ANN Al ruim een jaar mag ik de mama van Joep zijn en daar ben ik mega trots op. Wat boffen wij toch met zo’n lief, leuk, enthousiast en knap mannetje! Van alle die dingen die ik heb gemaakt is hij toch mijn meesterstuk 😉  Een broertje of zusje voor Joep zou natuurlijk fantastisch zijn, maar wanneer is het moment om hier in eerste instantie over na te (durven) denken? En wat is daarna ook nog eens het moment om dit goede voornemen uit te voeren…

 

Bofkonten 2.0

Wij zijn ongelofelijke bofkonten! Het mocht weer lukken! Een heus broertje of zusje voor Joep. Misschien een nieuw klein Liefs pakketbezorgertje of een klein lief meisje die net zoveel creatieve ideëen heeft als haar moeder en tante. Rondom gelukkig wilde wij dit nieuws delen. Uiteraard als eerste met zuslief. Manlief had een top idee! Laten we een bordje branden met baby nr. 2 erop en deze tussen de bestellingen zetten voor vanavond, als je zus komt helpen. Jaaaa, goed idee!
Super zenuwachtig al drie keer het bordje verplaatst, maar mijn hardwerkende zus had maar niks door. Ik hield het nu echt niet meer, ik pakte het bordje op en zei: ‘Kijk nou eens wat leuk!’ Heel leuk, maar ik heb die bestelling helemaal niet voorbij zien komen… Door de glinstering in de ogen van manlief en mij drong het al snel door. Dit is geen bestelling, maar de aankondiging van een super leuk nieuw neefje of nichtje. Aanstaande papa, mama en aanstaande tante alle drie rondom gelukkig!

 

Slanke lange benen van papa en hamsterwangetjes van mama

Super zenuwachtig naar de 20 weken echo, want dit keer wist ik dat het om een medische echo gaat en dat het geslacht absoluut bijzaak is. Fjoew, alles er op en er aan! Slanke lange benen van papa en hamsterwangetjes van mama, dit kan niet anders dan een broertje of zusje van Joep zijn! Dankbaar voor het stukje gezond en alles er op en eraan. Vol spanning voor het geslacht…

 

Alles zit erop en eraan, behalve…

Een meisje, u bedoelt een meisje meisje? De dokter al kijkend naar Gert en mij… Nou een meisje meisje denk ik niet maar het is zeker weten wel een meisje. Die dokter begreep precies wat ik op dat moment nodig had. Een beetje humor om dit te verwerken. Wat? Niet blij met een meisje ofzo? Oh, absoluut wel! Als twee hele blije, trotse en dankbare mensen zaten wij terug in de auto richting de winkel om daar het eerste, tweede en derde jurkje aan te schaffen voor onze dochter!

 

Aan Joep gaven wij de eer om het verdere nieuws verspreiden. Vol trots en enthousiasme met een cake op de zandbak, schreeuwde hij het uit. Hij krijgt een zusje… Ergens eind januari wordt ze verwacht. Wij kunnen niet wachten!

 

Meer Bren & Ann >

Bruiloft van Anne & Gertjan>

Ik wil ook zo’n ienieminislinger maken! >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web
Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.