ANN ♡  Bij een feest horen slingers, ballonnen, mooie feestjurken, sprankelende verjaardagskaarten, leuke mensen en die overheerlijke verjaardagstaart. Of je nu in de categorie zelf-hele-mooie-taarten-bakken, kant-en-klaar-van-de-bakker-halen of oma-die-zelfgebakken-taart-meeneemt valt: Elke taart kun je nog leuker – mooier – persoonlijker te maken door een taarttoppertje toe te voegen! En echt niet alleen voor een bruiloft, wat ons betreft is het elke dag feest. Heb je onlangs een minislinger bij ons besteld? Dan is het voorbeeldslingertje bovenaan de kaart hier perfect voor te gebruiken. Het is mogelijk deze miniversie bij te bestellen bij je grote slinger! Als je nu in paniek raakt dat je helemaal geen minislinger hebt…  Adem in, adem uit. We helpen jou graag op weg met deze GRATIS TaartTopperDownload. Zo zijn we! Met een kleine waarschuwing: het is wel een priegelwerkje.

 

 

Benodigdheden
♡ Taart(je)
♡ Saté prikkers, leuke rietjes, houten stokjes
♡ Bestel een taarttopper in je eigen ontwerp, koop een algemene minislinger (en gebruik de bovenkant) of print dit bestand (het mooist op een dik wit papiertje)
♡ Touwtje
♡ Schaar
Kleefpads / lijm
♡ Lintjes / touwtjes ter decoratie

Hoe wordt het een succes?
Stap 1 Bak – koop – maak een taart naar wens.
Stap 2 Bedenk welke tekst je wilt gebruiken.
Stap 3 Pak je ienieminislinger of print de letters.
Stap 4 Knip de letters, cijfers en/of tekens uit.
Stap 5 Bepaal de lengte van je touwtje en knip het touwtje af.
Stap 6 Bevestig de letters met een beetje kneedgum of lijm aan het touwtje.
Stap 7 Maak het touwtje vast aan jouw gewenste stokjes of rietjes.
Stap 8 Steek de stokjes in je taart of iets anders leuks.
Stap 9 Steel de show bij je taart-eters!

Hoe wordt het een succes-stappen

 

 

 

Bestel je persoonlijke TaartTopper >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.