Slinger-DIY

ANNKnutselen is absoluut mijn favoriete vak om te geven aan groep 6. En we helemaal los dit jaar! Wat is er leuker dan samen met de kids uit je klas een unieke verjaardagsslinger met hun naam te maken? Laat dit toppertje op hún dag op het bord hangen en laat de juffen en meesters op de achterkant een verjaardagsboodschap schrijven. Verpak het aan het einde van de (verjaar)dag gezellig in, zodat het als een echt cadeautje mee naar huis gaat.

Wij van LiefsLabel helpen je graag op weg om dit zonder al te veel voorbereidingen te kunnen DIY-en! Download hier het abc en het knipsjabloon voor de verschillende vlaggen. Koop vrolijke papiertjes, zorg dat er een printer in de buurt is, snor touw/wol, een rolletje plakband en wat enthousiaste kinderen op.

Hoe wordt het een succes?
♡ Zorg dat de naam van de kinderen alvast geprint klaar ligt.
♡ Laat de kinderen deze letters uitknippen en inkleuren. Overtrekken op een mooi ander papiertje mag natuurlijk ook.
♡ Laat de kinderen zelf de gewenste vorm(en) vlaggen omtrekken en uitknippen met het knipsjabloon.
♡ Plak de letters op de vlaggetjes.
♡ Vouw het bovenste randje van het vlaggetje om, leg het touwtje of stukje wol tussen de twee dichtgevouwen stukjes vlag. Plak het omgevouwen stukje vast met een stukje plakband (werkt makkelijker dan lijm). Herhaal dit met alle vlaggetjes.
♡ Laat jouw slinger shinen door de uiteinden van het stukje touw vast te plakken met een hip stukje tape.

Tip! Vraag bij de lokale (behang)winkel of je de oude behangboeken mag hebben. Deze worden regelmatig vervangen en zitten vol mooie vellen (gratis ;)) papier.

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.