Beste Bren & Ann, ik kwam jullie leuke site tegen met de prachtige meetlat. Ik ben bezig met een fotoshoot voor een tijdschrift waar we jullie meetlat heel graag voor zouden willen gebruiken. Is het mogelijk deze een dagje te lenen? Ik hoor het graag. Groetjes!”

Meetlat 4 is een dagje uit geweest om aan zijn modellencarrière te werken

 

Libelle’s Grote Afvalrace

Onze meetlat is ‘het gezicht’ van een afvalrace. Libelle’s Grote Afvalrace. Om in 6 weken een paar kilo kwijt te raken. Nou, eerlijk gezegd willen wij dat ook wel, maar daar gaat het even niet om… Kijk hoe gaaf! De superleuke styliste Gwen kwam een paar maanden geleden uit Amsterdam om via Hazerswoude-Dorp met De Meetlat naar Rotterdam te gaan. De volgende dag reisden ze samen naar de fotostudio en toen is dit ontstaan:

 

Is het een cadeautje of voor uzelf vroeg de verkoopster toen we vol trots met ‘onze Libelle’ stonden. Voor onszelf! Nu eerst even lezen hoe we die paar kilo kwijt kunnen raken… Als we klaar zijn met foto’s kijken 😉

Liefs, Bren & Ann

Ps: Over meetlatten gesproken… Bren heeft de meetlatpagina onder handen genomen. Je kunt nu ook je emailadres achterlaten, dan ontvang je gelijk een mailtje als de nieuwe meetlatten online staan. Dit weekend gaan we nieuwe maken en deze zijn de eerste week van juni bestelbaar.

PRODUCTIE: MARIJE RIBBERS
VISAGIE: WILMA SCHOLTE
STYLING: GWENDOLYN NICOLE

 

 

Volg ons op
INSTAGRAM
  FACEBOOK  PINTEREST

lijn-slinger-(bruin)

In de media

Ben jij enthousiast over ons (product) en wil je hier ‘iets’ mee? We horen het graag! Wij geloven namelijk in de kracht én het plezier van samenwerken. Wil je onze toppertjes vermelden in een publicatie? Plaatsen in een fotoshoot? Of onze Leve de Lente of Kook van Jou typografie ‘gebruiken’? Stuur een berichtje of bel Bren even. Meestal kunnen we zelfs iets op maat maken. Leuheuk!

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.