GROENE HART KOERIER De creatieve dames van LiefsLabel zijn begonnen met de zoektocht naar een pand. Ze liepen tegen het feit aan dat hun keukentafel, waar het meeste werk verricht wordt, te klein is geworden. En hun huis eigenlijk ook.

Sinds 2,5 jaar zijn Bren & Ann de trotse eigenaren van hun ontwerplabel en webshop, waarbij ze momenten mooi maken in de vorm van persoonlijke decoratie, stylingprojecten en creatieve feestjes.

Klein bedrijf, grote dromen

‘Nu hebben we dus meer ruimte nodig, maar als klein bedrijf is een pand huren bijna onbetaalbaar. Vooral in de beginjaren is een bedrijf, zoals die van ons, heel veel investeren. In de producten, de webshop, marketing en ga zo maar door. Het kost veel tijd en geld. Terwijl je tegelijkertijd ruimte nodig hebt voor de voorraad en gewoon, om te werken. We vinden het heel gezellig als onze klanten bij ons thuis komen om hun bestelling af te halen, begrijp ons niet verkeerd, maar het is ook fijn als je huis gewoon thuis is.’

Durf te vragen

Ze plaatsten een oproep op social media voor een werkplek. ‘We hebben een pipowagen overwogen, een plek via leegstandsbeheer, mochten van onze neef de bedrijfskantine op de boerderij als werkplaats gebruiken en kregen heel veel andere tips.’ Toch was dat het allemaal net niet. We willen een creatieve plek met voorzieningen waar elk creatief hart sneller van gaat kloppen.

Webshop wensenlijst

Tijdens een brainstorm aan De Keukentafel maakten we onze wensenlijst. Er moeten voorzieningen komen die elke webshop nodig heeft. Een fotostudio om je producten te fotograferen en een uitgebreide inpaktafel om de pakketjes in te pakken. Een werkplek waar je met je laptop aan kunt schuiven, maar ook een werkplaats waar je je handen uit de mouwen kunt steken. En een winkelgedeelte waar je je voorraad kwijt kan, klanten hun bestelling af kunnen halen en waar je langs kunt komen om ‘ouderwets’ te winkelen terwijl je tegelijkertijd kunt zien hoe die producten gemaakt worden. Verder willen we de mogelijkheid om presentaties, demonstraties, workshops, (kinder)feestjes of iets anders leuks te geven.
En het aller-allerleukste! Je krijgt er gratis ambitieuze, inspirerende, sprankelende collega’s bij. Waardoor je samen kunt werken en elkaar kunt inspireren. Of gewoon kan vertellen hoe je weekend of vakantie was.
We willen deze fijne plek delen met zo veel mogelijk creatieve mensen. Overdag dus met ondernemers / webshops, maar ‘s avonds en in het weekend met iedereeen die er blij van wordt. Om je idee om tassen te maken uit te werken, een kinderboek te schrijven of een bloemenworkshop te geven .

De LiefsFabriek

Het klinkt als een hippe nieuwe place to be in de stad. Maar nu komt het mooie. Bren & Ann willen deze plek midden in de polder creëren. Ergens tussen Alphen a/d Rijn en Leiden.
Zelf startten ze hun zoektocht in de stad, maar werden tijdens hun zoektocht verliefd op een pand tussen de koeien. En nee, het is geen schuur. Na de bezichtiging waren ze zelf enthousiast, maar twijfelden tegelijk heel erg of er wel vraag is naar dit idee.
Weer plaatsten ze een oproep op social media. Inmiddels zijn ze een week verder hebben zich al 25 geinteresseerden gemeld. Die het juist leuk vinden dat deze plek niet in de stad is, maar tussen de koeien. ‘We zijn echt verbaasd en hoopvol dat deze droom uit gaat komen!’

Interesse?

Mocht dit iets voor je zijn *je staat nu te stuiteren bij het idee* kun je hier je gegevens achterlaten. Oh ja, de dames zijn vooral op zoek naar dames. ‘We denken dat mannen ook alleen maar gek van ons worden.’

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.