[deze actie is voorbij]

Hoera, een winnaar!
De derde gelukkige winnaar van de Sint 3 Daagse van gisteren is bekend en dat is Jacqueline. “Het is m’n meest trouwe/objectieve vriendin, die het ook niet altijd makkelijk heeft, ook nu niet”, schrijft Anja. Liefs voor Jacqueline van Anja die jou dit cadeautje geeft!

Dag 3

BREN ♡ ANNAls decoratie voor pakjesavond, een topcadeautje voor het Sinterklaasspel of een minislinger voor jouw lievelingshulppietje. Dit is de laatste dag van de Sint 3 Daagse. Wie wil jij met een minislinger naar keuze verrassen? Bekijk hier alle varianten en doe mee!

Hoera, een winnaar!
De tweede gelukkige winnaar van de Sint 3 Daagse van gisteren is bekend en dat is Lente. “Een opkikkertje. 2015 was gewoon een naar jaar. Veel dingen gebeurd. Op naar 2016 en 2015 snel vergeten, maar eerst Sinterklaas vieren!”. Liefs van Marije die jou dit cadeautje geeft!

Hieperdepiep: geen verzendkosten vandaag!
Omdat we iedereen willen versieren met een Welkom Sint, Sint en Piet of Sinterklaas minislinger kun je vandaag en morgen je bestelling plaatsen (voor al onze toppertjes) ZONDER verzendkosten. Ook mogelijk om op een ander adres te laten bezorgen. Gebruik de code WELKOMSINT

#mooimoment
Wil jij jouw Sinterklaasmoment met ons delen? Mail een foto met jouw Sint minislinger naar hallo@liefslabel.nl of deel via Facebook of Instagram #mooimoment. Vinden wij leuk!

 

lijn-slinger-(bruin)

Dag 2

BREN ♡ ANN Fjoew! Dat ging gelukkig weer goed. Meppel staat op z’n kop, de mist is opgetrokken en deze witte wieven hebben genoten. Sinterklaas heeft vele huiskamers, kinderen en ouders verblijd met zijn aanwezigheid en de spanning (en het suikerniveau) stijgt tot grote hoogte. Ondertussen komen de eerste mooie momenten van Sinterklaas slingers bij ons binnen, zoals de slinger hierboven van Lotte (5 jaar).

Hoera, een winnaar!
De eerste gelukkige winnaar van de Sint 3 Daagse is bekend. Vandaag is dat Elze. Ze vraagt nooit ‘waarom’ te helpen, maar ze doet het gewoon, schrijft Wendy. Liefs voor Elza van Wendy die jou dit cadeautje geeft!

Geef vandaag een slinger cadeau
Goed nieuws! Dit is een Sint 3 Daagse en we hebben nog 2 dagen te gaan. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Als je gisteren mee hebt gedaan mag dat vandaag weer. Wie wil jij met deze minislinger verrassen en helemaal Sinterproef maken? Doe mee!

#mooimoment
Wil jij jouw Sinterklaasmoment met ons delen? Mail een foto met jouw Sint minislinger naar hallo@liefslabel.nl of deel via Facebook of Instagram #mooimoment. Vinden wij leuk!
[deze actie is voorbij]

lijn-slinger-(bruin)

 

Dag 1

BREN ♡ ANNDie lieve oude Sint. Nog maar één nachtje! Dan is hij weer. We hebben de afgelopen tijd heel hard gewerkt aan onze Sint- en Feestdagen Collectie, maar morgen is de Sint ons relaxmomentje. Bren ligt dan even lekker ingepepernoot voor de tv en Ann heeft een kijkdate met nichtje Milou. Inclusief patat en schoonfamilie, waar patat eten met Sinterklaas dus traditie is.

We zijn klaar voor ons eerste Feest!Dagen seizoen. Geen idee of het druk wordt, maar we zijn zo goed mogelijk voorbereid. Zo hebben we Sint minislingers gemaakt, fijne Feest!Dagen tekens om toe te voegen aan je slinger en zijn we heel erg trots op onze KerstkaartSlingers. Ook mogelijk in je eigen ontwerp. De komende tijd inspireren we je graag op Pinterest, Facebook en Instagram en hebben we feestelijke acties, zoals deze. Wie wil jij met deze minislinger verrassen? Doe mee!

[deze actie is voorbij]

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.