RTL WEDDINGPLANNERWe zijn zó trots! De bruidsparen van RTL Weddingplanner zijn tot over hun oren verliefd geworden op onze LiefsSlinger! De lieve hoofdrolspelers van dit tweede seizoen mochten hun eigen slinger samenstellen om hun dag te versieren. Als te gekke decoratie, gastenboek (ehh, slinger!) of knutseltip voor de bruidskids. Ga je zelf trouwen of heb je binnenkort een bruiloft? Lees hier meer tips en ideeën om je dag te overspoelen met mooie momenten. 

Op 6 september start de nieuwe serie van Weddingplanner. Elke zondag rond 16:30 op RTL4. Wij zitten er al klaar voor! In de nieuwe editie van het toonaangevende bruidsmagazine Bruid en Bruidegom maak je alvast nader kennis met de bruidsparen en hun wedding planners die je gaat zien in deze serie.

 

RTL-Weddingplanner

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.