BREN & ANN ♡ Bedankt voor je deelname aan onze #mooimoment Facebookactie! Wij hebben genoten van alle momenten die jullie via Facebook met ons deelden. De vakjury (wij dus) zijn gisteravond bijeen gekomen en hebben alle stemmen geteld. De winnaar is C) #mooimoment een broertje! van Lisenka. Je ontvangt een kadobon van 25 euro om je eigen slinger te maken! Joehoe!

Onze zomer zat ook vol mooie momenten! Ons allereerste verkooppunt bij Keet Rotterdam, een fijne drukker die onze LiefsSlingers twee keer per week drukt, een stukje in de Margriet, onze toffe samenwerking met RTL Weddingplanner en steeds meer fotografen, weddingplanners en feestlocaties. En kijk wat zojuist in onze mailbox vonden:

Gefeliciteerd! Jouw webshop is genomineerd voor de hipstse webshopverkiezing van de lage landen: The Next Hippest Shop of the Season Najaar 2015 ★ webshopverkiezing ★

Gaaf, hè! We houden je op de hoogte!

 

genomineerd

 

Ging het dan allemaal zooo goed? Eh, nee. Zo stonden we in de nieuwsbrief van Flavourites (check ‘m hier) terwijl onze website op dat moment blanco was (toen Bren een verkeerde update had toegepast). Typisch gevalletje van een gemist #mooimoment. We stonden een keer op een markt, waar ongeveer niemand onze toppertjes kon waarderen en bij een andere markt waaiden compleet weg. Dat is dus niet helemaal ons ding. Regen, wind, Nederland. We gaan ons 9 en 10 oktober aan een (nieuwe) uitdaging wagen: Jullie Feestje. Tussendoor zijn er wat kleine zweetdruppels en paniekaanvallen, maar die lossen we zo spoedig mogelijk op. Ook al kost het af en toe een nachtje wakker liggen of doorwerken. Over het algemeen vallen we écht van het ene mooie moment in het andere.

Kortom: soms een tikkeltje overweldigd en nog steeds heel enthousiast. En trots op onze ontwerpen en producten. We zijn nu een hele gave nieuwe collectie aan het uitwerken en kunnen niet wachten deze binnenkort met je te delen! Verwacht: medio september.

Blijf op de hoogte en laat je dagelijks inspireren op onze Facebook, Instagram en Pinterest. Ben jij fotograaf, weddingplanner of werkzaam op een te gekke trouwlocatie en lijkt het je leuk samen te werken? Neem contact met ons op!

 

fb Actie #mooimoment

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.