wanderlust

WANDERLUSTWanderlust benoemde ons tot Webshop van de Week en schreef de volgende lieve woorden over ons: Bij Liefs kan je terecht voor de meest leuke en gepersonaliseerde slingers! Wij zitten al boordevol ideeën en kunnen niet wachten tot een volgend verjaardagspartijtje of ander sociaal evenement waar wij even onze creativiteit en vooral speelsheid kunnen lozen.

De slingers die je zoal kunt bestellen zijn bijvoorbeeld voor een trouwerij, verjaardag, een afscheid of gewoon als fulltime decoratie in huis. Een slinger bestellen werkt als volgt: je kiest de tekst die jij als slinger wilt (dat is dus een vlag per letter), na wat persoonlijke gegevens kun je de kleur van het touw uitkiezen en tot slot natuurlijk het ontwerp van de slinger. De gehele bestelling is super makkelijk te doen en het is natuurlijk hartstikke leuk om een slinger helemaal eigen te maken. Mocht dit niks voor jou zijn, is er ook keuze uit de standaard slinger en/of teksten. Zo zijn wij bijvoorbeeld gek op de wit gebloemde slinger met de letters ‘gefeliciteerd’. Ideaal voor een verjaardag natuurlijk! Wat wij ook erg leuk vinden zijn de letterposters. Dit is een poster met alleen één letter er op, bijvoorbeeld jouw voorletter, maar dan in een leuk design. Er valt genoeg leuks te vinden om de muren mee op te fleuren!

Lees meer op wanderlust.nl

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.