ULTIMATE WEBSHOPSJe trouwdag is de mooiste dag van je leven. Wij dromen weg bij de gedachte aan alle romantiek. Hopelijk raak je als net als wij geïnspireerd door de prachtige webwinkel Liefslabel. Met de producten uit de webshop kun je lekker creatief aan de slag voor de huwelijksdag. Ontwerp bijvoorbeeld een slinger voor je bruiloft, of maak er iemand anders blij mee.

 

Inspirerende slingers

Een mooi feest is niet compleet zonder slingers. Zo vinden wij bruiloftslingers de ideale decoratie voor de huwelijkslocatie. Hang ze bijvoorbeeld op in een mooie tuin, wanneer je hopelijk onder een stralende zon je ja-woord geeft. Of gebruik ze tijdens een romantische fotoshoot met je geliefde. Ook passen ze prima rondom een smakelijke huwelijkstaart.

LiefsLabel Bren's Bruiloft Tips Leve de Liefde kapel

 

Verliefde vogeltjes

In deze prachtige webshop heb je de keuze uit diverse thema’s. Zelf zijn we erg onder de indruk van de ‘Slinger Astrid’, omdat er twee verliefde vogeltjes op staan. Ook de andere opties zijn zeker de moeite waard. Alle liefdesslingers worden namelijk helemaal met de hand gemaakt. Deze originele slingers van hoge kwaliteit maken de mooiste dag van je leven helemaal compleet.

 

Zelf de tekst bedenken

Een van de leuke dingen aan deze webwinkel vinden wij het feit dat je zelf het ontwerp van de slingers mag bepalen.  Zo kun je zelf de tekst op de slinger bedenken, evenals de formaat en afwerking. Deze bijzondere liefdesdecoratie is beschikbaar in de maten A4 (21×30 cm), A5 (15×20 cm) en A6 (10×15 cm). Bovendien kun je ze dubbelzijdig of enkelzijdig laten afdrukken.

 

Geef een liefdeslabel cadeau

Tevens kun je de kleur van de achtergrond bepalen en eventueel foto’s aanleveren. Zo maak je een slinger die helemaal past bij het huwelijksthema. Gaat er iemand anders trouwen? Geef dan bijvoorbeeld een prachtige slinger met de namen van het gelukkige koppel cadeau. Wij zijn helemaal verliefd op deze romantische slingers!

Maak je eigen slinger Let's celebrate love Weddingstyling

Maak je slinger >

In de media >

Naar de winkel >

 

Volg ons op
INSTAGRAM
    FACEBOOK     PINTEREST

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.