BREN & ANNJe komt ze vast ook regelmatig tegen! Die leuke (web)shopadresjes in de bladen. We worden regelmatig gemaild met een ongelofelijk mooi onweerstaanbaar aanbod om in de leukste bladen te staan. Tot we zelf een webshop hadden wisten we niet dat aan zo’n leuke vermelding meestal een prijskaartje van 3-4-500 euro hangt. En ja, dat is dan de helft van de prijs.

Logisch ook hoor, want bladen hebben adverteerders nodig om bladen te maken, maar voor ons is zo’n advertentiemogelijkheid nu net even te hoog gegrepen. Dus Bren heeft een hobby: manieren zoeken om voor zo min mogelijk geld beroemd te worden. Zo schrijft ze persberichten die net even anders zijn en Ann maakt opvallende pakketjes voor toppertjes in medialand die we willen verleiden. Wie niet rijk is moet… juist.

Zo kregen we reactie van onze vrienden bij Viva Mama! Ze vonden onze meetlat zó leuk. Mogen we hem mee nemen in de Buzz-rubriek? Dus Bren helemaal in de wolken (die dacht dat het om een blogitem ging), leverde beeldmateriaal, links en wat tekst aan en appte snel Ann. Een paar dagen daarna kregen we een mail naar welk adres ze het bewijsexemplaar mochten sturen? “Hè, staan we in het échte blad?” -Ja, dames!

Let op!
Je kunt de meetlatten t/m 14 februari bestellen voor de introductieprijs van 69,95 voor 59,95 (1.50 meter)
en van 119,95 voor 109,95  (2.00 meter)

 

 Meer informatie >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.