Hoi, aangenaam!

Ik ben Floor, 19 jaar en woon met mijn ouders en broer in Hazerswoude-Rijndijk. Ik hou van fotografie, actief en creatief zijn. Momenteel zit ik in mijn examenjaar van de opleiding Media Vormgeving op het MBO Rijnland in Leiden. Ik heb stage gelopen bij LiefsLabel van 05-09-2022 tot 03-02-2023 en ik heb hier veel verschillende dingen gedaan. Daar kom ik later op terug!

Ik ben voornamelijk bezig geweest met mijn examenopdracht, namelijk de LiefsLabel Documentaire! Daar vertel ik graag meer over.

floor stage liefs liefslabel
floor van slooten mbo rijnland liefslabel stage stagiaire 2022 2023

DOCUMENTAIRE: LIEFS, HET VEHAAL ACHTER HET LABEL.

Hoe, wat, en waarom?

Voor mijn examen mocht ik mijn eigen opdracht verzinnen. Ik wou iets maken wat Brenda nog voor een langere tijd kon gebruiken.

Na een tijdje brainstormen kwamen we op het briljante idee om een documentaire te maken over LiefsLabel, dus over de ‘geschiedenis’ van het bedrijf, de uitdagingen, de leuke momenten, de stomme momenten, en nog veel meer!

De documentaire is na een paar maanden af. Daar zijn wij super blij mee want nu kan jij het ook bekijken!

In de documentaire worden nieuwe beelden gebruikt, dat is gefilmd met de Canon EOS 5D Mark IV, maar ook oude beelden van het begin van LiefsLabel!

MIJN ERVARING BIJ LIEFSLABEL

Wat vind ik van mijn stage bij LiefsLabel?

Ik heb 6 maanden lang bij LiefsLabel stage gelopen en wat was het gezellig! Op mijn eerste dag werd ik super lief ontvangen door iedereen die bij LiefsLabel werkt. Ik voelde me gelijk welkom, daarna kon ik meteen helpen met de bestellingen. Ik werd super fijn geholpen en begeleid door het Liefs Team.

Na 6 maanden is het nog steeds een fijne plek om stage te lopen, ik ga het hier oprecht missen! De gezellige (koffie)pauze’s, de gebakjes als er iets te vieren is, de variatie in het werk, maar vooral het warme familiegevoel. <3

Ik wil Brenda, en het LiefsTeam enorm bedanken voor de fijne en gezellige tijd.

floor 19 verjaardag liefslabel stage

WAT DOE JE ALS STAGIAIRE BIJ LIEFSLABEL?

De leuke, en minder leuke dingen…

Om heel eerlijk te zijn, zijn er weinig dingen wat ik niet leuk vond hier..

Behalve 2 dingen, zoals

  • De kou. Het kan met de koude dagen flink koud worden in het LiefsLab. Net zo koud als de buitenlucht. Dat is geen pretje dus extra kleding aan, en extra hard werken!
  • Voorraad maken. Het moet gebeuren, maar als je veel voorraad moet maken word het toch wel een beetje saai.. Achteraf ben ik dan wel weer trots op mezelf dat ik het toch heb gedaan!

Verder vind ik eigenlijk alles leuk, de bestellingen maken, meetlatten/kisten branden, bestellingen inpakken, steenmallen branden, productfoto’s maken en nog eigenlijk veel meer.

Als vormgever deed ik ook nog dingen voor de socials en de website:

  • Productfoto’s maken
  • Producten uploaden/aanpassen in de webshop
  • TikTok’s maken
  • Meetlatten fotograferen

Elke dag is weer anders, en dat maakt het leuk!

SCHAAMTELOZE ZELFPROMOTIE 😉

Lijkt het je leuk om mijn fotografie ontwikkeling te volgen?

Dat kan met deze knop!