Laden Evenementen

Op zaterdag 17 en zondag 18 december staat De Werf in het teken van kerst! De creatieve hotspot aan de haven van Alphen aan den Rijn wordt omgetoverd tot een heerlijke kerstmarkt. Kom je ook?

 

 

Hier vind je de leukste cadeaus voor onder de boom, een nieuwe outfit voor de feestdagen en kunt heerlijk eten & borrelen bij de foodtrucks. Wil je weten wat het nieuwe jaar voor je in petto heeft? Laat dan een kaartje leggen bij een van de tarotistes. Gooi jouw inner Mariah Carey er maar uit, want de speellijst met alle favorieten staat daar aan.


VAN HARTE WELKOM

Zaterdag 17 december
12.00 – 20.00 uur

Zondag 18 december
12.00 – 17.00 uur

 


Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, pakketten te versturen en de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken. Vandaag staan de deuren open, zodat je zelf een kijkje achter de schermen kunt nemen bij de liefste webshop van Nederland. Kom je ook?
bedankje traktatie kerst liefslabel gelukspotje sneeuwvlokken rendier brokken elfen energie kerst vitamines


ALL YOU NEED IS LIEFS

Lieve kerstkoopjes scoren, mini workshop naambordje branden, gratis (!) hartje stempelen en een kijkje nemen bij de andere leuke winkels die hier ook zijn gevestigd.

 

naambordje hout liefslabel

WORKSHOP ‘Naambordje branden’

Inloop
10,-
max 12 letters / tekens

Loop gewoon binnen en je kunt vandaag zelf aan de slag in onze werkplaats! Kies een mooi houten bordje en brand je eigen tekst. Je (plaats)naam, jaartal of iets anders leuks. Voor aan de deur, boomhut of het hondenhok. Leuk om cadeau te geven, maar lekker zelf houden mag ook.

Ook leuk voor kids! Onder begeleiding uiteraard. 

 

 

WINKELS

 

open dag liefslabel 2021

De Open Dag in oktober was een groot succes!

LIEFS VERSPREIDEN ‘Hartjes stempelen’

GRATIS

schuif aan de creatieve tafel

Denk alvast na over je tekst en stempel je hartje om cadeau te geven!

 

Adres LiefsLab
Bedrijventerrein De Werf
Industrieweg 4a
2404 BZ Alphen a/d Rijn

Routebeschrijving
Op het terrein heb je een brouwerij en daarnaast een grote overkapping. Loop rechts van de overkapping naar de ingang van De Hallen. Wij zitten bij de ingang. Gebruik voor de navigatie en parkeerplaats Industrieweg 2.

LEUK JE TE ZIEN

Meld je van te voren aan en er ligt een cadeautje voor je / jullie klaar! Dit is helemaal niet verplicht hoor. Spontaan langskomen mag ook! Dan heb ik gewoon een beetje idee wat ik kan verwachten en dat niet alleen m’n moeder komt…

Kerstmarkt

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie