HIPPE SHOPSWe hebben bijna gewonnen! En we bekennen: Hipste Runner-up klinkt echt veel leuker dan Tweede Plek. We zijn heel trots op onze klanten, (online) fans – waarvan sommige zelfs elke dag stemden – en al die andere toppertjes! Het geeft een erkenning en grote boost om nog veel meer mooie dingen te maken. Dan schakelen we nu naar Hippe Shops die dit alles heel mooi in woorden uit kan drukken.

★ Als hippe runner-up is geëindigd webshop LiefsLabel. ★ De jury werd blij van de mooie filosofie achter deze shop, het unieke concept en de smaakvolle presentatie. Liefs Label is een nieuwe webwinkel van de zussen Bren & Ann die ze hebben opgericht om de mooie momenten in het leven een feestelijk tintje te geven met prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Momenten worden nog mooier met fleurige slingers & posters. Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is! Ook het publiek was weg van LiefsLabel. Van harte proficiat Bren & Ann. Wat hebben jullie het goed gedaan! We vinden het een eer om te zien dat een startende webshop die we onlangs hebben ontdekt al zo goed aan de digitale weg timmert en als runner up is geëindigd in de Next Hippest Shop verkiezing. ❤

BEDANKT LIEVERDS! We zijn nu nog trotser op onze webshop. Met heel goed gezelschap in de Top3 van #1 PartyDeco.nl en #3 MevrouwSchaap.nl. En je kent ons. Zelfs een Hipste Runner-up Titel is natuurlijk een reden voor een feestje! Daarom kun je t/m 1 november een slinger bestellen met -10% korting!

 

Code: HIPSTERUNNERUP

 

HippeShops

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.