Om uuuuren zoeken en kilometers winkelstraat te voorkomen hebben we de liefste cadeautips voor je op een rijtje gezet.

Dit jaar gunnen we jou een onvergetelijk cadeau van Sint, Piet en de Kerstman! En je familie natuurlijk ook. Zo kun je origineel en persoonlijk uitpakken deze feestdagen, met een cadeau waar je echt iets aan hebt! Alsjeblieft. Meer dan 10 cadeautips!

Welkom-Sint-Lotte
houten kist sinterklaas liefslabel

CADEAUTIPS GEVRAAGD

De aanleiding voor deze blog vol cadeautips was de hulpkreet van Annemieke in onze mail. Die iets leuks en persoonlijks wil sturen naar haar familie, die ze zó miste tijdens de lockdown in de (die-willen-we-zo-snel-mogelijk-vergeten) coronacrisis.

Ik heb jullie hulp nodig. Ik ben dramatisch slecht in cadeau shoppen. Normaal kom ik weg met een fles wijn of een douchepakket. Dit jaar niet. Ik mis mijn familie heel erg, terwijl we normaal heel close zijn. En daarom wil ik ze verrassen met een bijzonder pakketje.

“Geen paniek, dit kunnen wij!”, antwoordde ik haar. Daarom heb ik onze cadeautips voor de feestdagen even op een rijtje gezet. Om zo nog meer ‘Annemiekes’ te helpen.

Origineel kerstpakket persoonlijk duurzaam mvo LIEFSLABEL

UNBOXING
Zo ziet het pakket eruit!

1. OUDERWETS OF ORIGINEEL: HET KERSTPAKKET

Dingdong. De deurbel. Postbezorger. Pakket. Leuk! Wow. Hier moet ik even voor gaan zitten. Bijna zonde om open te maken. Wat leuk ingepakt,  kijk nou (een kaart! confetti! vloeipapiertje! cadeautjes!). Het blijft toch iets magisch zo’n pakket.

We maken de kerstpakketten zeker niet alleen voor bedrijven. Heb jij een opa en oma, de schoonmaakster, je zus, ouders, mantelzorger(s) van het jaar, je lieve buren of fantastische vriendin. Dit originele kerstpakket zal – zeker weten! – een glimlach bezorgen. Jouw pakket wordt feestelijk ingepakt en krijgt een persoonlijk tintje. Bestel op tijd en we maken (gratis!) jouw persoonlijke boodschap op je chocoladewikkel.

Gina: Ik wil mijn ouders een kerstpakket cadeau doen van Sinterklaas en dan wil ik ze met een gedicht naar je LiefsLab leiden. Is dat te regelen? Het was een speciaal jaar, want ze werden opa en oma. En het wordt ook een speciaal jaar, want volgend jaar zijn ze 40 jaar getrouwd. Het liefst had ik het allemaal zelf geregeld, maar ik woon dus in Zweden. 

Binnen twee dagen hadden we het plan en pakket rond en kwamen ze het ophalen. Vol verwachting! Wat een superleuk idee om uit te werken.

houten kist kerst kerststal de graaf liefslabel
Kerstborrel Cadeau Liefslabel
houten deksel kist krat stoer vintage Liefslabel

TIP! Maak zelf een kerst- of cadeaupakket

Het is ook mogelijk om een houten kist met naam en/of jaartal te bestellen en zelf te vullen met liefs, leuks en lekkers. Denk aan koek, drop, snoep, kaas , worst, wijn of een compleet kerstontbijt in de kist. Maar voeg bijvoorbeeld ook een lief kaart, foto’s, tekeningen en knutselwerken toe. Of een kerstboompje, plant, kranten of een kerststuk. Is het kerstpakket klaar? Stuur ‘m op of breng gezellig even langs. Het is toch het allerleukst om die reactie in het echt zien! Als ze de kist leeg hebben gegeten dan is het daarna de perfecte plek om de kerstboom in of op te zetten!

Je kunt je pakket ook maken in deze stoere nieuwe oude steenmal

2. MAAK HET PERSOONLIJK (EN GRAPPIG) 

Humor mag! Zeker weten. En die kun je ook heel goed kwijt met een houten tekstbord of borrelplank.

LAAT DE BALLEN MAAR VALLEN

Vorig jaar kregen een opa en oma vier kerstballen met de namen van hun kleinkinderen en een vijfde van met een vraagteken. Perfecte manier om klein nieuws groots te brengen! Het jaar erop was er een lief klein babietje bij. Met deze krijtstiften kun je je kerstballen en je ramen versieren.

TEKSTBORDEN

We maakten ook naambordjes voor de kippen Annie, Mien & Marie en opa / Papa’s werkplaats vallen altijd in de smaak.

3. GEEF EEN FAMILIE CADEAU

De beste ideeën krijgen wij ook zeker weten van onze klanten! Zo bestelde Cheyêne een meetlat en deelde ze haar idee voor de kerst dit jaar.

Ik heb zelf nu twee jonge kinderen (van 3 en van bijna 1) en we wilden deze kerst graag dat iedereen 4 cadeautjes krijgt: iets om te lezen, iets om te dragen, iets wat je echt graag wil en iets om te delen. Jullie mooie meetlat is dus bedoeld als familiecadeau om te delen. Ik kan niet wachten om ‘m uit te pakken straks. En dan stuur ik je echt mooie foto’s hoor!

robuust meetlat origineel kraamcadeau verjaardagscadeau hout branden kinderkamerdecoratie stoer liefslabel meetlat groeimeter hout houten

4. IETS LEUKS DOEN

Ik hou er van: ‘Doe’-cadeaus. Het beste cadeau is je tijd aan iemand geven. Regel zonder zijn of haar medeweten een (mid)dag vrij, een oppas indien nodig, stuur een appje of bel met de mededeling welke dag en tijd je hem / haar komt halen. Denk na wat de gelukkige het allerliefst zou doen en regel een leuk programma. Succes gegarandeerd!

Cadeautip! Schrijf een kaart, brief of maak zelf een cadeaubon en stop deze in dit nieuwste, goedkoopste en schattigste kerstpakket: DE KERSTBORREL >

origineel kerstpakket sipack pakketdienst kerstpakketten liefslabel

Bestel zo spoedig mogelijk om kerststress en teleurstelling te voorkomen…

5. IETS KLEINS GEVEN

Jessica: Heb je ook iets kleins wat ik als bedankje kan geven? Ik wil iets liefs geven aan de leidsters van het kinderdagverblijf. Als extra kerst attentie? 

Geluk in een potje

Deze gelukspotjes zijn splinternieuw! Speciaal voor de kerstpakketten dit jaar, maar na dit berichtje heb ik ze ook los in de webshop gezet. Perfect als bedankje of traktatie! Bestel je een set van 4 dan kunnen we een speciaal (bedrijfs)gedicht toevoegen.

200 gram geluk

Een kist(je) vol chocola! 200 gram zoet geluk met persoonlijke wikkel en je eigen boodschap achterop. Neem contact op als je er meer dan 10 wilt bestellen.

Later als ik groot ben

Een klembord met gedicht ‘Later Als Ik Groot Ben’ of los als kaartenset is superleuk als kleine attentie of in combinatie met een cadeaubon.

chocoladereep met je eigen tekst liefslabel
kerstpakket bedrijf origineel persoonlijk liefslabel chocoladereep

Hoe gaat het met…

Weet je Annemieke nog? Een paar dagen later kwam ze vijf speciale kerstpakketten halen. Ietsie pietsie aangepast voor haar toppers. Een naambordje voor neefje Naut, knutselpakket erbij voor nichtje Lisa, borrelplank met Heerlijk Helder voor opa én een grote fles bier. Vooral ook veel liefs voor mam in Drenthe en schoonouders / opa & oma. Persoonlijk bezorgd en vol liefde ontvangen! Bedankt voor de superleuke bestelling.
fotocredits Blauwvinger Fotografie

MEEST GEKOZEN CADEAUS

TOP 10

  1. MEETLAT als uniek familie cadeau. Van nu tot later als je groot bent!   –   vanaf 79,95
  2. Origineel en persoonlijk KERSTPAKKET –  vanaf 19,95
  3. VINTAGE LETTERSET om je huis het hele jaar door te versieren  –  van 99,95 voor 39,95
  4. ADVENTKALENDER om te vullen met cadeautjes en superleuk als decoratie –  vanaf 14,95
  5. Zie ginds komt de HOUTEN KIST –  vanaf 29,95
  6. STEMPELDOOSJE inclusief labels en zwarte inkt  –  24,95
  7. KLEMBORD met het prachtige gedicht Later Als Ik Groot Ben  –  9,95
  8. KERSTONTBIJT om iets heel lekkers te sturen –  BINNENKORT BESCHIKBAAR
  9. PLUK DE DAG BOEKET de leukste bloemen die je ooit hebt gegeven  –  24,95
  10. TEKSTBORD met Papa’s Werkplaats of een andere tekst  –  vanaf 14,95

Bekijk ook alle leuke nieuwe producten in de digitale schappen!

kerst ster liefslabel kerstcadeau iets liefs sturen
houten kerstlabels kerst slinger liefslabel

Zakelijk informatie aanvragen

Je kunt 1, 10, 100 of 1000 kerstpakketten of -cadeaus bestellen. Neem snel contact op door dit formulier in te vullen, dan sturen we je een vrijblijvend voorstel passend bij je budget.


Liefs, Brenda

Liefs voor jou!

Laat je gaan, maar bestel snel om kerststress en teleurstelling te voorkomen. Mocht je graag iets liefs geven, maar geen idee wat… Dan hebben we ook de Liefs Cadeaubon. DIGITAAL of als gezellig pakketje met de ECHTE POST. Heb je onze persoonlijke cadeau hulp nodig? Mail hallo@liefslabel.nl of app me+316 28 646 247 even! Vind ik leuk.

Liefs, Brenda

OP = OP