nu?
Helaas is deze dan al geboekt en niet meer beschikbaar. De kinderfeestjes zijn nieuw, mocht er genoeg vraag zijn kunnen we het aantal dagen uitbreiden, dus je kunt altijd even een berichtje sturen om je enthousiasme te delen.

Waar is dat feestje?
Bij ons op De Werf! Industrieweg 4a, 2404 BZ Alphen a/d Rijn. Je kunt hier een filmpje vinden waar op het terrein we precies zitten.

Wat trek ik aan?
Een feestjurk, je gewone kleren of je lievelings verkleedkleren. Van ons mag (bijna) alles! Als jij blij bent zijn wij het ook. Wat wel belangrijk is om rekening mee te houden… Ons industriele pand is niet te verwarmen. Dat betekent dat jij en je VIP gasten (extra) warme kleren aan doen als het kouder wordt (vergeet dit niet door te geven!) en dat we misschien een keer tikkertje spelen tussendoor.

Welke begeleiding kan ik verwachten?
Wij doen ons best voor een onvergetelijke ervaring en verwachten de aanwezigheid van 1 volwassenen per 3-4 kinderen. Er is tijdens het feestje altijd iemand van LiefsLabel aanwezig als aanspreekpunt.

Het kinderfeestje spreekt me erg aan, alleen houdt mijn zoon echt niet van knutselen. Wat nu?
Het gooien met verf en het timmeren met resthout, met te gekke robots, dieren, zwaarden als resultaat, spreekt veel jongens aan. Mocht dit toch niet iets zijn waar hij blij van wordt dan kunnen we met het programma schuiven. Alternatieven zijn om twee rondes bingo te doen, een zoektocht naar de schat en daarna verstoppertje op de scheepswerf.

Kunnen we ook bij jullie lunchen of avondeten?
Jazeker! Je kunt voor 5,- per kind blijven eten. De kids kunnen tijdens het feestje onbeperkt limonade tappen en uiteraard staat er voor jullie koffie en thee klaar. Zelf eten (meenemen) mag ook zolang het binnen de tijd valt.

opendag liefslabel alphen aan den rijn de werf

STEL EEN VRAAG

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog een vraag? Ik hoor het graag!

Liefs, Brenda

app 06 28 646 247
mail hallo@liefslabel.nl