ULTIMATE WEBSHOPS  Leuk nieuws voor alle hulppieten en hulpsinterklazen! Bij LiefsLabel shop je namelijk de originele Zak van Sinterklaas, voorzien van je eigen naam of bijvoorbeeld de familienaam.

 

Ontwerpkeuze | Zak van Sinterklaas

 

Zo weet je precies voor wie al die cadeautjes zijn, die op 5 december uitgedeeld worden. Naast de grote zak van Sinterklaas zijn er ook hulppietenzakken en schoenenzakjes met naam verkrijgbaar. Super leuk als je zoon of dochter een schoenenzakje met naam en natuurlijk een cadeautje of wat snoepgoed in de schoen vindt.

overzicht-schoenzakjes

 

De Sinterklaaszakken met naam zijn tot en met 30 oktober in de pre-sale te bestellen. Dan zijn ze precies op tijd bij iedereen binnen voordat Sint en zijn pieten op 12 november in Nederland aankomen.

 

Leuks van Sinterklaas >

Naar de winkel  >

In de media >

 

Volg ons op
INSTAGRAM
    FACEBOOK     PINTEREST

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.