LiefsLabel SintCollectie

 

BREN & ANNOh, kom er eens kijken! De eerste SchoenZakjes, HulpPietenZakken en (Grote) Zakken van Sinterklaas rollen van de boot af, …zo ons inpakkantoor in. Maar Piet was een beetje in de war en heeft een extra SchoenZakje voor Bram gemaakt. Sint en wij willen deze heel graag aan een échte Bram cadeau geven. Dus ben of ken jij er eentje? Reageer! Dan zorgen we dat dit toppertje vòòr 12 november in de schoen wordt bezorgd. (Juist, de dag van De Grote Intocht). Aanmelden kan t/m zondag 30 oktober as, 00.00 uur. 

Stempel | Zak van Sinterklaas

Jeeeee! Hoe doe ik mee? (Deze actie is innmiddels verlopen)

Geen paniek-paniek, wij houden niet van ingewikkelde toestanden.
♡ Reageer op dit facebookbericht waarom jouw Bram dit SchoenZakje absoluut verdiend

Wacht geduldig tot maandagavond. De gelukkige Bram wordt 31 oktober – via Facebook – bekend gemaakt. Meedoen kan t/m zondagavond 00.00 uur. *Fingers crossed!*

De winnaar!

Van heel veel lieve Bram(fans) ontvingen we een bericht. Er kan er helaas maar één de winnaar zijn! En dat is Bram Noordermeer! Wil de papa of mama van deze Bram ons even zijn adres mailen? Voor de teleurgestelde Brams (sorry!) en voor ALLE andere kinderen… Bestel vandaag of morgen (1 nov 2016) jouw persoonlijke jute zak met de kortingscode LIEFSVANSINT met 15% korting. Bedankt voor het meedoen! -x- Bren & Ann

Bestel jouw persoonlijke SintZak(je) in de aanbieding!

Nog even en jouw kids, neefje, vriendinnetje en/of kleinkind huppelen veel te vroeg vol verwachting naar hun schoen. Bestel vòòr 30 oktober jouw gepersonaliseerde Schoenenzakje, Hulppietenzak of Zak van Sinterklaas in de aanbieding. Sint en wij zorgen dan dat jouw pakketje voor De Grote Intocht bij je op de mat ligt.

LiefsLabel HulppietenZak Mees

 

Bewonder onze LiefsSintCollectie > 

 

Bestellingen na 30 oktober kunnen wegens drukte niet worden gegarandeerd…

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.