BREN & ANNHet gebeurt niet vaak dat wij om 9.00 uur in de winkel staan om de Margriet te kopen. Vandaag wel! Het begon een half jaar geleden met het bekijken van leuke creatieve bedrijven op Flavourites. Zoiets wilden wij ook! Wij zijn creatief, zussen, gek op elkaar en aangezien we elkaar gemiddeld toch drie keer per week zien, konden we in die tijd ook iets nuttigs doen. Dingen maken die we leuk vinden, maar waar we nooit echt tijd voor maakten. Al snel groeide onze ideeënlijst. En ons doel: dingen maken waar we zelf blij van worden en iets positiefs betekenen voor jou.

Momenten mooi maken
Bren werkt als grafisch ontwerpster voor verschillende bedrijven en Ann is juf op een basisschool in Zoetermeer. We besloten één dag per week aan LiefsLabel te werken en begonnen met van ons eerste idee: de LiefsSlinger. Bren schudde in één week een huisstijl uit haar mouw en begin mei kwam de eerste bestelling via de webshop binnen. Je snapt, de vlag ging uit! Niet veel later hoorden we dat Flavourites en HippeShops ons leuk vinden en dat we werden toegevoegd aan het rijtje bedrijven waar we pas geleden nog bij weg zwijmelden. Daar was die vlag weer.
margriet
Pluk de dag
Toen kwam het bericht! De Margriet vroeg of ze onze Leve de Lente Collectie mocht plaatsen met een korte omschrijving. Of we dat leuk zouden vinden. Serieus? Die vlag stond toch nog vooraan en kon weer uit de kast.

Shinen
Vandaag zijn we twee trotse zussen die even laten bezinken wat er allemaal gebeurd is het afgelopen half jaar. We rijden nu naar Rotterdam (geen zorgen, Ann rijdt en ik typ) om ons eerste verkooppunt Keet Rotterdam in te richten. Ook hier beginnen we onderaan. Met het huren van de onderste plank. Inmiddels werken we veel meer dan één dag per week aan ons LiefsLabel en zijn heel benieuwd wat ons het komende half jaar te wachten staat. En die Margriet? Die ligt te shinen op het dashboard en nemen we overal mee naar toe vandaag. En ja mam, we hebben er ook één voor jou gekocht!

Ps: pagina 35!

 

 

 

 

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.