Herfstknallers

TOT 80% KORTING

de mamma van demammavan winactie liefslabel

WIN JE LIEVELINGSCADEAU

Wij van LiefsLabel en DeMammaVan hebben superleuke nieuwe cadeaus voor je. Dit wil je (winnen)! Swipe 👉🏻 KLIK HIER >

Waag een gokje t/m 17 oktober

halloween slinger decoratie naamslinger danielle.schols liefslabel

10% (extra) korting op alles

De feestdagen zijn al duur genoeg! Bestel op tijd om cadeaustress en teleurstelling te voorkomen. Je krijgt t/m 20 december eenmalig 10% (extra) korting op je bestelling.

Tip! Bestel al je cadeaus tegelijk. Je kunt deze kortingscode namelijk maar 1x gebruiken. Lees hier nog meer cadeautips om je familie te verrassen tijdens de feestdagen.

Je bestelling kan binnen 1-2 dagen worden verstuurd, op een speciale datum. Gezellig langskomen om je bestelling gratis af te halen in het LiefsLab in Alphen a/d Rijn mag ook! Kies dan voor GRATIS AFHALEN.

FAMILIE MEETLAT

Die streepjes op de muur wil je voor altijd koesteren. Van nu tot later als je groot bent!

De meetlat is een onvergetelijk kraamcadeau, verjaardagscadeau of wat dacht je als feestdagencadeau voor de hele familie. Dit wil je! Nu met korting en dat gebeurt bijna nooit. Let op! Zolang de voorraad strekt.

origineel kerstpakket kerstcadeau uniek persoonlijk duurzaam creatief liefslabel

 KERSTPAKKETTEN

Voor je het weet komt de geur van dennennaalden je tegemoet… Om kerststress en teleurstelling te voorkomen (we waren vorig jaar helemaal uitverkocht, dankjewel!) kun je nu je kerstpakketten hier in de webshop bestellen.

Of vraag vrijblijvend een persoonlijk voorstel aan. Gooi je aantal en budget per pakket in de IDEEEN MACHINE >

creative life diy knutselen iet leuks doen uitje Alphen aan den Rijn vrijgezellenfeest familiedag open dag moederdag creatief cafe liefslabel de werf kast en zo teamuitje familiedag creatief origineel uniek

BELEEF JOUW MOMENT

In de herfst ben je van harte welkom tijdens onze LEUKE DINGEN DAGEN! Op zaterdag 12 oktober [alle info] en tijdens de KERSTMARKT op 13 & 14 december kunnen we niet wachten om je in het echt te zien.

Liever je eigen mooie moment? Denk aan een Apres Ski Bingoshow als nieuwjaarsborrel of een teamuitje in het voorjaar. Of toch liever een creatief kinderfeestje, vrijgezellenfeest, verjaardag, familiedag, …  ? Boek nu jouw mooie moment bij ons op De Werf in Alphen aan den Rijn! Voor binnenkort (en 2025!) kun je hier direct boeken of neem even contact op om de (maatwerk)mogelijkheden te bespreken!

laarzenrek demammavan de mamma van liefslabel

tot 80% (!) KORTING

Wij zijn achter de schermen druk bezig met opruimen, voorraad maken en nieuwe producten verzinnen.  Regelmatig komen er nieuwe koopjes bij, dus check deze de leukste hoek van de webshop regelmatig…

LIEFSLABEL groei webshop cadeau brenda kerstpakketten

#HERFSTKNALLER

Regelmatig komt er een spontane winactie voorbij op Instagram. Volg jij ons al?

Deel je mooie moment @liefslabel #mooimoment met je liefs product en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Meedoen kan t/m 20 december.

LIEFS, BRENDA

Contact

VRAAG? IK HOOR HET GRAAG!

App  + 316 28 646 247
Mail klantenservice@liefslabel.nl