BREN & ANNWe waren een klein onderdeel (lees: 1 m2) op onze allereerste trouwbeurs Jullie Feestje. Het leek bijna of we zelf op een bruiloft waren: liefdevolle muziek, dartelende bruiden in de bruidstuin, inspirerende leveranciers vol liefde voor bruiloften en te gekke workshops. En er waren heel veel gasten, eh… bezoekers! 

 

191617e5-b3e5-42e3-a0ac-e2674dccc651

Dit jaar zijn wij er helaas – maar met een goede reden vol babygeluk – niet bij. Heel veel plezier, jullie lovebirds out there! Laat je inspireren bij de allerleukste trouwbeurs die wij tot nu toe zijn tegen gekomen.

LiefsLabel Jullie Feestje

foto Blik en Bloos Fotografie

♡ Meer informatie en kaarten bestellen www.JullieFeestje.nl
♡ Bekijk de film van vorig jaar BlijDatZijnWij.nl
♡ Lees Bren’s BruiloftTips

Onze 1m2

Oh yeah! Onze 1m2

 

Roodplein Jullie Feestje

foto Inge Kooiman

 

https://liefslabel.nl/2015/10/trouwbeurs-jullie-feestje/

foto Inge Kooiman

 

Nu geven we het woord aan de Girls of Honour…

Afgelopen zaterdag gingen de Girls of Honour op pad richting Ottoland voor de nieuwe trouwbeurs Jullie Feestje. En een Feestje werd het! We stapten in de Schaapskooi een heuze Barn Wedding binnen, knotsgezellig met sierlijk gedekte tafels, fleurige, originele en vintage decoratie, dromerige bruidjes en veel meer.

Na het zien van de video-aankondigingen voor Jullie Feestje, waren onze verwachtingen hoog gespannen. De organisatie (Feline Weddings & Vier Je Geluk) beloofde dat het een beurs zou worden die anders is dan andere trouwbeurzen. En daarin hebben ze helemaal gelijk gekregen.

Stap maar in!
De parkeerplaatsen lagen een eindje van de Schaapskooi af. En dat vonden we helemaal niet erg! Een VW-busje bracht ons naar de locatie. Met acht kwetterende dames in gespannen afwachting van wat ze te wachten staat, zat de stemming er meteen in.

Zo veel moois
Oh mensen, wat hebben we weer veel moois gezien. We kwamen ogen en oren tekort. Dat je denkt: kan ik vandaag nog het huwelijksbootje instappen?

 

Trouwbeurs-Jullie-Feestje-2015-45

foto Anouk Fotografeert

 

De meiden van LiefsLabel maken superfleurige slingers op maat voor jullie bruiloft.

Trouwbeurs-Jullie-Feestje-2015-43

foto Anouk Fotografeert

 

 Lees het hele artikel
(én zwijmel bij de mooie foto’s!) >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.