Origineel Kinderfeestje

DIT WIL JE BELEVEN

Lang zal je leven in de gloriaaa! 

Cadeautjes uitpakken, taartjes versieren, lekker knutselen en een spannende bingo! Tussendoor kun je je laten schminken en alle spanning eruit dansen. Als je wilt kun je zelfs bij ons blijven eten!

Helaas kan het feestje niet voor altijd duren, maar eindigen we wel met een foto, zodat je deze feestdag nooit kunt vergeten. Daarna rondom gelukkig naar huis!

Boek op zaterdag op onze locatie in Alphen a/d Rijn of bestel (Nu in de voorverkoop!) het FEESTPAKKET voor thuis

Jouw droomfeestje

MIX & MATCH JE FEESTJE

KUNSTENAAR

De verfspetters vliegen in het rond! Jij bent vandaag een echte kunstenaar.

Helaas zijn de verfkwasten kwijt geraakt… Daarom maak je je schilderij door met verf te gooien!

FOTOMODEL

Een fotomodel heeft een paar belangrijke dingen nodig. Ten eerste een… fotolijstje!

Tover je lijstje om in je lievelingskleur en laat je gaan met stempels en glitters. Plotseling komt jouw persoonlijke visagist binnen gelopen met haar schminkkoffer. Daarna is de fotoshoot en een gezellige groepsfoto om je fotolijstje helemaal af te maken!

PIRAAT

Lang lang geleden is er een schip gezonken hier in de haven. Jouw avontuur begint met de zoektocht naar de verloren schat.

Hebben jullie die gevonden? Gelukkig! Dan kan het feest beginnen! Timmer erop los met het wrakhout van het gezonken schip, doe een ooglapje op en speel verstoppertje op een echte scheepswerf.

Feestprogramma

IN HET LIEFSLAB

 • Cadeautjes Uitpakken Optioneel

 • Taartje Versieren

 • Activiteit

 • Limonadebar

 • Bonus activiteit

 • Feestmaaltijd Optioneel

 • Zaterdagochtend of -middag

FEESTPAKKET VOOR THUIS

 • Thema Feestje

 • Decoratie

 • Knutselpakket

 • Bingoshow (Optioneel)

 • Elk moment te bestellen

MAMA VAN TESS

Ik krijg van alle ouders terug dat de kindjes het superleuk hebben gehad. Heel erg bedankt nogmaals. Tess heeft echt genoten, ze vond het prachtig!

Een paar jaar geleden organiseerden we kinderfeestjes in de LiefsFabriek. Helaas hield de fabriek op en al mijn aandacht ging daarna naar de webshop. Wekelijks kreeg ik nog mailtjes van ouders die graag een kinderfeestje wilde vieren. Eindelijk is het zover! Met trots kan ik je vertellen dat we vanaf september weer lieve, creatieve, originele, gezellige kinderfeestjes aanbieden. Kom je ook? 

DIT WIL JE WETEN

Hoelang duurt het feestje?
Standaard duurt het feestje ongeveer 2 uur. Dit is inclusief cadeaus uitpakken, taartje versieren, knutselen en de bingoshow in jouw gekozen thema. De ene groep is wat langer bezig met hun activiteit, de andere korter, maar dat komt altijd goed. De kids kunnen tussendoor ook geschminkt worden en we sluiten af met een leuke groepsfoto!

Wat kost het?
De prijs is 99,95 voor maximaal 5 kids. Meer kinderen mag ook, dan betaal je  +17,50 per kind.

Vanaf welke leeftijd?
Al vanaf groep 1 (4 jaar) kun je bij ons je feestje geven, maar ook kids van 12 jaar zijn nog enthousiast. We passen de bingo bij de jongere kids aan (zonder cijfers).

Wanneer zijn de feestjes?
Je kunt elke zaterdag terecht op onze feestlocatie in Alphen a/d Rijn. De feestjes worden georganiseerd op de volgende tijden:

Ochtend 10.00 – 12 / 12.30 uur
Middag 14.00 – 16 / 16.30 uur

De beschikbare data en tijden vind je hier en kun je direct boeken. Je kunt het aantal kinderenen wel of niet eten tot een week van tevoren aanpassen. Wij nemen via de app contact met je op om deze laatste details af te stemmen. Uiteraard kun je de feestkisten voor thuis op elk moment gebruiken!

Mijn voorkeursdatum staat er niet meer tussen. Wat nu?
Helaas is deze dan al geboekt en niet meer beschikbaar. De kinderfeestjes zijn nieuw, mocht er genoeg vraag zijn kunnen we het aantal dagen uitbreiden, dus je kunt altijd even een berichtje sturen om je enthousiasme te delen.

Waar is dat feestje?
Bij ons op De Werf! Industrieweg 4a, 2404 BZ Alphen a/d Rijn. Je kunt hier een filmpje vinden waar op het terrein we precies zitten.

Wat trek ik aan?
Een feestjurk, je gewone kleren of je lievelings verkleedkleren. Van ons mag (bijna) alles! Als jij blij bent zijn wij het ook. We hebben voor de verschillende thema’s bijpassende accessoires die je mag gebruiken! Helaas moeten ze na het feestje wel weer ingeleverd worden… Wat wel belangrijk is om rekening mee te houden… Ons industriele pand is niet te verwarmen. Dat betekent dat jij en je VIP gasten (extra) warme kleren aan doen als het kouder wordt (vergeet dit niet door te geven!) en dat we misschien een keer tikkertje spelen tussendoor.

Welke begeleiding kan ik verwachten?
Femke is de kinderfeestjes ‘juf’ en zal de kids met veel enthousiasme en plezier vermaken! Wij doen ons best voor een onvergetelijke ervaring, maar verwachten de aanwezigheid van 1 á 2 volwassenen om te ondersteunen waar nodig en om samen te zorgen dat alles zo soepel verloopt. Al gaan we er natuurlijk van uit dat je dit niet wilt missen!

Het kinderfeestje spreekt me erg aan, alleen houdt mijn zoon echt niet van knutselen. Wat nu?
Het gooien met verf en het timmeren met resthout, met te gekke robots, dieren, zwaarden als resultaat, spreekt veel jongens aan. Mocht dit toch niet iets zijn waar hij blij van wordt dan kunnen we met het programma schuiven. Alternatieven zijn om twee rondes bingo te doen, een zoektocht naar de schat en daarna verstoppertje op de scheepswerf.

Kunnen we ook bij jullie lunchen of avondeten?
Jazeker! Je kunt voor 5,- per kind poffertjes, pannenkoeken of broodjes knakworst blijven eten. De kids kunnen tijdens het feestje onbeperkt limonade tappen en uiteraard staat er voor jullie koffie en thee klaar. Houdt er rekening mee dat het feestje met eten een half uurtje langer (dus ongeveer 2,5 uur) duurt.

STEL EEN VRAAG

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog een vraag? Ik hoor het graag!

Liefs, Brenda

app 06 28 646 247
mail hallo@liefslabel.nl