ZANKYOUThe most wonderful time of the year komt steeds dichterbij. De naderende feestdagen zijn hét moment om jouw geliefde ten huwelijk te vragen. De sfeer heb je alvast mee. De kersttijd is immers gevuld met romantiek, lichtjes, mooie kleuren, heerlijke geuren van haardhout, appel, chocomelk en als het een beeeeetje meezit: sneeuw!

Tijd voor een huwelijksaanzoek?
Het voorbereiden van een aanzoek is niet voor iedereen zo gemakkelijk. Misschien wil je het wel van de daken schreeuwen, maar shhhhhhus: je moet natuurlijk nog wel even geduld hebben daarmee totdat je partner een volmo ndig JA laat horen.

Traditioneel of modern
Ga je bij je aanzoek voor de traditie of niet? Het vragen van de hand van je partner aan de vader/ouders is een mooie symbolische actie, maar allang geen must meer. Die keuze is dus helemaal aan jou. Bij een traditioneel aanzoek daalde men gebruikelijk neer op één knie en werd een ringendoosje te voorschijn getoverd voordat je dé vraag stelt. Maar ook dat is geen noodzakelijk kwaad.

Kies een locatie
Natuurlijk kies je niet zomaar voor een willekeurige locatie waar je jouw geliefde ten huwelijk gaat vragen. Verzin waar jullie een bijzondere ontmoeting hebben gehad, misschien wel jullie eerste date of een locatie waarvan je weet dat je partner daar heel blij van wordt. Het park, de dierentuin, een restaurant, het strand of gewoon lekker knus thuis bij de kerstboom? Bedenk ook wat je met de locatie kunt doen om deze nog feestelijker te maken. Denk aan ballonnen, lampionnen of kaarsen in een mooie warme thema kleur. Weddingdeco.nl heeft een boel leuke keuzes waar je behalve decoratieve spullen ook originele cadeaus kunt vinden. Weet je wat ook fantastisch leuk is? Om de locatie te versieren met originele slingers waar je je eigen tekst op kunt plaatsen. Bekijk LiefsLabel, want zij bieden een fantastische website waar je dit mogelijk kunt maken en ontdek nog veel meer creatieve ideeën om jouw huwelijksaanzoek zo origineel mogelijk te maken.

Samen of met familie en vrienden erbij?
Wie wil je allemaal bij het aanzoek aanwezig laten zijn? Familie, vrienden, kinderen, huisdieren? Je kunt ze er allemaal in betrekken en ze een belangrijke rol geven. Maar natuurlijk kan je het ook intiem houden voor jullie saampjes.

Een (wedding)shoot
Hoe groot is de surprise als je een wedding-love-shoot in scene zet. Een boel fotografen bieden een pré-wedding shoot aan. Bekijk de beste fotografen uit 2015 die Zankyou jullie aanraadt! Je zou met de fotograaf kunnen afspreken dat tijdens de shoot er wat wedding signalen worden gegeven. Hoe groot is de verrassing als je vervolgens dé grote vraag stelt!

LiefsSlinger Astrid

Een mooie ring
Ga je voor een traditioneel aanzoek dan hoort daar een mooie verlovingsring bij. Probeer een bestaande ring van je partner alvast op te meten of nog beter, mee te smokkelen naar een juwelier en ontwerp daar een mooie ring. Voor inspiratie neem alvast een kijkje op de site van de hele mooie Promises trouwringen.

Live muziek
Ben je een echte romanticus en ga je voor nog meer sfeer dan is live muziek helemaal geweldig. Is er een liedje waar jullie mooie herinneringen aan hebben bijvoorbeeld? Of een prachtig en romantisch kerstliedje? Vraag dan of dat nummer kan worden gespeeld of gezongen door de The Weddingsingers.

 

Lees het hele artikel
(én zwijmel bij de mooie foto’s!) >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.