BREN & ANNTrouwen op een voetbalveld! Dat was in de historie van VV Hazerswoudse Boys nog nooit gebeurd. Wij mochten het voetbalveld en deze dag, van uitnodiging tot bedankje, mooi maken. Kijk maar!

 


Lieve Lisanne & Victor,

Wat heerlijk om jullie dag te mogen stylen. Trouwen op het voetbalveld is zó 2017!
We wensen jullie nog een onvergetelijke avond, sportieve huwelijksreis
en een hele lange & gelukkige wedstrijd. Als één team natuurlijk!
Bedankt voor de foto’s en jullie vertrouwen in onze versierkunsten.

Liefs, Bren & Ann

 

Nawoord van het bruidspaar:

Wij hebben de aankleding van de bruiloft laten verzorgen door LiefsLabel. We hebben alles uit handen gegeven, in samenwerking met de ceremoniemeesters. Op de dag zelf zagen we pas hoe de aankleding voor de ceremonie en het feest waren geworden.
We trouwden op het veld van de plaatselijke voetbalvereniging, een locatie wat inderdaad wel wat aankleding kon gebruiken. Een leeg voetbalveld werd omgetoverd tot een sfeervolle trouwlocatie. Wat wij erg leuk vonden aan de aankleding is dat juist de toevoeging van kleine passende elementen de aankleding tot een geheel hebben gemaakt. Zoals de houten borden met de termen, de aftrap, de wedstrijd tot kleine details bij de aankleding van de tafel met taarten.

Het feest werd daarna voortgezet bij 1892, een sfeervolle locatie die minder aankleding nodig had, maar waar de persoonlijke details het helemaal afmaakten.  En uiteraard een leuke fotobooth met persoonlijke gadgets voor de leukste foto’s. Dus de aankleding van de bruiloft was voor ons helemaal geslaagd!

Liefs, Victor & Lisanne

 

 

Speciaal voor dit mooie moment gemaakt
Bewegwijzering

BruiloftSlinger
DIY Fotohoekje
Houten borden (binnenkort online!)
Trouwkaarten
Naamkaartjes

 

BruiloftToppertjes >
Bren & Ann BruiloftStyling >
Contact >

 

Volg ons op
INSTAGRAM
     FACEBOOK      PINTEREST

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.