Mijn naam is Denise Vrolijk, ik ben 19 jaar oud en kom uit Buckeskop oftewel Boskoop. Op dit moment volg ik de opleiding mediavormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Ik heb stage gelopen van 2 februari tot 31 mei 2024, mijn stage bij Liefslabel was een onvergetelijke ervaring die zowel mijn persoonlijke en professionele groei heeft bevorderd. In deze blog wil ik graag mijn ervaring delen die ik heb opgedaan tijdens mijn tijd hier.

Eerste Indruk

Mijn eerste dag bij Liefslabel begon met een lief(s) ontvangst door Brenda en het team, ze hadden mij goed begeleid in hoe alles in zijn werking gaat en dat ik altijd vragen mag stellen als ik iets niet wist.

Het team is erg gezellig en ze werken allemaal met veel passie voor het bedrijf, vanaf dit moment wist ik al dat ik op een geschikte plek terecht was gekomen om mijn eindstage af te ronden.

Werkzaamheden

Ik wilde heel graag een stage waarbij ik veel handwerk moest leveren omdat in mijn voorgaande stage ik zowat heel de dag achter de computer moest zitten wat eigenlijk toch niet zo goed bij mij past. Gelukkig kreeg ik de mogelijkheid van Brenda om veel in de werkplaats te werken en bestellingen te maken voor klanten, misschien ook wel voor jou! Verder heb ik ook veel tijd gestoken in een animatie video over hoe je je tuintje maakt, door deze opdracht heb ik goed mijn digitale vaardigheden kunnen gebruiken en ontwikkelen. Van de illustratie tot de animatie heb ik alles handmatig gemaakt.

Uitdagingen en lessen

Een van de grootste uitdagingen bij Liefslabel was de orde in de werkplaats te behouden, omdat deze ruimte net nieuw was waren er ook nog geen echte regels van wat en waar alles moest, dus soms was je weleens iets kwijt. (oeps) Maar problemen zijn er ook om opgelost te worden en nu gaat het daar stukken beter met de chaos! Daarnaast heb ik geleerd hoe belangrijk teamwork en communicatie zijn. Bij Liefslabel is samenwerken essentieel om bestellingen en projecten succesvol af te ronden. De fijne werkomgeving en ondersteunende collega’s motiveerde mij om ook mijn eigen inbreng en feedback te geven.

Hoogtepunten

Een van de beste hoogtepunten van deze stage was dat mijn animatie video van het tuintje online ging. Ik was enorm trots om te zien hoe een idee uitgroeide tot een echte animatie video dat gezien kan worden door klanten. Ook de positieve reacties gaven mij voldoening.

Conclusie

Door Liefslabel heb ik geleerd om zelfverzekerder te zijn in mijn eigen capaciteiten en om beter te communiceren met anderen. Het is een echte verrijkende, creatieve en chaotische stage-ervaring die ik iedereen kan aanbevelen. Het bedrijf biedt een perfecte omgeving waarin je creativiteit en professionaliteit beide kan toepassen. Ik ben Brenda erg en dankbaar dat ik hier mocht stagelopen dankzij haar heb ik gelukkig een echt leuke en gezellige stageervaring mogen beleven.

Ik vind het erg jammer dat de tijd zo snel is gegaan, maar kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Liefslabel!

OVER DENISE

Voor een leuke, gezellige, leerzame en FANTASTISCHE stage zou ik zeker een kijkje nemen bij LIEFSLABEL!