MAMA ANN & TANTE BREN ♡ Bren, het is begonnen! Binnen nu en maandag ben je tante. Dat nu was zaterdagmiddag, dus weet je hoeveel uur dat nog zou kunnen duren… Vervolgens was er complete stilte en Bren werd met het uur zenuwachtiger. Toen ging op zondagochtend 7.22 uur de telefoon. Hij is zo knap en mooi! En hij heeft echt heel schattig haar. Het was een hele trotse Ann aan de andere kant van de lijn.

2016-05-04 19.49.55

 

Joep slinger

GERRIT
1 mei 2016

 

Joep heeft het hartstikke leuk bij zijn pap en mam, is blij met zijn huis en vindt zijn kamer supermooi geworden. Met Ann gaat het gelukkig ook heel goed. Helemaal verliefd op de nieuwe man in haar leven!

Wil je Ann, Joep of supertrotse papa Gert feliciteren?
Laat hieronder een reactie achter of op onze Facebook.
(vinden ze leuk!)

 

 

2016-05-05 11.20.50

2016-05-05 13.16.43

Wegens privacyredenen heeft Joep ervoor gekozen voorlopig nog niet online te willen vertoond. En hoe jammer wij dat ook vinden, uiteraard respecteren wij zijn gevoelens. En geloof ons, het is een schatje!

 

1 jaar later…

 

Lieve Joep, vandaag is jouw dag! De dag dat ik je voor het eerst zag. Met een *glunderende* pap en mam aan je zij. Je bent een zonnetje, ont-zet-tend enthousiast en hebt nu al de titel MasterChef binnen gesleept. Gelukkig nieuw jaar, ventje! Met heel veel nieuwe avonturen. We komen snel van je kookkunsten genieten! Feliciteer je pap en mam ook van ons? En geniet nog even van jullie vakantie.
 
Liefs, tante Bren én ome Robert én twee dikke smakkerds, ook al sla je ze van enthousiasme nog regelmatig in elkaar ;), van Bobbie & Anouk

 

Om de verjaardag van Joep te vieren krijg je deze hele week (van 1 t/m 8 mei 2017)
15% korting op jouw bestelling met de kortingscode
LIEFSJOEP

 

Naar de kinderafdeling >

 

Bekijk alles >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.